Cash Compass

OM SPILLET

Tag med på dette eventyr i det Caribiske Hav! CASH COMPASS er en spillemaskine med 6x6 klyngegevinster, og den har en maksimumgevinst på over 7300 gange din indsats. Udløs Spredende Kompas-funktionen for at formere symbolerne og få kæmpestore gevinster!

KOMPAS-SYMBOL

Fem kompas-symboler udløser kompasset i logoet. Nålen begynder at spinne, og når den stopper, formerer alle kompas-symboler sig og spreder sig i den viste retning. Almindelige gevinster tildeles, inden kompas-funktionen bliver udløst.

GRATIS SPINS

Hvis 3 GRATIS SPINS-symboler lander på gitteret, udløses gratis spins-funktionen. I denne tilstand starter kompasset med at spinne, hver gang et kompas-symbol lander på gitteret. Denne funktion har føjet kompas-symboler til hjulene. Når kompasset stopper med at spinne, formerer kompas-symbolet sig og spreder sig i alle retninger. Almindelige gevinster tildeles, inden kompas-funktionen bliver udløst.

3 GRATIS SPINS-symboler tildeler 10 gratis spins

BONUSHJUL

Hvis 3 BONUS-symboler lander på gitteret, bliver funktionen bonusspil udløst.
Bonusspillet består af et bonushjul med 8 sektioner. Spilleren får op til 50 spins.
Hver gang hitmarkøren stopper på en sektion på hjulet, bliver den viste multiplikator føjet til det totale beløb, og multiplikatoren på denne sektion stiger til det næste niveau. Alle multiplikatorer starter på 1x og kan stige til 10x, 25x, 100x og endelig 250x.

Bonusfunktionen stopper, når hjulet stopper på kranie-symbolet. Den samlede gevinst bliver beregnet som den viste, samlede multiplikator ganget med indsatsniveauet i hovedspillet.

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 94.24% RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

MÅDER AT VINDE PÅ

De specificerede krav til en gevinstkombination i grundspillet anvendes også under bonusfunktioner eller gratis spins-spil, medmindre andet er oplyst. Hver indsats er berettiget til alle gevinstkombinationer, medmindre andet er oplyst.

Kombinér 6 eller flere forbundne symboler hvor som helst på gitteret for at få en gevinstkombination.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 2,00 kr. og 100,00 kr..

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også bruges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

MAKS. GEVINST

Den højest opnåelige gevinst i dette spil er 7,300 ganget med det aktuelle indsatsniveau. Den højeste gevinst kan opnås ved at udløse specifikke kombinationer og/eller funktioner.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

TURBOSPIL

Funktionen turbospil bruges til at øge hastigheden på spillerunden (ikke tilgængelig hos alle operatører og i alle jurisdiktioner). Turbospil aktiveres i menuen.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFBRUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afbrudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afbrudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

Spilleregler gælder fra 2022-08-24 13:28 UTC

Seneste opdatering: 03-10-2022