Hyper Respins

Velkommen til spillemaskinen HYPER RESPINS™.

OM SPILET

HYPER RESPINS™ er en innovativ spillemaskine med ny mekanik. Det er et 6-hjulet, 6 rækkers klyngeudbetalende spil med følgende funktioner:

• Hyper-Symboler
  • Bonus-Genspin

SÅDAN SPILLES SPILLET

• Vælg dit indsatsbeløb og tryk på Spil-knappen.
  • Spin-knap - Placerer en indsats og spinner hjulene.
  • Knappen Menu - Åbner et vindue, hvor spilleren kan se spilinfo, gå til lobbyen, skifte indsats, samt justere spilindstillinger. Som standard åbnes infosiderne.
  • Saldomåler - Viser spillerens aktuelle saldo.
  • Samlet indsats-måler - Viser den samlede indsats, der spilles
  • Gevinstmåler - Viser det aktuelle gevinstbeløb.
  • Knappen Info - Viser infosiderne.
  • Knappen Retur til spil - Gå tilbage til grundspillet.
  • Knappen Hjem - Gå til lobby. Kan være forskellig afhængigt af udbyder.
  • Knappen Indsatsindstillinger - Åbner vinduet til konfiguration af indsats, hvor spilleren kan vælge det ønskede indsatsbeløb.
  • Knappen Spilindstillinger - Åbner vinduet til konfiguration af spilindstillinger, hvor spilleren kan justere følgende: Tænd og sluk for lyde; Tænd og sluk for baggrundsmusik (lydeffekter beholdes).
  • Knappen Lyd - Tænder og slukker for lyde.
  • Mellemrumstast Tryk på mellemrumstasten starter en spillerunde.

REGLER

Wild

• WILD erstatter alle andre symboler undtagen SCATTER.
  • Enhver symbolgevinst med ét eller flere WILD-symboler ganges med 4.

Scatter

• Bonus-genspin udløses, når 5 eller flere SCATTER-symboler forekommer.

Spilleregler

• Spiller vælger en samlet indsatsstørrelse.
  • Grundindsats er lig med den samlede indsats divideret med 20.
  • Alle gevinster (undtagen SCATTER) dannes ved, at 5 eller flere matchende symboler grupperes på tilstødende (vandrette eller lodrette) positioner.
  • Udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • Alle gevinster ganges med den samlede indsats.
  • Sammenfaldende gevinster lægges til
  • Kun positioner med vindersymbolet bruges til at afgøre gevinsten for det symbol.
  • Alle gevinstgivende symboler (undtagen SCATTER) eksploderer og erstattes af symboler, der falder ned ovenfra.
  • WILD erstatter alle andre symboler undtagen SCATTER.
  • WILD-symboler udbetaler ikke, når de står alene.
  • Enhver symbolgevinst med ét eller flere WILD-symboler ganges med 4.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Hyper-Symboler

• BOMBE, MEGABOMBE, ZAP (VANDRET), ZAP (LODRET), MEGAZAP og HYPERBOMBE er HYPER-SYMBOLER.
  • Når alle symbolgevinster er blevet afregnet, bliver ét af de tilstedeværende HYPER-SYMBOLER opladt.
  • Det HYPER-SYMBOL, der bliver opladt, vælges i rækkefølgen nedefra-og-op per kolonne, hvor kolonnerne krydses i rækkefølgen venstre-mod-højre.
  • Det ladede HYPER-SYMBOL eksploderer og påvirker symbolerne i et omliggende layout.
  • Præmieværdien på påvirkede SCATTER-symboler bliver fordoblet.
  • Symboler, der ikke er SCATTER-symboler, eksploderer og udbetaler en øjeblikkelig præmie i henhold til Udbetalingstabellen for Hyper-symboleksplosion.
  • HYPER-SYMBOLER påvirkes ikke af andre HYPER-SYMBOLER.
  • Når en eksplosion er slut, fjernes HYPER-SYMBOLET og påvirkede symboler, der ikke er SCATTER-symboler, og de erstattes af symboler, der falder ned ovenfra.
  • Alle nye symbolgevinster bliver herefter afregnet, inden ethvert andet tilbageblevet HYPER-SYMBOL bliver opladet.
  • BOMBEN påvirker symboler i et 3x3 kvadrat omkring BOMBEN.
  • MEGABOMBEN påvirker symboler i et 5x5 kvadrat omkring MEGABOMBEN.
  • ZAP (VANDRET) påvirker alle symboler på den samme række som ZAP (VANDRET).
  • ZAP (LODRET) påvirker alle symboler i den samme kolonne som ZAP (LODRET).
  • MEGAZAP påvirker alle symboler på den samme række og i samme kolonne som MEGAZAP.
  • HYPERBOMBEN påvirker alle symboler på gitteret.

Bonus-Genspin

• Bonus-genspin udløses, når 5 eller flere SCATTER-symboler forekommer.
  • 3 genspin tildelt.
  • Genspins afsluttes, når der ikke er flere genspins, eller alle synlige placeringer på hjulene er fyldt med SCATTER-symboler.
  • Bonus-genspin udløses først, når alle symbolgevinster og HYPER-SYMBOLER er blevet afregnet.
  • Alle SCATTER-symboler fastholdes, og alle resterende positioner spinner.
  • Hvis der lander nye SCATTER-symboler, fastholdes de, og genspin-tælleren nulstilles til 3.
  • Når genspin er blevet fuldført, så tildeler hvert SCATTER-symbol en præmie.
  • De oprindelige præmieværdier per scatter-interval går fra 1 til 100 x den samlede indsats, og kan øges via HYPER-SYMBOLER.
  • Bonus-genspin spilles med samme indsats som det udløsende spin.
  • Kun SCATTER-symboler, BLANKE symboler og HYPER-SYMBOLER forekommer under genspin.

YDERLIGER INFORMATION

• Tryk på mellemrumstasten for at spinne.
  • Hvis dit spil afbrydes under et spil, kan du genspille spillet efter at have genstartet spillet indenfor time/timer efter afbrydelsen. Derefter tilføjes eventuelle gevinster fra afbrudte spil til din konto. Hvis du dropper at spille spillet om, vil dine gevinster blive tilføjet til din konto med det samme.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.

TILFÆLDIGHED

Dette er oversættelsen af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, fremhersker den engelske version.

Seneste opdatering: 17-04-2023