Sails of Gold

Uafsluttede spil

Hvis dit spil bliver afbrudt, så vil al spilinformation og alle placerede indsatser blive gemt, indtil du åbner spillet igen. Du kan fortsætte spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Ikke afgjorte indsatser vil forblive ufuldstændige i ikke-afgjorte spil i 90 dage, hvorefter spillet annulleres og indsatsen vil blive givet til velgørenhed. Ved fejl i spillet annulleres alle betalinger og spil.

Spilleregler

Sails of Gold er et videospil med 5 hjul, der følger Cristopher Columbus' fantastiske rejse. Gå om bord på skibene sammen med den store opdagelsesrejsende, og etabler en handelsrute med rigdomme i den nye verden! Der kan aktiveres op til 10 linjer, linjerne er nummererede og aktiveres altid i numerisk rækkefølge (1, 2, 3, 4 osv.).

Spillet inkluderer et Kaptajn-symbol, der er et wild-symbol. Wild-symbolet kan gælde for ethvert andet symbol på hjulene, undtagen scatter-symboler, for at hjælpe med at danne vinderkombinationer.

Som scatter-symbol udløser tre skibe på hjulene en sekvens med ti gratis spil. Tre yderligere skibe under gratis spil-funktionen tildeler yderligere ti gratis spil. Som scatter-symbol bliver skibet til et wild-symbol under gratis spil-funktionen for at hjælpe med at danne endnu flere vinderkombinationer!

Skib-symbolet vises kun 1., 3. og 5. hjul både i hovedspillet og under gratis spil-funktionen.

Spillet inkluderer også en valgfri gamble-runde, der giver mulighed for at multiplicere den samlede gevinst på ethvert spil i hovedspillet ved at gætte kuløren eller farven på et skjult kort. Gamble-runden kan spilles op til fem gange i træk.

Tilbagebetalingsprocenten er 96.25%.

I vinduet INDSTILLINGER kan du specificere det antal linjer, du ønsker at have aktiv pr. runde, det antal mønter, du ønsker at satse pr. aktive linje, og den møntværdi, du ønsker at bruge. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, vil de viste symboler afgøre din præmie i henhold til betalingstabellen.

Handlinger

Ændre indsats

- I Indstillinger kan du ændre det antal linjer, som du ønsker at have aktive pr. runde, det antal mønter du vil satse pr. linje, og den ønskede møntværdi. Klik på INDSTILLINGER-knappen eller klik inden for et felt der viser linjer, mønter eller møntværdi.

Aktivér yderligere linjer

- Øg antal linjer per spil ved at klikke på +.

Deaktivér linjer

- Sænk antal linjer per spil ved at klikke på -.

Øg antal mønter/linje

- Øg antal mønter per linje ved at klikke på +.

Sænk antal mønter/linje

- Sænk antal mønter per linje ved at klikke på -.

Øg den pålydende værdi

- Øg møntværdien ved at klikke på +.

Sænk den pålydende værdi

- Sænk møntværdien ved at klikke på -.

Betalingstabel

- Viser betalingstabellen.

Autospil

- Klik på AUTOSPIL-knappen for at aktivere/deaktivere autospilfunktionen. Under autospil startes en række af runde ri træk automatisk med dine aktuelle indsatsindstillinger (f.eks. antal linjer, antal mønter/linje og møntværdien). Autospil deaktiveres automatisk, afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.

Spil med maks. indsats

- Satser det maksimale antal mønter per linje (i henhold til spillereglerne og din aktuelle saldo).

Spil

- Starter runden ved at dreje hjulet.

Stop

- Stopper hjulene hurtigere.