Hole in One

Uafsluttede spil

Hvis dit spil bliver afbrudt, så vil al spilinformation og alle placerede indsatser blive gemt, indtil du åbner spillet igen. Du kan fortsætte spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Ikke afgjorte indsatser vil forblive ufuldstændige i ikke-afgjorte spil i 90 dage, hvorefter spillet annulleres og indsatsen vil blive givet til velgørenhed. Ved fejl i spillet annulleres alle betalinger og spil.

Spilleregler

Et skrabelod købes for den valgte pris. (Jo mere du betaler for loddet, desto højere er den potentielle præmie.) Hvert lod har 9 skjulte symboler, som kan skrabes fri.

Tilbagebetalingsprocenten er 92.95 %.

Tryk på knappen KØB LOD for at starte spillet og aktivere skrabefunktionen. Når alle felterne er skrabet fri, vil de viste symboler afgøre din gevinst i overensstemmelse med præmietabellen. Du vinder hvis du får tre ens symboler på en linje.

Gevinster vist i gevinstoversigten ganges med værdien.

Handlinger

• Øg den pålydende værdi- Øg møntværdien ved at klikke på +.
  • Sænk den pålydende værdi- Sænk møntværdien ved at klikke på -.
  • Køb lod- Starter runden og gør det muligt at skrabe loddet.
  • Ryd alt- Viser automatisk alle symbolerne på loddet.

Seneste opdatering: 15-05-2017