Pyramidion

Mærk det gamle Egyptens kræfter og udforsk dens hemmeligheder i Pyramidion. Den skinnende, gyldne Pyramidetop fungerer som en kanal for mystiske kræfter, som kan påvirke og ændre hjulenes skæbne: to eller flere Pyramidetop Scatter-symboler, der forekommer hvor som helst på hjulene, afslører en hemmelig modifikator. Udløs to spændende gratis spin-bonusser for at udforske de skjulte skatte i pyramidens gravkamre!

Sådan satser du

Pyramidion har 20 gevinstlinjer.

Indsatskonfigurationsmenu (mobil/tablet-spil)

Tryk på pilen for at åbne indsatskonfigurationsmenuen.
Tryk på afkrydsningsfeltet for at bekræfte og lukke indsatskonfigurationsmenuen.

Linjer

Viser det nuværende antal gevinstlinjer.
Indsatser er fastsat til 20 gevinstlinjer.

Samlet indsats

Viser den aktuelle møntværdi i valuta.
Tryk på minusknappen (-) for at sænke møntværdien.
Tryk på plusknappen (+) for at hæve møntværdien.

Spin

Tryk på den runde pil for at spille for den valgte indsats.

Autospin-funktion

Autospin spiller automatisk spillet i et givet antal spins til den aktuelle møntværdi.
For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antal autospin, tabsgrænsen og (valgfri) enkelt gevinstgrænsen.
Når du har valgt den ønskede indstilling, tryk på AUTOSPIN-knappen, og vælg, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indstillinger.
Autospin spiller det valgte antal spins, indtil du trykker på STOP, til en bonus bliver udløst, eller til saldoen er utilstrækkelig til at spille, eller den aktiverede tabs/gevinstgrænse bliver nået.
Autospin er kun tilgængelig i godkendte jurisdiktioner.

Gratis Genspin Modifikator-funktion

Gratis genspin modifikatorer bliver udløst, når to eller flere Pyramidetop Scatter-symboler lander hvor som helst på hjulene under basisspillet. Én af følgende genspin modifikatorer bliver tildelt:
Solstråle Wilds – Solstrålerne skinner ned fra himlen og tilføjer flere Wild-symboler til hjulene.
Vandfald Stabler – Vandfaldene strømmer hen over flere hjul og afslører hele stabler af det samme symbol. Wild-symbolet kan ikke blive afsløret under denne modifikator.
Obelisk Wilds – Obelisker stiger op ad jorden og skaber flere wild-hjul.
Kæmpe Hjul – Hjul 2, 3, og 4 forvandles til ét kæmpe hjul med blokke af 3x3 symboler.
Gratis genspin modifikatorer kan ikke blive genudløst.
Hjulene der anvendes under gratis genspin modifikator-funktionen er forskellig fra hjulene i basisspillet.
Den Kraftfulde Grav Gratis Spins Bonussen og Den Kraftfulde Grav Gratis Spins Bonussen kan ikke blive udløst under gratis genspin modifikator-spins.
Gratis genspin modifikatorer spilles med samme møntværdi, som det udløsende spin.
Jo flere Scatter-symboler, der udløser funktionen, des mere rig og belønnende er funktionen.

Den Kraftfulde Grav Gratis Spins Bonus

Den Kraftfulde Grav Gratis Spins Bonussen bliver udløst, når der forekommer to Bonus-symbols på et hvilken som helst position på hjul 1 og 3, kombineret med et Bonus Kraftgrav-symbol på enhver position på hjul 5.
Hvis Den Kraftfulde Grav Gratis Spins Bonussen bliver udløst, bliver der tildelt 8 gratis spins. Kraft Wilds-måleren starter på 0 og stiger med 1, hver gang hjulene spinner.
Under hvert gratis spin bliver der udpeget ét hjul, som skal indeholde Kraft Wild-symboler. Hver gang der forekommer et Kraft Wild-symbol, bliver et antal tilstødende symboler, svarende til værdien vist på Kraft Wilds-måleren, forvandlet til Kraft Wild-symboler, og der tildeles et ekstra gratis spin.
Der kan maksimum blive forvandlet 14 til Kraft Wild-symboler.
Den Kraftfulde Grav Gratis Spins Bonussen kan ikke blive genudløst.
Hjulene der anvendes under Den Kraftfulde Grav Gratis Spins Bonussen er forskellig fra hjulene i basisspillet.
Gratis spins spilles med samme møntværdi som det udløsende spin.

Den Hemmelige Grav Gratis Spins Bonus

Den Hemmelige Grav Gratis Spins Bonus bliver udløst, når der forekommer to Bonus-symbols på et hvilken som helst position på hjul 1 og 3, kombineret med et Bonus Hemmelig Grav-symbol på enhver position på hjul 5.
Når udløst, dukker der et wild-hjul med en 2x multiplikator op på hjul 5. Efter hvert gratis spin spinner et minihjul oven over hjulene. Wild-hjulet forbliver enten på sin nuværende placering og multiplikatorværdien stiger med 1, eller flytter ét hjul til venstre og beholder den samme multiplikatorværdi i næste spin.
Gratis spins slutter, når wild-hjulet er nået hen over alle hjul, og minihjulets stop-ikonet dukker op oven over hjul 1. Minihjulets stop-ikon vises kun oven over hjul 1.
Alle gevinster fra wild-hjul ganges op med multiplikatorværdien. Kun den højeste gevinst inklusiv multiplikatorværdien bliver udbetalt på hver gevinstlinje.
Den Hemmelige Grav Gratis Spins Bonussen kan ikke blive genudløst.
Hjulene der anvendes under Den Hemmelige Grav Gratis Spins Bonussen er forskellig fra hjulene i basisspillet.
Gratis spins spilles med samme møntværdi som det udløsende spin.

Regler

Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
Alle linjegevinst-symboler skal forekomme på en spillet linje og på fortløbende hjul, startende på hjulet længst til venstre.
Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien på vinderlinjen. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
Gratis genspin modifikator-gevinster er uafhængige af linegevinster, og de tilføjes til det samlede beløb, der udbetales.
Bonus-gevinster er uafhængige af linjegevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.
Bonus-symboler forekommer kun på hjul 1 og 3 i basisspillet.
Kraftgrav- og Hemmelig Grav-symboler forekommer kun på hjul 5 under basisspillet.
Kraft Wild-symboler forekommer kun under Den Kraftfulde Grav Gratis Spins Bonussen.
Gevinster vises i valuta.
I nogle jurisdiktioner er der en begrænsning på alle enkelt transaktioner, som er uafhængig af indsatsbeløb. Se gevinstoversigten for flere oplysninger. En transaktion omfatter resultaterne af bonusrunden plus resultatet, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen rammes i bonusrunden, slutter bonusrunden straks, også selv om der er flere gratis spins tilbage.

For dette spil er den langsigtede, teoretiske forventede tilbagebetaling 92,39% til 96,39% Resultaterne for en given spiller over en spillesession kan variere kraftigt fra dette langsigtede, forventede gennemsnit begge retninger Jo færre antal spillede spil, jo bredere er den normale vanans i faktiske udbetaling, du kan opleve 

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling
I overensstemmelse med praksis for retfærdigt spil, som der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige, medmindre et spin låser op for en funktion med yderligere spin eller rækker af spins, som det fremgår af spillereglerne. Oddsene for at få et bestemt resultat er altid ens.
Chancerne varierer ikke baseret på tidligere resultater, indsatsbeløb, kontobalance, tid på dagen, ugedag og så videre. Såfremt den største gevinst for eksempel er vundet, er chancerne for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.
Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode.
Intellektuel ejendom
© 2019 IGT. Alle rettigheder forbeholdes. Alle andre varemærker brugt heri ejes af IGT eller deres affilierede, og må ikke bruges uden tilladelse. Alle varemærker markeret med et ® er registreret i U.S. Patent and Trademark Office.
Sidst opdateret den 27. februar 2019