CRY WOLF

MÅL:

• CRY WOLF er et slot-spil med 5x3-reels og faste betalingslinjer, der byder på både en runde med GRATIS SPINS og en POT-funktion, hvor spilleren kan vinde op til tre POTS − en Mega, Major eller Mini Pot. POT-funktionen udløses, når seks eller flere månesymboler indsamles fra spillets reels. GRATIS SPINS udløses, når tre eller flere Scatter-symboler med solnedgangen vises i spillet.

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATSER": Når du starter spillet er der valgt en standardindsats. Du kan ændre indsatsværdien ved at klikke på    eller > knapperne på hver side af INDSATS-måleren.
  • MAKS. INDSATS: Klik på 'MAX-INDSATS' for at spille med den størst mulige indsats. Hvis din spilsaldo er for lav, vil denne indstilling være deaktiveret.
  • Gevinstoversigt: Gevinstoversigten kan ses ved at klikke på ‘i’-knappen, som du kan finde i panelet ved siden af indsatspanelet. Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på X'et på gevinstoversigten.
  • Spin: SPIN-knappen nederst i midten starter spillet.
  • Lydstyrke: Volumen-ikonet afspiller spillets musik. Klik på Lyd-ikonet for at slå lyden fra.
  • KREDITTER: Når du har placeret din indsats, vises din tilbageværende spilsaldo under 'SALDO', dvs. den aktuelle spilsaldo minus den samlede placerede indsats.
  • AUTOSPIN: Vælg AUTOSPIN for et håndfrit spil.
  • Klik på 'AUTOSPIN-'knappen nederst på spilskærmen for at benytte Autospin-funktionen. På den efterfølgende side skal du vælge de muligheder du vil spille med. Brug de relevante rullemenuer. Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. Klik på Stop Autospin-knappen for at stoppe AUTOSPIN-funktionen og vende tilbage til spilskærmen.
  • De tilgængelige muligheder er:
    • Antal spins: Spillet fortsætter automatisk det antal spins, du valgte i rullemenuen. Du kan maks. vælge 1.00 spil og spille indtil din saldo er højere end den samlede indats. For spillere i Storbritannien vil autospin-funktionen være slået fra.
    • Spin til gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk indtil det vundne beløb er lig med eller større end det valgte beløb indtastet i tekstboksen.
    • Spin til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
      • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
      • Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
      • (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Tabsgrænsen) derefter tillades det næste autospil.
    • Spil til bonusspillet udløses: Spillet fortsætter automatisk indtil det næste bonusspil udløses.
  • Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
  • "AUTOSPIN" funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Indsatsen på det næste spin vil være den samme som i det tidligere spin. Klik på "SPIN" for at spille med samme indsats. Du kan ændre din indsats ved at øge eller sænke indsatsen på spilskærmen.
  • Kreditter: Når du har placeret din indsats, vises din tilbageværende spilsaldo under "SALDO". Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "SALDO" og "INDSATS". Din spilsaldo vises nederst på spilskærmen.

SPILINDSTILLINGER:

• For at gøre brug af spilindstillingerne, skal du klikke på ‘Indstillinger’-knappen nederst på spilskærmen mellem  udbetalingstabellen og lyd-ikonerne.
  • Lydstyrke: Spilleren kan indstille lydstyrken af lydeffekter og baggrundslyde ved at trække i lydstyrkeknappen.
  • Lydeffekter: Skift mellem til/fra for at aktivere eller deaktivere spillets animationslyde.
  • Baggrundsmusik: Skift mellem til/fra for at aktivere eller deaktivere spillets baggrundslyde.
  • Mellemrumstasten drejer hjulene: Når du vælger denne indstilling, kan mellemrumstasten bruges til at starte dit spin, hvis du spiller via desktop-udgaven.

MULIGHEDER PÅ MOBILENHEDER:

• Klik på ikonet for hamburger-menuen for at se muligheder såsom gevinstoversigten, spilindstillinger, autospins,  indstillinger, 'i'-knappen og for at gå til kassen, når du spiller via mobiludgaven.
  • Tryk på Hjem for at gå tilbage til lobby-skærmen.
  • Se gevinstoversigten ved at klikke på Gevinstoversigt.
  • Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på  tilbage-knappen.
  • Tryk på lyd for at slå spilmusik til og fra.
  • Tryk på muligheden  '$' for at gå til indbetalingsskærmen.
  • Klik hvor som helst på skærmen for at lukke indstillinger.
  • Tryk på indsatsikonet for at ændre indsats-/linjeværdierne og spille med din ønskede indsats.

SPILLEREGLER:

• Cry Wolf spilles med 25 faste betalingslinjer.
  • Klik på SPIN for at starte spillet med den valgte INDSATS.
  • INDSATSEN kan ændres ved at klikke på - og +.
  • Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • Alle symboler betaler fra venstre til højre, startende på reelet yderst til venstre.
  • Gevinstlinjer ganges med spilindsatsen pr. linje og lægges til øvrige gevinster fra de andre gevinstlinjer.
  • Kun den højeste gevinst på hver betalingslinje udbetales.
  • Wild (Wolf) erstatter alle symboler undtagen Scatter-symbolet med solnedgangen og månesymboler.
  • Scatter-symboler og Wild-symboler (Wolf-symboler) fører ikke til en udbetaling i hovedspillet eller i runden med gratis spins. Månesymboler fører ikke til en udbetaling i hovedspillet.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Alle månesymboler, der vises, indsamles i et spor med seks positioner.
  • Hvis seks månesymboler indsamles, vil dette udløse POT-funktionen. Månesymboler kan holdes mellem spil på tilfældig basis; dette indikeres via HOLDT-panelet.
  • Når to funktioner udløses i samme spin, bliver POT-funktionen udløst først, efterfulgt af Gratis Spins-funktionen.
  • Den teoretiske tilbagevenden til spilleren i dette spil spænder fra 92,75 % til 94,00 %.
  • Max RTP opnås ved at bruge lige indsats pr linje.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.
  • Du kan se din spilhistorik ved at logge på din konto i desktop-udgaven og klikke på 'Spilhistorik' i hvilket som helst spil.
  • Den maksimale gevinst i dette spil er begrænset til 250.000€ eller det tilsvarende beløb i din valuta under hovedspillet, gratis spins og Pot-funktionen. Gevinster fra Mini-, Major- og Mega-jackpots vil også blive indregnet i den maksimale gevinst. Yderligere linjegevinster, gevinster fra gratis spins, gevinster fra POT-funktion eller gevinster fra Mini-, Major- og Mega-jackpots går tabt, hvis den højeste gevinst opnås i løbet af spillet.

FREE SPINS FEATURE:

• 3 scatter-solnedgangssymboler på reel 1, 3 og 5 vil udløse gratis spins-funktion og 5 gratis spins tildeles spilleren.
  • Under runden med gratis spins fungerer det andet, tredje og fjerde reel som et kæmpestort symbol.
  • Under runden med gratis spins vil Scatter-symbolerne med solnedgangen, månesymbolerne og Wild-symbolerne (Wolf-symbolerne) kun vises på det kæmpe reel, og disse vil ikke distribueres på reel nummer ét og fem.
  • Et gigant månesymbol udløser POT-funktionen og overfører nu månesymboler til matrix-funktionen, inden POT-funktionen igangsættes.
  • Et gigant Scatter-symbol med solnedgangen genudløser fem gratis spins i funktionen med gratis spins.
  • Gigant Wild-symbolet (Wolf-symbol) erstatter alle andre gældende symboler og tildeler en gevinst på minimum fire ens symboler.
  • Alle indsatser under runden med gratis spins vil være de samme som ved det udløsende spin.
  • Alle udbetalinger i forbindelse med gratis spins foretages i overensstemmelse med gevinstoversigten.

HOLDT-FUNKTION:

• Alle månesymboler, der vises, indsamles til et spor med seks positioner.
  • POT-funktionen udløses, når der indsamles seks eller flere månesymboler, og tre gratis spins tildeles.
  • Månesymboler kan holdes mellem spil på tilfældig basis; dette indikeres via HOLDT-panelet.
  • Månesymbolerne forbliver de samme, når det kommer til indsats og platform.
  • Antallet af indsamlede månesymboler overføres til spillets matrix ved starten af POT-funktionen.

POT-funktion:

• POT-funktionen aktiveres, når seks eller flere månesymboler indsamles i hovedspillet.
  • Det kæmpe månesymbol i runden med gratis spins udløser også POT-funktionen.
  • Til at starte med tildeles tre gratis spins.
  • De indsamlede månesymboler overføres til POT-funktionen og uddeles derefter tilfældigt i matrix-funktionen med 5x3-reels.
  • Eventuelle efterfølgende månesymboler, der lander under gratis spins-runden tilføjes og låses også.
  • Hvis ét eller flere månesymboler lander, vil antallet af gratis spins genindstilles til tre.
  • Funktionen afsluttes, når alle gratis spins er afsluttede, eller når spilleren vinder en MEGA-bonus.
  • Hvert månesymbol, der lander i POT-funktionen, får tildelt en tilfældig multiplikatorværdi på 1x – 100x, som ganges med den samlede, placerede indsats.
  • Månesymboler med multiplikatorerne 30x og 100x betragtes som Mini- og Major-bonusser.
  • Mega-bonusser tildeles, når alle positioner i matrixen fyldes med månesymboler.
  • Mini-, Major- og Mega-jackpots er faste jackpots, og ingen beløb vil bidrages til disse fra spillerens indsatser.
  • Hvis POT-funktionen udløses fra runden med gratis spins vil dette kun udløse Mini- og Major-bonusser.
  • Ved afslutningen af POT-funktionen bliver alle de viste værdier på de låste månesymboler indsamlet som gevinster sammen med eventuelle pot-gevinster.

Feature Enhancer:

• Feature Enhancer føjer ekstra månesymboler til spillets reels og forøger chancerne for at udløse POT-funktionen.
  • Feature Enhancer fordobler jackpot-bonusser og måne-multiplikatorer.
  • Feature Enhancer forøger spillerens indsats med 1,5x.
  • Feature Enhancer påvirker ikke indsatsen pr. linje.

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik påSpillereglerfor at se alle spillereglerne i hjemmesideformat.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Rigtige penge/for sjov for at skifte mellem spil for rigtige penge og spil for sjov.
  • Klik på Indbetal for at indbetale flere penge på din konto.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil med rigtige penge.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du bliver afbrudt midt i hovedspillet, vil du kunne se resultatet ved at klikke på knappen 'Spillogs', når du er logget på igen.
  • Hvis du mister forbindelsen midt i bonusrunden, bliver du bedt om at spille den færdig, når du logger på igen. Når bonusrunden er spillet færdig, kan du fortsætte med at spille, eller vælge et andet spil.

2.Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på knappen 'Indbetal' nederst på spillets skærm for at foretage en indbetaling, hvis du spiller via desktop-udgaven.
  • Gå til kasse-funktionen $ for at indbetale på mobilen.

3. Du er velkommen til at kontakte vores 24/7 kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.

Seneste opdatering: 17-01-2023