Siberian Storm

igtsiberianstorm

Introduktion 

Træng ind I den snedækkede formueskov i Siberian Storm™.

Siberian Storm™ indeholder populære MultiWay Xtra™ indsatser med op til 720 gevinstmåder på en iøjnefaldende sekskantet 5-hjuls-interface. Derudover ud udbetaler spillet i begge retninger: Venstre mod højre og højre mod venstre - Dette giver endnuflere gevinstmuligheder! Scatter-gevinster og stabler af wilds-symboler gør dette spil til et gevinstmonster!

Udløs Gratis Spins Bonus ved at få et bonussymbol i enhver position på fem på hinanden følgende hjul. Stablede bonussymboler kan gange dine oprindelige 8 gratis spins til 16 spins, 32 spins, eller endda højere. Bonushjulene er super-rige og tilbyder flere stabler af wilds-symboler, og chancen for at gen udløse bonussen flere gange.

Bliv betaget af fjernøstens tigre og oplev det rige eventyr i Siberian Storm ™.

Hvordan spiller man 

Siberian Storm™ indeholder 720 gevinstmuligheder. Du kan vælge din møntværdi, hvilket mangedobler alle MultiWay Xtra™ gevinster, du vinder. Du kan også bruge Auto-Spin til at spille spillet for dig.

MØNTVÆRDI
Viser den aktuelle møntværdi som valuta. Klik på den venstre pil (med minustegnet) for at mindske møntværdien. Klik på den højre pil (med plustegnet) for at øge møntværdien. Klik på venstre- og højrepilene øger eller sænker ikke nødvendigvis din møntværdi på en lineær måde. Din møntværdi vil i stedet falde eller stige på forudindstillede intervaller, der repræsenterer de mest populære spillebeløb.

720 MÅDER
Viser det nuværende antal af veje, der spilles. Indsatsen er fastsat til 720 måder, hvilket koster 50 mønter.

SPIN
Klik for at dreje hjulene og indsende din indsats.

Auto-Spin 

Auto-Spin spiller spillet automatisk i et bestemt antal af spil med 720 gevinstmåder og din aktuelle møntværdi. Når du har valgt den ønskede møntværdi, skal du klikke på AUTO-SPIN , og vælge hvor mange spil, du vil spille. Auto-Spin fortsætter med at spille det angivne antal af spil, indtil du klikker på STOP-knappen, du udløser en bonus, eller du ikke har tilstrækkeligt penge på saldoen til at spille igen. Auto-Spin er kun tilgængeligt i godkendte jurisdiktioner.

MultiWay Xtra™ funktion 

Med MultiWay Xtra™ funktionen kan du vinde 720 måder at vinde MultiWay Xtra™-gevinster i hvert spil. MultiWay Xtra™-gevinster udbetales for matchende symboler i enhver position i tre eller flere tilstødende kolonner, der starter fra den yderste venstre kolonne eller den yderste højre kolonne. Mere end ét matchende symbol i samme kolonne multiplicerer gevinsten. Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen Scatter- og bonussymboler. Kun den højeste betalende MultiWay Xtra™-gevinst for hvert symbol udbetales pr. spil.

Eksempel på et MultiWay Xtra™-gevinst: 

Følgende diagram viser eet eksempel på et hjulresultat. Der fokuseres kun på tigersymboler. Da der er mindst ét dronningesymbol i hver af de første fire kolonner, har spilleren vundet 4 Tiger MultiWay™ gevinster, som betaler 75 mønter pr. way. For at bestemme gevinsten for denne kombination, skal du tælle antallet af tigersymboler i hver kolonne. For eksempel indeholder den anden kolonne 2 Wild-symboler, og den tredje kolonne indeholder 3 Wild-symboler. I begge tilfælde erstattes Wild-symbolerne med tigersymboler. Dernæst multipliceres disse tal, hvilket svarer til antallet af gevinstmåder. I dette eksempel ville det være 1 x 2 x 3 x 1 = 6 gevinstmåder. Endelig skal antallet af gevinstmåder ganges med udbetalingen for 4 Tiger MultiWay Xtra™-gevinsten. I dette eksempel ville det være 6 x 75 = 450 mønter. Det faktiske beløb vundet i valuta ville være baseret på møntværdi.


Gevinsteksempel: 1 x 2 x 3 x 1 Tiger → 6 gevinstmåder:


Kolonne 1

Kolonne 2

Kolonne 3

Kolonne 4

Kolonne 5

Wild

Tiger

Tiger

Wild

Wild

Wild

Wild

1 Tiger

2 Tiger

3 Tiger

1 Tiger


Gratis Spins Bonus 

Du kan udløse Gratis Spins Bonus ved at få et Bonus symbol i enhver position på fem på hinanden følgende hjul. Hver gevinstgivende kombination med fem bonussymboler udløser en gevinst samt 8 gratis spins. Da der stablede bonussymboler er det muligt at vindeop til 96 gratis spins i første omgang.

Hjulene, der bruges i Gratis Spins Bonus-spillet, er meget rigere, har flere stabler af wilds end hjulene der bruges i grundspillet.

Under Gratis Spins bonus, kan bonussen genudløses ved at få et Bonus Retrigger-symbol i enhver position på fem på hinanden følgende hjul. Hver gevinstgivende kombination med fem Bonus Retrigger-symboler udbetaler en gevinst og udløser 8 yderligere gratis spins. Du kan genudløse bonussen flere gange op til maksimalt 240 gratis spins pr. bonus.

Din møn værdi i bonusrunden er lig med møntværdien i det spil, der udløste bonussen.

Valgmuligheder

Grafikkvalitet
Juster grafikkvaliteten for at få den optimale animationsydelse.

  • BEDST - Den bedste grafik, men det kan gå ud over ydelsen.
  • HØJ (standard) - Optimal grafik og ydelsesindstilling.
  • MELLEM - Lavere kvalitet, men større ydelse.
  • LAV - Uregelmæssig grafik, men jævne animationsresultater, selv på langsomme computere.

Regler 

Driftsfejl annullerer alle gevinster og spil.

MultiWay Xtra™-gevinster udbetales for det samme symbol i enhver position i tilstødende kolonner. Det samme symbol i samme kolonne ganger gevinsten.

MultiWay Xtra™-gevinster udbetales fra venstre mod højre og højre mod venstre.

Kun den højeste betalende MultiWay Xtra™-gevinst for hvert symbol betales pr. spin.

MultiWay Xtra™-gevinster ganget med møntværdien.

Kun den højeste scatter-gevinst bliver udbetalt. Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.

Scatter-gevinster er uafhængige af MultiWay Xtra™-gevinster og tilføjes også til det samlede udbetalte beløb.

Gevinster vises i valuta.

Uanset din indsatsstørrelse er der et gevinstloft på en enkelt transaktion. Se udbetalingstabellen for detaljer. En transaktion indeholder resultaterne af Gratis Spins Bonussen plus det resultat, der lancerede bonussen. Hvis gevinstloftet er nås i bonusrunden, afsluttes bonusrunden med det samme uanset eventuelle resterende gratis spins.

Yderligere oplysninger 

Ud over de funktioner, der er beskrevet i sektionen Sådan placerer du en indsats, viser kontrollinjen nederst på spilskærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta, udbetalte beløb, når du vinder samt det beløb, du satsede i sidste/ nuværende spil.

Alle varemærker er registrerede varemærker eller patentanmeldte varemærker tilhørende IGT og/eller dets licensgivere i USA og /eller andre lande. Copyright © 2011 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

Seneste opdatering: 10-05-2017