Eggs Bonanza

Om dette spil

Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.

Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden i dette mønster.

Mådegevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Dette spil spilles kun med jetoner.

Spillet indeholder 243 måder.

Der er 5 hjul og 3 rækker i basisspillet.

Yderligere hjul og rækker kan aktiveres.

Spin under Bonanza Bonus-funktionen kaldes for bonusspin.

Spin under Chicky Respins-funktionen kaldes for re-spin.

Indsats-regler

Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Regler for udbetaling

Gevinster ganges med den samlede indsats.

Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.

Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.

Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.

Den viste vind op til-værdi rundes ned og er en gennemsnitlig vurdering af den højest mulige gevinst på et enkelt spin.

Hvis flere vinderkombinationer lander på en måde, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.

Den samlede udbetaling er den samlede mænge af alle mådegevinster som følge af et spin.

Udbetalinger af mådegevinster er baseret på det placerede startindsats.

Måderegler

En måde er et mønster bestående af tilstødende symbolpositioner på hjulene.

En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden i dette mønster.

Spillet indeholder 243 måder.

Mådegevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Wild-symboler

Wild-symboler kan erstatte alle symboler, undtagen Bonus, Æggesymboler, Guldæg-symboler og Collect-symboler.

Wild-symboler forekommer kun i basisspillet.

Wild-symbolet forekommer på hjul 1, 2, 4 og 5 under basisspillet.

Bonanza Bonus

Bonanza Bonus er en bonusfunktion.

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Bonanza Bonus udløses, når der lander 3 Bonus-symboler på hjul 1, 3 og 5.

Hvis der lander et hvilket som helst symbol, der er tilgængelig under Bonanza Bonus, på et hvilket som helst hjul, nulstilles bonusspin.

Inden funktionen starter, fordeles Bonanza Booster-poletterne tilfældigt på indsamlingsmålerne.

2 Bonanza Booster-poletter svarer til 1 indsamlingspolet.

Hvis spilleren indsamler et ulige antal Bonanza Booster-poletter, afvises én polet.

Hvis Bonanza Bonus starter med 1 Bonanza Booster-polet, bliver der ikke tilføjet nogen indsamlingspoletter til indsamlingsmålerne.

Funktionen starter med 3 bonusspin.

Under funktionen kan der lande Ægge-, Prizer-, Expander-, Doubler-,Spinner- og blanke symboler på ethvert hjul.

Under Bonanza Bonus er der 4 tilgængelige indsamlingsfunktioner: Doubler, Spinner, Expander og Prizer.

Indsamlingsfunktionen udløses ved at ramme 3 tilsvarende symboler på hjulene.

Doubler, Spinner, Expander funktionerne kan udløses 2 gange, og Prizer kan udløses 4 gange under Bonanza Bonus.

Når der lander et indsamlingssymbol, bliver det fjernet fra hjulene.

Når funktionen er blevet udløst og brugt, bliver den tilsvarende indsamlingsfunktionsmåler nulstillet.

Doubler: Alle synlige Æggesymboler på hjulene ganges med 2x.

Prize Eggs-værdier, som spilleren ikke har vundet endnu, bliver også ganget med 2x.

Spinner: Der tildeles 1 ekstra spin for hver genudløsning.

Expander: På den 1. udløsning aktiveres der 1 ekstra hjul oven over gitteret, på den 2. udløsning tildeles der 1 ekstra hjul under gitteret.

Prizer: Det indsamlingssymbol, der udløste funktionen, erstattes af Æggepræmiesymbolet.

På den 1., 2., 3., og 4. udløsning er Præmieægværdierne henholdsvis 15x, 50x, 200x, 1 000x.

Funktionen slutter, når der ikke lander flere symboler på hjulene under bonusspin, eller når alle positioner er fyldt.

Når funktionen slutter, bliver hvert symbols synlige værdi lagt sammen og herefter udbetalt som den samlede funktionsgevinst.

Når funktionen slutter, bliver alle resterende indsamlingspoletter lagt til Bonanza Booster.

Funktionen spilles til den samme pris som det spil, der udløste funktionen.

Alle måder, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Den samlede udbetaling er den samlede mænge af alle mådegevinster som følge af et spin.

Bonus-spin er gratis for spilleren.

Bonanza Booster

Bonanza Booster er en måler, der viser indsamlingsfremskridtet for poletter.

Under basisspillet kan Bonanza Booster øges, men ikke benyttes.

Måleren starter tom og kan holde op til 16 poletter.

Når spilleren lander Bonus-symbolet på hjul 1 og 3, stiger måleren med ét trin.

Bonanza Booster anvendes under Bonanza Bonus.

Inden funktionen starter, fordeles Bonanza Booster-poletterne tilfældigt på indsamlingsmålerne.

Når Bonanza Bonus slutter, bliver alle resterende indsamlingspoletter lagt til Bonanza Booster.

En ændring af indsatsen påvirker ikke Bonanza Booster.

Chicky Respins

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Chicky Respins udløses, når der lander 2 Guldæg-symboler på hjul 1 og 5.

Guldæg-symboler forbliver på deres position under resten af funktionen.

Funktionen starter med 1 re-spin.

Hjulene spinner for at afsløre enten Æg, 1UP eller blanke symboler.

Hvis der lander Ægge- eller 1UP-symboler, bliver der udløst et nyt re-spin.

Hvert Æggesymbol, der lander, forbliver på hjulene under resten af funktionen.

Under Chicky Respins er Æggesymbolernes værdi: 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 8x, 10x, 15x, 20x, 50x og 200x den samlede indsats.

1UP-symboler fjernes, inden næste spin starter.

Hvert 1UP-symbol, som lander, øger funktionsmultiplikatoren med 1x.

Multiplikatorværdierne er 2x, 3x, 4x, 5x.

Når multiplikatoren når 5x, kan der ikke lande flere nye 1UP-symboler.

Funktionen slutter, når der ikke lander nogen nye Ægge- eller 1UP-symboler.

Når funktionen slutter, bliver den samlede værdi for Æggesymbolerne ganget med funktionsmultiplikatoren, hvilket giver det samlede beløb.

Det samlede beløb lægges herefter til saldoen.

Re-spin er gratis for spilleren.

Eggs Collect

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Eggs Collect-funktionen udløses, når der lander 1 eller flere Æggesymboler og 1 Collect-symbol på hjulene efter et spin.

Æggesymboler kan tilfældigt lande på alle hjul.

Collect-symbolet lander kun på hjul 5.

Det er tilfældigt, hvor mange Æggesymboler der lander på et spin.

Værdierne for Æggesymboler 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 8x, 10x, 15x, 50x, 200x den samlede indsats.

Den vundne udbetaling svarer til summen af Æggesymbolernes værdi, der landede på hjulene.

Gevinsterne udbetales, når funktionen slutter.

Bonus-køb

Prisen for Buy-funktionen er 70x.

Funktionen spilles til nuværende indsats.

Aktivering af denne funktion vil øjeblikkeligt udløse Bonanza Bonus-funktionen.

Bonanza Booster er inaktiv under Bonus-køb.

Buy-funktionen påvirker ikke Bonanza Booster-funktionen.

Når der købes en funktion, bliver der trukket et tilfældigt antal indsamlingspoletter på mellem 1-8, som spilleren kan starte funktionen med.

Når funktionen slutter, bliver alle resterende indsamlingspoletter afvist.

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Funktionen er ikke tilgængelig over en givet indsats-grænse.

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Autospil

Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.

Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.

Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.

Spin: Indstiller antallet af spin for autospil-session. Autospil slutter, når disse spin er spillet færdige.

Indsats: Angiv den aktuelle betværdi.

Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospil-sessionen. Autospil slutter, hvis saldoen falder med dette beløb.

Gevinstgrænse: Indstiller en gevinstgrænse for autospil-sessionen. Autospil slutter, når en enkelt gevinst når dette beløb.

Afbrydelse af autospil eller stop af hjulene under autospil vil ikke påvirke udfaldet af spillet.

Autospil stopper automatisk, hvis der udløses en Bonus-funktion Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Spilstyring

Spin-knap: Starter et hjulspin.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

Indsats op-knap: Øger den nuværende indsats.

Indsats ned-knap: Sænker den nuværende indsats.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

Lyd: Slår spillyd til.

Saldo: Viser de nuværende saldoer.

Indsats: Viser den nuværende samlede indsats.

Gevinst: Viser den seneste gevinst.

Buy-funktionsknap: Viser muligheden for at købe Bonanza Bonus-funktionen.

Spilmenu

Startknappen: Afslutter spillet.

Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller.

Indsats-indstillinger

Hurtig indsats-knapper: Indstiller den aktuelle indsats efter den valgte værdi.

Spilterminologi

WILD = WILD

BONUS = BONUS

COLLECT = INDKASSÉR

1UP = 1OP

BONANZA BONUS = BONANZA BONUS

BONANZA BOOSTER = BONANZA BOOSTER CHICKY RESPINS = HØNEFULDE RE-SPIN

EGGS COLLECT - ÆGGEINDSAMLING

SPINNER = SPINNER PRIZER = PRÆMIER

EXPANDER = UDVIDER

DOUBLER = FORDOBLER

BIG WIN = STOR GEVINST

MEGA WIN = MEGA-GEVINST

EPIC WIN = EPISK GEVINST

LEGENDARY WIN = LEGENDARISK GEVINST

BUY = KØB

START = START

SPIN = SPIN

STOP = STOP

Gratis Spil

Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller.

Hvert tilbud har et unikt referencenummer.

Indsatskonfigurationen indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres.

Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldoen, afhængigt af tilbuddet.

Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller afvises.

Vælg Start for at begynde at spille et Gratis Spil-tilbud.

Der kan kun spilles ét Gratis Spil-tilbud ad gangen.

Vælg Anvend Senere for at udsætte tilbuddet.

Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når der vendes tilbage til spillet.

Vælg Nej, tak for at afvise de gratis spil.

Et afvist tilbud kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret.

Når et tilbud er benyttet, afvist eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.

Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt.

Denne funktion er kun tilgængelig i udvalgte spil.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.

I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.

Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.

Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.

Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.

Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulation af adskellige spillerunder.

Værdierne reflekterer den gennemsnitlige forventede tilbagebetaling og ændres ikke.

TBP: 96,00 %.

TBP for Buy: 96,33 %.

Seneste opdatering: 19-09-2023