Voodoo Gold

Spelstrategier

1. Mange spillere ændrer indsatsstørrelsen efter deres sidste spilrundes udfald. Du kan indstille dette til at ske automatisk ved at vælge en spillestrategi.
  2. En spillestrategi er et forudbestemt mønster, som automatisk skifter dit indsatsniveau efter bestemte regler.
  3. En spiller kan ændre eller deaktivere en spillestrategi efter hver spillerunde.
  4. Auto Spin medtager spillestrategier.
  5. Aktivér en spillestrategi ved at vælge startniveauet og strategien. Tryk derefter på 'Spil'.
  6. Spillestrategien skifter ikke spillets teoretiske udfald.
  7. Værktøjet Optimiser justerer indsatsen op eller ned til det nærmeste indsatsniveau under den valgte %-del. Den forbliver aktiv på det laveste indsatsniveau.
  8. Spillestrategierne er opført i udbetalingstabellen.

Spilleregler

1. Voodoo Gold er en spillemaskine med 6 kolonner, 4 rækker og symboler, der falder ned. Spillet har op til 262.144 måder at vinde på. Kolonnerne kan udvide sig opad op til i alt 8 rækker.
  2. Spillet omfatter 12 indsatsniveauer for hver valuta.
  3. Hver indsats udgør 100 mønter.
  4. Gevinstlinjer udbetales fra venstre mod højre. Kun den højeste gevinst pr. aktiv gevinstlinje udbetales.
  5. En spillerunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spil'.
  6. Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere Auto Spin. Hold knappen 'Spil' nede, eller brug knappen 'Auto Spin' til at indstille antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.
  7. Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter gevinsttabellen.
  8. Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.
  9. Voodoo Gold spilles i to tilstande: normaltilstand og bonustilstand med free drops.
  10. Alle symbolfald i normaltilstanden begynder med 4 rækker og 4.096 måder at vinde på.
  11. Alle lav-, middel- og højværdi symboler forekommer i fire størrelser; standard 1x1, super 2x2, mega 3x3 og epic 4x4. Alle store symboler tælles som bestående af antallet af 1x1 symbolforekomster, som de dækker, f.eks super 2x2 består af 4 standard 1x1 symboler.
  12. Store symboler bliver kun aktive, når de når bunden. Tomme pladser under store symboler fyldes med wild-symboler.
  13. Gevinster fra det aktuelle symbolfald indsamles, før symbolerne, der danner gevinstgivende kombinationer, eksploderer og giver plads til flere nedfaldende symboler. Dette symbolfald tilføjer en ekstra række symboler øverst oppe, hvilket resulterer i et potentielt højere antal måder at vinde på. Det nye resultat udbetales i overensstemmelser dermed, og avalanche-funktionen fortsætter så længe, der fremkommer nye gevinstkombinationer. Det maksimale antal rækker er 8 med maks. på 262.144 måder at vinde på.
  14. Det potentielle antal måder at vinde på stiger med det stigende antal rækker. 4 rækker: 4.096 måder at vinde på
    5 rækker: 15.625 måder at vinde på 6 rækker: 46.656 måder at vinde på 7 rækker: 117.649 måder at vinde på 8 rækker: 262.144 måder at vinde på
  15. Store symboler, som endnu ikke er aktive, mindsker antallet af måder at vinde på.
  16. Wild-symbolet erstatter alle andre symboler undtagen bonus-symbolet. I bonusspillet bliver alle wild-symboler sticky i slutningen af et free drop, og de forbliver sticky i de tilbageværende free drops.
  17. Et enkelt bonussymbol udløser Bomb-funktionen, efter de gevinstgivende kombinationer er indsamlet. Op til 12 symboler inden for et rudeformet område rundt om bonussymbolet eksploderer og giver plads til ekstra nedfaldende symboler. Dette symbolfald føjer en ekstra række til øverst oppe, op til maksimalt 8 rækker.
  18. To bonussymboler Dual Bomb-funktionen, efter de gevinstgivende kombinationer er indsamlet. Alle symboler, der ligger inden for en lige linje mellem bonussymbolerne, samt alle aktive symboler af samme slags som de berørte symboler, eksploderer og giver plads til ekstra symbolfald. Dette symbolfald føjer en ekstra række til øverst oppe, op til maksimalt 8 rækker.
  19. Hverken Bomb- eller Dual Bomb-funktionen påvirker inaktive store symboler. Hvis en Dual Bomb-linje rør et inaktivt stort symbol, vil alle aktive symboler af samme slags eksplodere - uafhængigt af deres størrelse.
  20. Hverken Bomb- eller Dual Bomb-funktionen påvirker wild-symboler.
  21. Bonussymboler fremkommer i alle kolonner. En kolonne kan indeholde op til ét bonussymbol.
  22. En kombination af tre eller flere bonussymboler i normaltilstanden udløser bonustilstanden med free drops.
    3 bonussymboler: 6 free drops
    4 bonussymboler: 9 free drops
    5 bonussymboler: 12 free drops
    6 bonussymboler: 15 free drops.
  23. Tre eller flere bonussymboler i bonustilstanden genudløser ekstra free drops. Antallet af ekstra free drops bliver bestemt på samme måde, som når bonusspillet bliver udløst første gang.
  24. Free drops bonusspillet starter altid med sikkerhedsniveauet indstillet til 4 rækker.
  25. Hvert gevinstgivende free drop rykker sikkerhedsniveauet en række op. Sikkerhedsniveauets fremrykning sker efter udbetalingen. Det næste free drop starter fra det nye sikkerhedsniveau.
  26. Et sikkerhedsniveau kan aldrig blive lavere i et igangværende free drops- bonusspil.
  27. Det maksimale sikkerhedsniveau er 8 med et maksimum på 262.144 måder at vinde på.
  28. Free drops bonusspillet slutter, når der ikke er nogen free drops tilbage, eller når den maksimale gevinst er nået.
  29. Gevinster udbetales i slutningen af bonusspillet.
  30. Indsatsen kan ikke ændres under et igangværende symbol-drop eller i bonustilstanden.
  31. Den teoretiske udbetaling (RTP) i Voodoo Gold er 96,1 %
  32. Spillet tilbyder en maksimum gevinst på 500,000 mønter.
  33. Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

Seneste opdatering: 09-10-2019