Mystic Orbs

Mystic Orbs

Spilbeskrivelse

Nøglefunktioner

 

Function

Value

Navn

Mystic Orbs

ELK Spil-id

10070

Produktkategori

Kasino

Spiltype

Spilleautomat

Klient

HTML5

RTP

95,0 %

Linjer

Cluster Pays

Jackpot

Nej

Hjul

5 hjul

Rakkers

5 rakkers

Hitfrekvens

28,0 %

Minimumsindsats

2 DKK

Maksimal indsats

1 000 DKK

Maksimal eksponering

10 000 x max bet

Maksimal gevinst enkelt spin

10 000 x max bet

Maksimal gevinst

10 000 000 DKK

Spilbeskrivelse

Mystic Orbs er en slot med 5 hjul, 5 rækker, droppende symboler og

klyngegevinster. Spillet kommer med Symbol-Avalanches, Orbs, en feature-række i toppen og et free-drop bonusspil.

Der er 2 Orbs i spillet, en almindelig Orb og en Charged Orb. Orb’en er et Wild- symbol som udløser funktionen på feature-rækken direkte over den, Charged Orb’en udløser alle funktioner på feature-rækken. Der kan være op til 6 forskellige funktioner på feature-rækken; Upgrade, Orb Siege, Multiplier, Orb Payout, Extra Life og Bonus.

Gevinstgivende symboler, Orbs og funktioner på feature-rækken eksploderer for at give plads til, at nye symboler kan droppen ned. Udløs bonusspillet ved at samle 5 Orbs eller ved at få bonusfunktionen på feature-rækken.

Spilvisning

Indsats og saldo vises altid i infobjælken i bunden af vinduet i den valuta, som spilleren har valgt. Disse oplysninger er altid tilgængelige under hele spillesessionen. Gevinster vises i den valgte valuta midt i infobjælken i bunden af vinduet, når du spiller i liggende tilstand, og øverst i vinduet, når du spiller i portrættilstand.

 

Symboludbetalning (mønter)

 


 

Gevinstlinjer

En gevinstklynge består af 5 eller flere vertikalt eller horisontalt forbundne identiske symboler, wild-symboler eller Orb-symboler. RTP for spillet er defineret i spillereglerne.

 

 

Særlige symboler

 


 

Spilfunktioner

 

 

 

Bonusspil

Orbs bliver løbende indsamlet i løbet af basisspillet. Hvis du indsamler 5 Orbs i løbet af en spilrunde i basisspillet, udløses bonusspillet. Kun 5 Orbs kan indsamles i basisspillet. Der tildeles yderligere Free Drops for hver 5. Orb, der indsamles i bonusspillet.

Knapafklaringer

 

Spilleregler

 1. Mystic Orbs er en spilleautomat med 5 hjul og 5 rækker med drop-symboler og
 2. Minimumsindsatsen er 2,00 kr og maksimumindsatsen er 1 000,00
 3. Hver indsats e 100 mønter.
 4. En gevinstklynge består af 5 eller flere vertikalt eller horisontalt forbundne identiske symboler, wild-symboler eller Orb-symboler.
 5. En spillerunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spin'.
 6. Spillet kan spilles automatisk ved at aktivere Auto Spin (hvis det er muligt i din retskreds). Hold knappen Spin nede, eller brug knappen Auto Spin til at vælge antallet af spillerunder, der skal spilles
 7. Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter
 8. Gevinster præsenteres i spillerens valuta eller i mønter (hvis det er muligt i den relevante retskreds). Spilleren kan ændre sine præferencer i
 9. Mystic Orbs spilles i to tilstande: normaltilstand og bonustilstand med Free
 10. Wild-symbolet erstatter ethvert symbol undtagen Orb-symboler. Hvis en gevinstklynge kun består af wild-symboler uden nogen udbetalingssymboler, udbetales wild-symbolet som symbolet med den højest værdi.
 11. Der er 2 Orb-symboler i spillet, Orb og Charged Orb, og begge er wild-symboler. Orb aktiverer funktionen direkte over det på funktionsrækken, og Charged Orb aktiverer alle funktioner på den aktuelle funktionsrække. Både Orb- og Charged Orb-symboler
 12. Orb-symboler, der ikke bidrager til vinderkombinationer, eksploderer og fjerner alle tilstødende symboler. Orb-symboler, der bidrager til vinderkombinationer, fjernes fra deres respektive
 13. Funktionsrækken har 5 pladser, der fyldes individuelt med en funktion ved spilrundens eller et Free Drops begyndelse eller forbliver tomme. Udløste funktioner fjernes, og nye funktioner kan blive føjet til de tomme
 14. Der er 6 funktioner i spillet: Upgrade, Orb Siege, Extra Life, Multiplier, Orb Payout og
 15. Funktion: Upgrade Vælger tilfældigt en symboltype i visninger og opgraderer alle forekomster af den på symbolgitteret til en symboltype med en højere værdi eller wild-symboler medop til 3 Avalanches. Denne funktion kan genudløses og finder sted før udbetalingen af det aktuelle resultat.
 1. Funktion: Orb Siege Et af symbolerne ved siden af Orb vælges til at erstatte op til 4 symboler omkring Orb med det valgte symbol eller wild-symboler. Hver Siege-funktion forlænger erstatningsmønstret omkring Charged Orb med op til 4 tilfælde ud fra Orb- symbolet. Denne funktion finder sted før udbetalingen af det aktuelle resultat.
 1. Funktion: Multiplier Multiplier-værdien lægges til den samlede Multiplier. Den samlede Multiplier anvendes på alle aktuelle og efterfølgende gevinstkombinationer og Orb Payouts.
 1. Funktion: Orb Payout Funktionspladsens værdi multipliceres med den valgte indsats, og den gevinst udbetales før udbetalingen af klyngegevinster. Denne funktion optræder kun i bonusspillet.
 1. Funktion: Extra Life Giver et yderligere symbol-drop, når der ikke opstår flere vinderkombinationer i den aktuelle spilrunde. Funktionen finder sted efter en Avalanche-cyklus og optræder kun i basisspillet.
 1. Funktion: Bonus Giver adgang til bonusspillet efter spilrundes Avalanche-cyklus, når der ikke er flere aktiverede funktioner tilbage. Denne funktion optræder kun i basisspillet.
 1. Flere funktioner, der udløses i samme resultat, bliver eksekveret i denne rækkefølge:
 • Multiplier
 • Orb Payout
 • Upgrade
 • Orb Siege
 • Extra Life
 • Bonus
 1. Alle klyngegevinster i det aktuelle symbol-drop indsamles, og så eksploderer alle symboler, der var en del af en vinderkombination, alle udløste funktionssymboler og alle Orbs. De resterende symboler falder vertikalt, indtil de når en hvileposition, hvorefter nye symboler dropper ind og potentielle funktioner føjes til for at udfylde de tomme pladser på funktionsrækken. Avalanche-cyklussen fortsætter så længe, der fremkommer nye gevinstkombinationer eller Orbs.
 1. Orbs bliver løbende indsamlet i løbet af Hvis du indsamler 5 Orbs i løbet af en spilrunde i basisspillet, udløses bonusspillet. Kun 5 Orbs kan indsamles i basisspillet.
 2. Orbs bliver løbende indsamlet i løbet af Der tildeles yderligere Free Drops for hver 5. Orb, der indsamles i bonusspillet.
 3. Bonus-tilstanden slutter, når der ikke er flere Free Drops
 4. Gevinster udbetales, når alle udløsende funktioner er
 5. Indsatser kan ikke ændres i en igangværende
 6. En spilrunde slutter, hvis maksimumgevinsten opnås.
 7. Den teoretiske udbetaling (RTP) i Mystic Orbs er 95,0%.
 8. Spillet har en maksimal gevinst på 10 000x den samlede
 9. Alle indsatser og gevinster annulleres ved

X-iter


 

X-iter knapafklaringer

 

 

X-iter spilleregler

X-iter-funktionen har 5 forskellige spiltyper. Funktion:

1 drop med en garanteret Orb og mindst 1 aktiveret funktion på bekostning af 5x den samlede indsats.

Vedvarende Multiplier:

3 drops med en vedvarende Multiplier på bekostning 25x den valgte indsats. Charged Orbs:

1 drop, hvor alle Orbs er Charged, på bekostning af 50x den valgte indsats. Bonus:

Garanteret adgang til bonustilstanden med Free Drops på bekostning af 100x den valgte indsats.

Super Bonus:

Garanterer adgang til en Super Bonus-tilstand med Free Drops, hvor alle Orbs er Charged på bekostning af 500x den valgte indsats.

X-iter-funktionerne kan kun aktiveres i basisspillet.

Minimumprisen for X-iter er 10,00 kr og maksimumprisen er 500 000,00 kr. Den teoretiske udbetaling (RTP) for alle X-iter-spiltyper i Mystic Orbs er 95,0%. Alle spilleregler gælder også for X-iter-funktionerne.

Seneste opdatering: 10-01-2022