Bloopers

Spilleregler

1. Bloopers er en slotmaskine med fem hjul og 243 måder at vinde på.
  2. Spillet giver 12 betniveauer pr. valuta.
  3. Hvert bet er indstillet til 100 mønter.
  4. En spillerunde starter med det valgte betniveau, når spilleren klikker på spin- knappen.
  5. Spillet kan spilles automatisk ved at aktivere auto-spin. Hold spin-knappen nede for at vælge et antal spillerunder, der skal spilles automatisk.
  6. Gevinster og vinderkombinationer udbetales i henhold til udbetalingstabellen.
  7. Wild-symbolet erstatter ethvert symbol med undtagelse af Bonus Star.
  8. En vinderkombination med udelukkende Wild-symboler tæller som den højeste udbetalingskombination, dvs. den mandlige Movie Star. I spil med gratis spil kan det dog enten være den mandlige eller den kvindelige Movie Star, hvis en af dem er angivet som Sticky Wild.
  9. Gevinster vises i mønter eller i spillerens valuta. Spilleren kan ændre indstillingen under Spilindstillinger.
  10. Der er to tilstande i spillet: Normal og Spil med gratis spins.
  11. I normaltilstanden udløser tre eller flere Bonus Star-symboler fra et, to, tre eller flere hjul spillet med gratis spins.
  12. Bloopers på Bonus Stars er aktive i spil med gratis spins.
  13. Det første Movie Star-symbol (mand eller kvinde), der lander på hjul 2, 3 eller 4, omdannes til et Sticky Wild-symbol i spil med gratis spins. Spillet med gratis spins fortsætter, indtil hjul 2, 3 eller 4 er dækket af Sticky Wild Movie Stars.
  14. Blooper i normaltilstand: SoundTech
  15. SoundTech vises tilfældigt i normaltilstand og starter respin, når der er delt mellem Sticky Wilds ud.
  16. Bloopers i spil med gratis spins: Fix-it, MakeUp, Cutter og StuntMan Fix-it udløses på symbolet K. Han bruger sin Reel Improvement Gun til at blande symbolpositioner for at optimere lange udbetalingslinjer (med undtagelse af Sticky Wilds- og Bonus Star-symboler).
    1. MakeUp udløses på symbolet Q. Hun udvider bonusspillet med gratis spins ved at fjerne en Sticky Movie Star med hendes kosmetiske pulver.
    2. Cutter udløses på symbolet J. Han skærer hjulene over, så der falder symboler ned, som giver nye chancer for at vinde mere.
    3. StuntMan udløses tilfældigt. Han sørger for, at der kommer flere Wilds på ethvert hjul i spil med gratis spins.
    4. I spil med gratis spins tilføjer tre eller flere Bonus Stars enhver Blooper, der ikke allerede er aktiveret.
    5. Den teoretiske tilbagebetaling (RTP) er 96,1 %.
    6. Den maksimale gevinst er 180.000 mønter.
    7. I tilfælde af fejl eller defekter bliver alle bets og gevinster ugyldige.

Spilstrategier

Mange spillere ændrer betstørrelse alt efter udfaldet af spillet op til nu; dette kan gøres automatisk med betstrategier.

1. En betstrategi er et foruddefineret spillemønster, som automatisk ændrer betniveauet baseret på et sæt regler.
  2. Spilleren kan ændre eller slukke for betstrategien efter et hvilket som helst bet.
  3. Auto-spin virker sammen med betstrategier.
  4. Aktivér en betstrategi ved at vælge betgrundniveau og en strategi. Tryk så på spin-knappen.
  5. Betstrategien ændrer ikke det teoretiske udfald af spillet.
  6. Optimizer justerer bet op eller ned til nærmeste bet niveau under den valgte %. Forbliver aktiv på laveste sats-niveau..
  7. Betstrategier vises i udbetalingstabellen.

Seneste opdatering: 28-07-2017