Moon Princess

Uafsluttede spil

Hvis dit spil bliver afbrudt, så vil al spilinformation og alle placerede indsatser blive gemt, indtil du åbner spillet igen. Du kan fortsætte spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Ikke afgjorte indsatser vil forblive ufuldstændige i ikke-afgjorte spil i 90 dage, hvorefter spillet annulleres og indsatsen vil blive givet til velgørenhed. Ved fejl i spillet annulleres alle betalinger og spil.

Spilleregler

Moon Princess er et videoslotspil med et 5x5 gitter. Symboler falder ned i gitteret for at skabe gevinstkombinationer. Der gives gevinst ved 3 eller flere matchende symboler i rad; vandret eller lodret. Alle rækker og kolonner er aktive, og symbolerne kan være en del af flere gevinstkombinationer.

Gevinstkombinationerne fjernes, efter gevinster er indsamlet, og resterende symboler falder ned med mulighed for at skabe nye gevinstkombinationer. Wild-symbolet fremkommer ved det midterste symbol, når en gevinstkombination på 3 symboler fjernes fra gitteret. En gevinstmultiplikator forøges ved hvert nyt fald.

I Moon Princess er der et wild-symbol (månen), tre prinsessesymboler (Love, Star, Storm) og et udvalg af eventyrlige elementer i en smuk og farverig verden. Wild-symbolet kan gælde for ethvert andet symbol til at hjælpe med at danne gevinstkombinationer. Når der kun er wild-symboler tilbage på gitteret, fjernes de, så du kan udløse gratisspil!

Der er chance for, at Girl Power-funktionen udløses under spillerunder uden gevinst. Forskellige unikke egenskaber udføres, afhængigt af hvilken aktiv prinsesse der vises i højre side af skærmen. Alle Girl Powers hjælper med at skabe mulige gevinstkombinationer. Der er i alt tre Girl Power-egenskaber – en for hver prinsesse. De er som følger:

Love: Et sæt symboler vælges og forvandles til et andet symbol.

Star: Et eller to symboler føjes til gitteret.

Storm: To sæt symboler udslettes og fjernes fra gitteret.

Prinsesse-treenigheds-funktionen udløses, når måleren på skærmen er fyldt helt op. Måleren fyldes kun op ved gevinstkombinationer med prinsessesymbolerne. Wild-symbolet kan bruges som del af disse kombinationer. Alle andre kombinationer bidrager ikke.

Måleren har 3 afsnit. Ud fra ovenstående regler: En kombination med fem af en slags fylder 3 afsnit af måleren, en kombination med fire af en slags fylder 2 afsnit af måleren, og en kombination med tre af en slags fylder 1 afsnit af måleren.

Når måleren er fyldt, og der ikke er flere gevinster, vinder spilleren en gratisrunde. Multiplikatoren nulstilles. Under Prinsesse-treenigheds-funktionen skiftes Love, Star og Storms Girl Powers om at udløse for at skabe flere chancer for gevinst. Denne rækkefølge er den samme, hver gang Prinsesse-treenigheds-funktionen udløses. Når der ikke er flere gevinster efter hvert fald, udføres en Girl Power, og spillet fortsætter som normalt, indtil der ikke er flere gevinster. Denne sekvens gentages, indtil spillerunden er ovre, og alle Girl Power-egenskaber er udført. Alle gevinster udregnes og returneres til spilleren, inden næste spillerunde begynder.

Den aktive prinsesse skiftes så til den prinsesse, der blev vist på skærmen inden Prinsesse-treenigheds-funktionen blev udløst.

Ryddes hele gitteret for symboler, udløses gratisspilfunktionen. Vælg en af de tre muligheder for gratisspil. Prinsesse Love giver først 4 gratisspil. Prinsesse Star giver først 5 gratisspil. Prinsesse Storm giver først 8 gratisspil. Den valgte prinsesses Girl Power er derefter aktiv under gratisspillene og udløses efter hvert spil uden gevinst for at give dig yderligere hjælp til at skabe mulige gevinstkombinationer! Multiplikatoren nulstilles ikke mellem spillerunder under gratisspilfunktionen og kan vokse til højest x20!

Gratisspilfunktionen kan forlænges ved at få ladet måleren på skærmen helt op. De tidligere beskrevne regler gælder også her. Prinsesse Love giver yderligere 4 gratisspil. Prinsesse Star giver yderligere 3 gratisspil. Prinsesse Storm giver yderligere 2 gratisspil. Det maksimale antal gratisspil er 20. Prinsesse-treenigheds-funktionen er ikke aktiv under gratisspil. Hvis gitteret ryddes under gratisspil, kan du vinde en øjeblikkelig gevinst på 100x din samlede indsats!

Tilbagebetalingsprocenten er 96.50%.

Indsatser vælges med indsats-knapperne nederst i spillet. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen en ad gangen. Klik på START for at starte runden. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten.

Handlinger

• Ændre indsats- Klik på en af fem indsatsknapper for at vælge en indsats, eller brug knapperne plus og minus til at reducere eller forøge indsatsen et trin ad gangen.
  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indsats. Autospil deaktiveres automatisk, afhængig af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Start- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats.

Seneste opdatering: 11-04-2018