Robin Hood''s Heroes

Om dette spil

Velkommen til Robin Hood’s Heroes.
Dette er et videoslotspil med 6 hjul og 4-5-5-5-5-4 rækker.
Dette spil har 10.000 Ways.
Det indeholder funktionerne Wild Split™, Cash Collect, Free Spins og Cash Grab.

Generel

Way udbetales, hvis de forekommer efter hinanden på tilstødende hjul, fra yderste venstre position til yderste højre position, ifølge UDBETALINGSTABELLEN.
Kun den højeste gevinst pr. Way udbetales.
Gevinster på flere forskellige Ways på samme tid bliver tilføjet.
Penge-symboler findes kun på hjul 2, 3, 4 og 5 i basisspillet og under Cash Grab- funktionen.
Hvert Penge-symbol påfører en multiplikatorværdi på indsatsen.
Penge-symboler udbetaler kun i Cash Collect-funktionen og Cash Grab-funktionen.
Free Spins-symboler forekommer kun på hjul 2, 3, 4 og 5 i basisspillet og under Free Spins-funktionen.
Funktionerne Free Spins, Cash Collect eller Cash Grab kan ikke blive udløst på det samme spin.
Den maksimalt akkumulerede samlede gevinst i basisspillet og alle funktioner har en grænse på 5000x indsats.
Funktionen slutter, når cap er nået.

Wild-symboler

Wild-symboler forekommer kun i basisspillet og under Free Spins-funktionen.
Erstatning af Wild-symboler udbetaler den højest mulige vinderkombination på en Way i henhold til UDBETALINGSTABELLEN.
Wild-symboler forekommer kun på hjul 2, 3, 4 og 5.
Wild-symboler erstatter alle symboler undtagen Free Spins-symboler, Penge- symboler og Wild Split™-symboler.

Wild Split™

Wild Split™-symboler forekommer kun i basisspillet og under Free Spins.
Wild Split™-symboler forekommer kun på hjul 2, 3, 4 og 5.
Når der lander et Wild Split™-symbol, deler Wild Split™-funktionen symbolet i 2 til 5 Wild-symboler.
Wild Split™-symboler øger antallet af Ways.

Cash Collect

Cash Collect-funktionen kan kun udløses i basisspillet.
Hvis der lander 3, 4 eller 5 Penge-symboler, hvor som helst på hjulene, kan det udløse Cash Collect-funktionen.
Cash Collect-funktionen tildeler øjeblikkeligt den samlede værdi af alle Penge- symboler til spilleren.

Free Spins

Hvis der lander 3 eller 4 Free Spins-symboler i basisspillet, bliver Free Spins udløst.
Hvert Free Spins-symbol, der udløste funktionen, tildeler op til 5 Free Spins.
Summen af de tildelte Free Spins fra hvert Free Spins-symbol er det samlede antal Free Spins, der tildeles.
Hvis der lander 3 Free Spins-symboler i basisspillet, bliver der tildelt mellem 7-15 Free Spins.
Hvis der lander 4 Free Spins-symboler i basisspillet, bliver der tildelt mellem 10-20 Free Spins.
Hvis der lander 2, 3 eller 4 Free Spins-symboler under Free Spins, bliver der tildelt henholdsvis 2, 4 eller 7 ekstra Free Spins.
Under Free Spins bliver alle Wild-symboler på hjulene erstattet med Wild Split™- symboler.
Det sidste indsats, du placerede i spillet, bruges som indsats-beløb i Free Spins.
Gevinster indkasseres automatisk under Free Spins.
Det er ikke muligt at udløse Cash Grab-funktionen under Free Spins.

Cash Grab

Hvis der lander 6 eller flere Penge-symboler i basisspillet, bliver Cash Grab- funktionen udløst.
Funktionen tildeler 3 re-spin.

Ethvert symbol, der lander, forbliver på deres plads, og Re-spin-tælleren nulstilles til 3.
De udløsende Penge-symboler fra basisspillet forbliver på deres plads, når funktionen starter.
Helte-symbolerne forekommer kun under Cash Grab-funktionen.
De tilgængelige Helte-symboler er Adder, Doubler og Collector.
Helte-symboler påfører en multiplikatorværdi på indsatsen.
De mulige pengeværdier, når symbolerne lander, er 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 8x, 10x, 15x, 20x den nuværende indsats.
Der forekommer kun Penge-symboler og tomme pladser på kolonnen 2 til 5.
Der forekommer kun Helte-symboler og tomme pladser på kolonnen 1 og 6.
Alle Helte-symboler har en symbol-tæller.
Symbol-tælleren har fire pladser til Adder-symbolet og Doubler-symbolet og 5 pladser til Collector-symbolet.
Alle symbol-tællere fylder én plads op hvert spin.
Når symbol-tælleren er fyldt og spinnet er slut, aktiveres Helte-symbolet, hvorefter symbol-tælleren nulstilles til nul.
Helte-symboler kan aktiveres flere gange under funktionen.
Alle aktiverede Helte-symboler spiller i rækkefølgen ovenfra og ned først på kolonne 1, og derefter ovenfra og ned på kolonne 6.
Når Adder-funktionen aktiveres, bliver værdien på det aktiverede Adder-symbol lagt til 3-6 andre symbolværdier.
Når Doubler-funktionen aktiveres, bliver 3-6 andre symbolværdier fordoblet.
Når Collector-funktionen aktiveres, lægges alle værdier på de andre symboler sammen og summen lægges til det aktiverede Collector-symbol.
Cash Grab-funktionen slutter, når der ikke er flere re-spin.
Ways-gevinster, hvis der er nogen i basisspillet, udbetales, før funktionen begynder.
Det sidste indsats, du placerede i spillet, bruges som indsats-beløb i funktionen.
Det er ikke muligt at udløse Free Spins under Cash Grab-funktionen.
Når Cash Grab-funktionen slutter, ganges den samlede multiplikatorværdi med den aktuelle indsats og udbetales til spilleren.

Buy Feature

Garanterede Cash Grab-funktioner kan købes for et multiplum af den nuværende indsats.
Der er tre muligheder: Cash Grab, Cash Grab +2 Helte-symboler og Cash Grab +4 Helte-symboler.

Cash Grab kan købes for 53x den nuværende indsats.
Cash Grab +2 Helte-symboler kan købes for 119x den nuværende indsats.
Cash Grab +4 Helte-symboler kan købes for 209x den nuværende indsats.
Når der købes en funktion, bliver der tildelt 6 Penge-symboler.
Buy Feature er måske ikke tilgængelig i det spil, du spiller.
Buy Feature kan kun bruges på et tidspunkt, hvor det er muligt at ændre indsatsen.

Oversættelse af spillets ordliste

Følgende liste er kun gældende på andre sprog end engelsk
ROBIN HOOD’S HEROES - ROBIN HOODS HELTE
WAY/WAYS - MÅDE/MÅDER
FREE SPINS - GRATIS SPIN
CASH COLLECT - PENGEINDSAMLING
WILD/WILDS - WILD/WILD-SYMBOLER
WILD SPLIT™ - WILD SPLIT™
CASH GRAB - PENGEFANGST
ADDER - SLANGE
DOUBLER - FORDOBLER
COLLECTOR - INDSAMLER
BUY FEATURE - KØB FUNKTION
BIG WIN - STOR GEVINST
MEGA WIN - MEGA-GEVINST
EPIC WIN - EPISK GEVINST
JUST FOR THE WIN - KUN FOR GEVINSTEN

Spilstyring

Spin-knap: Start spillet med den nuværende indsatsstørrelse, som vist i indsatsfeltet. Et tryk hvor som helst på hjulene eller på Spin-knappen, viser resultatet af dit spin hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spin-resultaterne.
Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.
Saldo-felt: Viser den nuværende konto-saldo.
Indsats-felt: Viser den nuværende indsats-størrelse.
Samlet og Gevinst-felt: Viser udbetalingen i en gevinstrunde.

Autospil-knap: Vælg et antal spin, der skal spilles automatisk ved at vælge en værdi. Start og stop autospil ved at trykke på spin-knappen.
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spilmenu

Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.
Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.
Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.
Bank-knap: Gå til bank-siderne.
Lobby-knap: Gå tilbage til lobbyen.
Autospil-knap: Vælg et antal spin, der skal spilles automatisk ved at vælge en værdi. Start og stop autospil ved at trykke på spin-knappen.
Lyd-knap: Slå lyden til eller fra.
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-indsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
TBP uden Buy Feature: 96,05 %.
TBP med Buy Feature: 96,05 %.
Værdierne reflekterer den gennemsnitlige forventede tilbagebetaling og ændres ikke.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, som er tilgængelige i spillet.

Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 03-10-2022