Genie Jackpots Wish Maker

INTRODUKTION

RTP: 96.06%

Genie Jackpots Ønskeopfylder er en spillemaskine med 5 hjul, 20 linjer og på-hjul-modifikatorer samt flere bonusrunder. Spillet indeholder 6 fortryllende features, herunder STORE PENGE, hvor du kan vinde op til 1000x den samlede indsats!

Trin 1: Sådan kommer man i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på Spil for at starte spillet.
  3. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins. Tryk blot på Stop Autospil-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospin.

Trin 2: Sådan spiller man

• Klik på 'SPIL' for at starte spillet.
  • Hjulene starter og stopper tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler som vises på hjulene, former en linje med 2, 3, 4 eller 5 matchende symboler (startende til venstre) på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
  • 3 eller flere Bonus Scatter-symboler hvor som helst på hjulene tildeler bonussen.

Hjulgevinst

• Linjegevinster ganges med værdien af indsatsen på betalingslinjen.
  • Alle gevinster på forskellige linjer lægges sammen for at danne det totale gevinstbeløb.
  • Alle linjegevinstsymboler skal fremkomme på en betalingslinje og på sammenhængende linjer startende fra venstre.
  • Kun den højeste linjegevinst på hver linje udbetales.
  • Scatter-gevinster føjes til linjegevinster.

Joker

• Wild-symbolet kan bruges til at hjælpe med at danne linjegevinster ved at stå i stedet for andre symboler.
  • Wild-symbolet kan ikke stå i stedet for scatter-symboler eller bonussymboler.
  • Kun den højest udbetalende gevinst på hver linje bliver udbetalt (hvis du for eksempel har 3 wild-symboler, der udgør en gevinst, og hvis nogle af disse symboler bruges i forbindelse med et andet symbol, som udgør en gevinst på 4 ens symboler, vil der kun blive udbetalt for den af de to kombinationer, der er udbetaler mest).
  • Wild-symboler inkluderer: Standard Wild, Genie Wild, Abe Wild, Multiplikatoren Wild og Hjul Wild.

Ønskeopfylder-modifikatorer

• Ønskeopfylder-modifikatorer kan udløses tilfældigt under ethvert spin.
    • Smittefarlige abe-wilds - Der lander wild-symboler på det næste hjulspin, disse vil tilfældigt sprede sig til de nærmeste hjulpositioner.
    • Genie Wilds - Genie flyver ud af lampen og forvandler tilfældige hjulpositioner til wild.
    • Kæmpe genie - I takt med at hjulene fortsætter med at spinne, bliver 3 tilstødende hjul forvandlet til et Kolossalt Hjul.
    • Hemmelige Ønsker - Vælger et tilfældigt symbol, som vises på hvert synligt, mystisk symbol.
    • Genie Stribe - Genie låser et vindersymbol på sin plads og genspinner hjulene, hvorefter alle yderligere gevinster låses på sin plads. Dette fortsætter, indtil der ikke lander flere matchende symboler på hjulene.
    • Bonus Boost - Ekstra Bonus-symboler tilføjes til hjulene. Dette forhøjer chancen for at udløse bonussen på det aktuelle spin.
    • Gevinstspin – Garanteret tildeling af et stort gevinstspin.
    • Der er også en ekstra modifikator, som kan udløses efter et hvilket som helst spin, og som forvandler et tab til en gevinst. På et tabende spin slår Genie til hjulene og får nye symboler til at dukke op.

Bonusaktivering

Spilleren åbner en bonus ved at få 3 eller flere synlige bonus-symboler hvor som helst på hjulene. Der er ingen direkte udbetaling for dette resultat, kun adgang til en af bonusrunderne.

Spilleren spinner hjulet, som efter et spin stopper på en af de 6 features, og viser den bonus, der er blevet tildelt.

Sultanens Juvel-bonus

Vælg kister for at afsløre et resultat: PENGETILFØJELSE: (Tilføjer et pengebeløb baseret på spillerens samlede indsats); INDSAML (Afslutter featuren); NØGLE (Indsamler 3 for at blive tildelt endnu en feature); GENIE (Åbner 3 skattekister, som ikke indeholder INDSAML).

Magisk Tæppe-bonus

Vælg en lampe for at bevæge dig langs stien.

Afslør et særligt Genie-ikon for på magisk vis at blive transporteret til en tilfældig position foran dig på stien.

Nå enden af stien for at starte Store Penge-runden, hvor du kan vinde op til 1000x din indsats.

Afslør Indsaml for at afslutte featuren.

Lykkebringende Ønsker Pengespin

Spilleren tildeles 3 Pengespin.

Hvis der lander et PENGE Scatter-symbol på hjulene, bliver antallet af Spin Tilbage nulstillet til 3.

Blanke symboler har ingen værdi. Hvis der kun lander blanke symboler 3 gange i træk, eller hvis alle positioner er fyldt med PENGE Scatter-symboler, bliver Lykkebringende Ønsker afsluttet.

Ved at fylde hver hjulposition med et PENGE Scatter-symbol udløses en af følgende resultater: GENUDLØS (lægger de nuværende gevinster i banken og starter featuren igen); MULTIPLIKATOR X2, X3, X4 eller X5 (Ganger de nuværende gevinster med den viste faktor); PENGEBOOST (Opgraderer tilfældige værdier).

Gylden Berøring Gratis Spins

Først i hvert spin kan Genie flyve ud af lampen og forvandle et helt hjul til Wild.

Genie kan flyve hen på det samme hjul flere gange, hvilket øger wild-multiplikatoren med 1 hver gang.

Genies Wildstorm Gratis Spins

Først i featuren tilføjer Genie ekstra Wilds til hjulene.

Hvis der lander et synligt wild-symbol på hjulene, vil Genie flyve ud af lampen og placere en Wild-ramme på den hjulposition, som forbliver på positionen indtil det endelige spin.

Hvis et Wild-symbol lander på samme position som en Wild-ramme, forbedrer det rammen et niveau.

På det sidste spin ændrer Genie alle Wild-ramme-positioner til Wild-symboler. Wild-rammens niveau afgør Wild-multiplikatoren (X1, X2, X3, X4 eller X5).

Big Money Bonussen

Værdierne spinner og stopper, hvilket tildeler den tilsvarende samlede indsatsmultiplikator.

Bliv ved med at vælge skriftruller for at spinne værdierne og vinde præmier.

Afslør Indsaml for at afslutte featuren.

Gamble featuren

Når der vindes en Funktionsgevinst i spillet, har spilleren mulighed for enten at INDSAMLE eller GAMLE gevinsten, for at prøve at vinde en af de andre funktioner i spillet (bortset fra Big Money Bonussen Bonussen).

Når den oprindelige Bonus er blevet tildelt fra hjulene under Bonussen, bliver spilleren præsenteret for en Gamble-skærm, der viser 6 funktioner nede fra og op, rangeret efter gennemsnitsudbetalingen. Den funktion, som spillerne har vundet, bliver vist til spilleren med ordene INDSAML og GAMBLE i funktionspanelet midt på skærmen.Den vundne feature bliver vist til spilleren med ordene INDSAML og GAMBLE i featurepanelet midt på skærmen.

Hvis spilleren gambler og vinder, kan han indsamle den funktion, som han har gamblet til, med alle funktioner herunder elimineret. Dette fortsætter indtil spilleren vælger indsaml, rammer den øverste funktion (hvor den funktion tildeles) eller spilleren lander på det Mystiske Gevinst-segment under hjulspinnet, hvorefter spillere tildeles en Mystisk Gevinstpræmie (en mystisk pengeværdi baseret på et multiplum af spillerens samlede indsats).(Oddsene for at vinde under en gamble-feature er ikke nødvendigvis de viste odds).

(Oddsene for at vinde under en gamble-feature er ikke nødvendigvis de viste odds)

AUTOSPIL

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spil automatisk.
  • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spil, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan standse Autospil fra at fortsætte til næste spil ved at klikke på knappen 'STOP AUTOSPIL'.

Udbetalingsinformationer og spilregler

• Linjegevinster ganges med værdien af indsatsen på betalingslinjen.
  • Gevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
  • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre (der er altid 20 aktive linjer undtagen under Genies Wildstorm Gratis Spins Gratis Spins, hvor 40 gevinstlinjer altid er aktive). Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
  • Featuresymboler er scatter-gevinster og tildeles, når de vises på enhver position på hjulene på et hvilket som helst antal spillede linjer.
  • Man kan vinde flere scatter-funktioner i samme spil.
  • Scatter-gevinster betales i tillæg til hjulgevinster.
  • Gratis Spins spilles med samme antal linjer og indsats pr. linje/Samlet Indsats, som det udløsende spil (der er altid 20 aktive linjer undtagen under Genies Wildstorm Gratis Spins Gratis Spins, hvor 40 gevinstlinjer altid er aktive).
  • VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.

Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er 250.000£.

Gælder fra den

Dag:27
Måned:06
År:2020

v1.0

Gevinstlinjer

GevinstlinjerGenies Wildstorm Gratis Spins

Seneste opdatering: 25-08-2020