Masques of San Marco

Masques of San Marco
Endnu flere gevinstchancer på hvert spin!
Spil to spil ad gangen med Dual Play.
Symboler kan falde fra toppen af spillet til bunden af spillet og udlæse flere gevinster med FreeFall Symbols-funktionen.
Sådan spiller du


Masques of San Marco har 40 gevinstlinjer i basisspillet.

LINJEINDSATS
Viser aktuel indsats per linje i valuta. Klik på venstre pil (-) for at reducere linjeindsatsen. Klik på højre pil (+) for at øge linjeindsatsen.

LINJER
40 linjer er altid aktiveret. I Extra Paylines-bonussen aktiveres yderligere 20 gevinstlinjer gratis.

SPIN
Klik for at dreje hjulene og for at indsende din indsats.

[ tilbage til toppen ]


Auto-spin


Auto-spin spiller spillet automatisk i et givent antal spil med den aktuelle linjeindsats. Vælg den samlede linjeindsats og klik på AUTO SPIN, og vælg hvor mange spil, der skal spilles. Auto-spin bliver ved med at spille det specificerede antal spil, indtil du klikker på STOP-knappen, der udløses en bonus eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen.

Auto-spin er kun tilgængelig i godkendte lande.

[ tilbage til toppen ]


FreeFall Symbols-funktion


På enhver gevinstgivende symbolkombination:

Evalueres alle gevinstgivende symbolkombinationer og præmieværdier tilføjes til gevinstmåleren.
Alle symboler i gevinstgivende kombinationer forsvinder.
Tomme pladser på hvert hjul fyldes sekventielt med nedfaldende symboler.
Spilskærmen reevalueres for symboler i gevinstgivende kombinationer og værdierne tilføjes til gevinstmåleren.
Funktionen forbliver aktiv, indtil der ikke skabes nogen gevinstgivende symbolkombinationer med FreeFall Symbols{ -funktionen.

[ tilbage til toppen ]


Extra Paylines -bonus


Hvis duf pr 3 bonussymboler på en gevinstlinje udløses Extra Paylines -bonussen. Disse symboler vises kun på hjul 1, 2 og 3. Start bonusrunden med 6 gratis spins. Bonussen tilbyder 20 ekstra gevinstmåder med 20 ekstra gevinstlinjer, der krydser mellem toppen og bunden af spilskærmen. Flere gevinstlinjer giver flere muligheder for at høste gevinsterne fra FreeFall Symbols-funktionen. Få 3 bonussymboer på enhver af de 60 gevinstlinjer for at genudløse Extra Paylines-bonussen for yderligere 6 gratis spins. Bonusrunden kan genudløses flere gange op til 300 spins.

Indsatsen i bonusrunden er den samme som på det spin, der udløste bonussen.

[ tilbage til toppen ]


Valgmuligheder


Grafikkvalitet
  • BEDST– Grafikken ser bedst ud, men det kan gå ud over præstationen.
  • HØJ (standard) – Optimal indstilling for grafik og præstation.
  • MELLEM – Lavere kvalitet, men øget præstation.
  • LAV – Forringet grafikkvalitet, men gnidningsløs animationspræstation opnås selv på langsommere computere.
[ tilbage til toppen ]


Regler


Funktionsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinstsymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med linjeindsatsen på den gevinstgivende linje.

Samtidige gevinster på forskellige gevinstlinjer tilføjes.

Gevinster vises i valuta.

Bonussymboler vises kun på hjul 1, 2 og 3.

Wild-symboler vises kun på hjul 2, 3 og 4.

Hjul der anvendes i Extra Paylines-bonussen varierer fra de hjul, som anvendes i basisspillet.

Uanset størrelsen på din indsats er der et gevinstloft på alle enkelte transaktioner. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af Gratis Spins-bonusrunden plus det resultat, der udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen er nået i bonusrunden, afsluttes runden omgående, uanset resterende antal gratis spins.

[ tilbage til toppen ]


Yderligere oplysninger


Forventet tilbagebetaling
I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid de samme.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, dit budget, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis topgevinsten vindes på et givent spin, er chancerne for at vinde topgevinsten igen på det efterfølgende spin nøjagtigt de samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede udbetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Enhver given spillers resultater i en spilsession kan variere meget begge veje fra denne forventede tilbagebetaling på lang sigt. Jo færre antal spil der er spillet, jo større normal varians af den faktiske tilbagebetaling kan man opleve.

Immaterialret [5Alle varemærker er registrerede varemærker eller patentanmeldte varemærker tilhørende IGT i USA og/eller andre lande. © 2013 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

Seneste opdatering: 10-05-2017