8 Golden Skulls of Holly Roger Megaways

Om

Indeholder 117649 Megaways™ at vinde på, en videospillemaskine med 6 hjul, der har disse funktioner:

• Rolling Reels™ • FIREPOT™
  • Mysteriesymbol
  • Scatter-symbol
  • Gratis spin og multiplikator-bonushjul
  • Gratis spin-funktion

Spil spillet

• Tryk på Bet, og vælg det samlede antal jetoner, du vil satse pr. spin.
  • Dit bet er de satsede jetoner.
  • Tryk på spin-knappen for at starte et spin med den viste indsats.
  • De 6 hjul vil dreje og dernæst stoppe og vise resultatet.

Spilindstillinger

Vælg andre spilindstillinger på følgende måde:

1. Tryk på Menu.
  2. Vælg Indstillinger
  3. Vælg den ønskede indstilling: - Lyd: slår lyd til/fra
  • Hurtigt spin: slår hurtigt spin til/fra
  • Udløs hurtigt spin: slår udløsning af hurtigt spin til/fra

Kun computer

• Afhængigt af dit spil kan et tryk på mellemrumstasten måske starte spillet.
  • Afhængigt af dit spil kan et tryk på mellemrumstasten måske også stoppe spillet.

Måder og udbetalinger

• Der er op til 117649 Megaways™ at vinde på.
  • Matchende symboler skal være på tilstødende hjul fra venstre mod højre med start på første slothjul.
  • Alle gevinster udbetales fra venstre mod højre udntagen scatter, som giver gevinst uanset placering.
  • Højeste gevinst udbetalt pr. gevinstkombination. Alle gevinstkombinationer tilføjes samlet.
  • Alle gevinster ganges med de satsede jetoner.

Rolling Reels™

• Rolling Reels™ udløses ved hver gevinst.
  • Vindersymboler fjernes og erstattes med nye tilfældige symboler.
  • Vindende FIREPOT™-symboler erstattes ikke ved en gevinst.
  • Rolling Reels™ kan tildele flere gevinster i træk pr. spin.
  • Rolling Reels™ er tilgængelig i basisspil og gratis spin.

FIREPOT™-symbol

• FIREPOT™-symboler kan forekomme tilfældigt på ethvert hjul.
  • 3 eller flere af dette symbol tildeler en tilsvarende kontantpræmie.
  • Udløsning af 8 FIREPOT™-symboler tildeler FIREPOT™.

Mysteriesymbol

• Mysteriesymboler kan forekomme tilfældigt på alle hjul.
  • Disse symboler afslører et skjult symbol ved afslutning af symbollanding.
  • Mysteriesymboler kan udløse en gevinst eller bidrage til en allerede eksisterende.
  • Mysteriesymboler kan afsløre alle symboler undtagen scatter-symbol.

Scatter-symbol

• Scatter-symbol ikke at blive vist på tilstødende hjul for at give gevinst.
  • Dette symbol kan ikke erstattes af FIREPOT™- eller mysteriesymbol.
  • Der er ingen symboludbetaling for scatter-symbolet.

Gratis spin

• Jetonerne, der bruges til at udløse gratis spin-funktionen, bruges som indsatsten i gratis spin.
  • Opnå 4 scatter for at udløse gratis spin
  • Under gratis spin-udløseren tilføjer hvert ekstra scatter-symbol 2 ekstra gratis spin til din bonushjul-funktion.

Gratis spin og multiplikator-bonushjul

• Efter at have udløst gratis spin-funktionen, vises gratis spin og multiplikator-bonushjulet.
  • Bonushjulet består af sektioner, der indeholder både antallet af gratis spin såvel som af en multiplikator.
  • Mængden af udløste gratis spin på bonushjulet tilføjes til samlet antal spin tildelt af de ekstra landede scatter ved gratis spin-udløseren.

Under gratis spin

• Under gratis spin, vil gevinstmultiplikatoren, der er udløst på bonushjulet, gælde for alle gevinster i gratis spin.
  • Denne multiplikator gælder også for værdierne for FIREPOT™-funktionen på skærmen.
  • Gratis spin kan genudløses.
  • Opnå 3 scatter-symboler for at tildele 4 ekstra gratis spin til under funktionen.
  • Hvert ekstra scatter-symbol på genudløseren giver 2 ekstra gratis spin.
  • Alle gevinster tilføjes automatisk til din saldo under gratis spin.

Afslutning af gratis spin

• De samlede gevinster under gratis spin vises.
  • Du kan dernæst vende tilbage til almindeligt spil.

Udbytte til spiller

Udbyttet til spilleren (UTS) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-bet fra spillere i et bestemt spil, som udbetales som gevinster over tid.

UTS - 96,86 %