Avalon I

Om Avalon

Avalon er en slotmaskine med 5 hjul, tyve paylines og 200 mønter med:

• Et wild-symbol.
  • Et scatter-symbol.
  • Et Gratis spin-bonusspil.
  • En Gamble-funktion.

Spiludbetalinger

Eventuelle gevinster til udbetaling på slotmaskinen afgøres af, hvilke symboler der vises på paylinen, når hjulene stopper.

• Almindelige udbetalinger

Gevinster udbetales kun for den højeste kombination på hver aktiveret payline.

Alle udbetalingstabeller viser det antal mønter, der er vundet for hver kombination.

Almindelige udbetalinger afhænger af din indsats pr. payline.

Formlen bag beregningen af konverteringen af mønter til credits er: Antal mønter x møntstørrelse spillet = antal credits.

For at en kombination af symboler kan udgøre en almindelig vinderkombination, skal følgende kriterier være opfyldt:

• Symbolerne skal være placeret ved siden af hinanden på en aktiv payline.
  • Almindelige gevinster udbetales fra venstre mod højre, så der skal være et symbol på det første slothjul. En symbolkombination, der starter på andet, tredje, fjerde eller femte hjul, giver ikke gevinst.
  • Udbetalinger for scatter-symbol

Scatter-udbetalinger afhænger af din samlede indsats.

Scatter-gevinster tilføjes almindelige gevinster. Hvis du får en scatter-gevinst og en almindelig gevinst, bliver begge gevinster udbetalt, da scatter-symbolet ikke behøver at optræde på en aktiveret payline for at give gevinst.

For at en kombination af scatter-symboler kan udgøre en scatter-vinderkombination, skal følgende kriterier være opfyldt:

• Fuldfører en vindende scatter-kombination, når to eller flere vises på hjulene.
  • Kan ikke erstattes med wild-symbolet.
  • Udbetaling for bonusspillet Gratis spin

Du får tildelt tolv gratis spin. Du kan vinde en multiplikatorværdi på op til 7x.

En tilfældig multiplikatorværdi tildeles for hvert vindende gratis spin. Alle gevinster ganges med den tilfældige multiplikatorværdi, som tildeles hvert gratis spin.

Alle bets og paylines, der spilles i de gratis spin, svarer til det spin, der aktiverede bonusspillet.

Der kan udløses flere gratis spin i bonusspillet.

• Udbetaling for funktionen Gamble

Hvis du gætter kortets farve, fordobles din gevinst. Hvis du gætter kortets kulør, firdobles din gevinst.

Du kan satse din gevinst, indtil gamblinggrænsen er nået.

Spilleregler

Klik på de forskellige link for at få flere oplysninger om spilleregler.

• Generelle regler
      1. Du kan satse op til ti mønter pr. payline.
      2. Fejlfunktioner gør alle spil og udbetalinger ugyldige.
  • Regler for wild-symbol

1. Avalon-symbolet er et wild-symbol.
      2. Erstatter ikke scatter-symbolet.
      3. Danner sin egen vinderkombination, når flere symboler optræder på linje i en payline, der er slået til.
      4. Der udbetales kun gevinst for én vinderkombination pr. payline. Hvis der er mere end én mulig vinderkombination på en payline, får du kun udbetalt værdien for den højeste kombination.
  • Regler for scatter-symbol

1. Damen i søen-symbolet er et scatter-symbol.
      2. Fuldfører en vindende scatter-kombination, når to eller flere vises på hjulene.
      3. Kan ikke erstattes med wild-symbolet.
      4. Scatter-gevinster beregnes ved at gange udbetalingen for scattersymbolkombinationen med det samlede antal satsede mønter.
      5. Scatter-gevinster tilføjes almindelige gevinster. Hvis du får en scatter-gevinst og en almindelig gevinst, bliver begge gevinster udbetalt, da scatter-symbolet ikke behøver at optræde på en aktiveret payline for at give gevinst.
      6. Tre eller flere damen i søen-symboler fordelt på hjulene aktiverer bonusspillet Gratis spin.
  • Regler for bonusspillet Gratis spin

• Damen i søen

Kiste

Avalon

1. Tre eller flere damen i søen-symboler fordelt på hjulene aktiverer bonusspillet Gratis spin.
      2. Du får tildelt tolv gratis spin.
      3. En tilfældig multiplikatorværdi tildeles for hvert vindende gratis spin. Du kan vinde en multiplikatorværdi på op til 7x.
      4. Alle gevinster ganges med den tilfældige multiplikatorværdi, som tildeles hvert gratis spin.
      5. Alle bets og paylines, der spilles i de gratis spin, svarer til det spin, der aktiverede bonusspillet.
      6. Kiste-symbolet:
        1. Virker som et wild-symbol.
          Erstatter ikke scatter-symbolet.
          Danner sin egen vinderkombination, når flere symboler optræder på linje i en payline, der er slået til.
          Skaber vindende kombinationer når kombineret med et Avalon-symbol på en payline. Du bliver udbetalt den den højeste værdi.
      7. Der kan udløses flere gratis spin i bonusspillet.
      8. Scatter- og bonusgevinster tilføjes almindelige gevinster.
      9. Gevinster indsamles automatisk under bonusspillet.
  • Gamble-Regler
      1. Enhver sejr aktiverer funktionen Gamble.
      2. Du kan vælge at spille funktionen eller springe den over og spille det almindelige spil. Funktionen er dog ikke tilgængelig, hvis din gevinst overskrider gamblinggrænsen.
      3. Hvis du gætter kortets farve, fordobles din gevinst.
      4. Hvis du gætter kortets kulør, firdobles din gevinst.
      5. Du kan satse din gevinst, indtil gamblinggrænsen er nået.
      6. Gamblinggrænsen går ved et beløb eller ved fem satsninger pr. spil.
      7. Gevinster udbetales automatisk i denne funktion.
  • Regler for betting og udbetaling
      1. Gevinster udbetales kun for den højeste kombination på hver aktiv payline med undtagelse af scatter-gevinster.
      2. Gevinstgivende scatter-kombinationer kan optræde i alle positioner på hjulene.
      3. Scatter- og bonusgevinster tilføjes almindelige gevinster.
      4. Almindelige gevinster udbetales fra venstre mod højre, så der skal være et symbol på det første slothjul. En symbolkombination, der starter på andet, tredje, fjerde eller femte hjul, giver ikke gevinst. Symbolerne skal være placeret ved siden af hinanden på en aktiv payline.
      5. Alle udbetalingstabeller viser det antal mønter, der er vundet for hver kombination.
      6. Almindelige udbetalinger afhænger af din indsats pr. payline.
      7. Scatter-udbetalinger afhænger af din samlede indsats.
      8. Formlen bag beregningen af konverteringen af dine mønter til credits er: Antal mønter x møntværdi spillet = antal credits.
      9. Fejlfunktioner gør alle spil og udbetalinger ugyldige.

Wild-symbol

Avalon-symbolet er et wild-symbol. Dette symbol:

1. Erstatter ikke scatter-symbolet.

Danner sin egen vinderkombination, når flere symboler optræder på linje i en payline, der er slået til.

Scatter-symbol

Damen i søen-symbolet er et scatter-symbol. Dette symbol:

• Fuldfører en vindende scatter-kombination, når to eller flere vises på hjulene.
    • Aktiverer bonusspillet Gratis spin, når tre eller flere vises på de fem hjul.
    • Kan ikke erstattes med wild-symbolet.

Scatter-gevinster beregnes ved at gange udbetalingen for scatter-symbolkombinationen med det samlede antal satsede mønter.

Bonusspillet Gratis spin

Damen i søen

Kiste

Avalon

Tre eller flere damen i søen-symboler fordelt på hjulene aktiverer bonusspillet Gratis spin.

I dette spil:

• Du får tildelt tolv gratis spin.
    • En tilfældig multiplikatorværdi tildeles for hvert vindende gratis spin. Du kan vinde en multiplikatorværdi på op til 7x.
    • Alle gevinster ganges med den tilfældige multiplikatorværdi, som tildeles hvert gratis spin.
    • Alle bets og paylines, der spilles i de gratis spin, svarer til det spin, der aktiverede bonusspillet.
    • Der kan udløses flere gratis spin i bonusspillet.
    • Hvis tre eller flere damen i søen-symboler er fordelt på hjulene i løbet af de gratis spin, får du tildelt yderligere tolv gratis spin. De ekstra gratis spin tilføjes til det resterende antal gratis spin.
    • Kiste-symbolet:
    • Virker som et wild-symbol.
    • Erstatter ikke scatter-symbolet.
    • Danner sin egen vinderkombination, når flere symboler optræder på linje i en payline, der er slået til.
    • Skaber vindende kombinationer når kombineret med et Avalon-symbol på en payline. Du bliver udbetalt den den højeste værdi.

Funktionen Gamble

Enhver sejr aktiverer funktionen Gamble. Du kan vælge at spille funktionen eller springe den over og spille det almindelige spil. Funktionen er dog ikke tilgængelig, hvis din gevinst overskrider gamblinggrænsen.

I denne funktion:

• Hvis du gætter kortets farve, fordobles din gevinst.
    • Hvis du gætter kortets kulør, firdobles din gevinst.
    • Du kan satse din gevinst, indtil gamblinggrænsen er nået.
    • Gamblinggrænsen går ved et beløb eller ved fem satsninger pr. spil.  Gevinster udbetales automatisk i denne funktion.

Sådan spilles spillet

Spillets formål er at lade hjulene køre, så symbolerne udgør en vinderkombination på paylinen. Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne vinderkombination.

Sådan spiller du:

1. Vælg det antal paylines, som du vil spille. Hvordan?
      • Klik på et linjenummer for at vælge det antal paylines, du vil satse.
      • Klik på Vælg linjer for at vælge antallet af paylines, du vil spille.
    2. Læg et bet. Hvordan?
      • Klik på knappen Hæv (+) eller Sænk (-) for at vælge den møntværdi, du vil satse.
      • Klik på Vælg mønter for at vælge det antal mønter, du vil satse.
      • Klik på Sats Maks. for at satse det maksimalt tilladte beløb. Antallet af satsede mønter og aktiverede paylines stiger til den maksimalt tilladte indsats, hvorefter spillet automatisk starter med at spille.
    3. Klik på Spin. Hjulene begynder at dreje.
      • Hvis du har en vinderkombination på en payline, fremhæves gevinsten på hjulene. Du får det gevinstbeløb udbetalt, der vises i Gevinst feltet.
      • Hvis du ikke har en vinderkombination, er spillet slut, og du kan spille igen.
      • I nogle slotmaskiner forvandles Spin-knappen til en Stop-knap. Klik på Stop for at få vist dit spinresultat hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

AutoPlay, Indstillinger og Statistik

Du kan ændre indstillinger og få vist statistik for spil ved at bruge knapperne Indstillinger eller Statistik.

Du kan også spinne et bestemt antal gange i træk uden at interagere med spillet ved at bruge AutoPlay eller AutoSpin. I nogle spil er AutoPlay kun tilgængelig i eksperttilstand.

Hvert spil har forskellige indstillinger og AutoPlay-indstillinger. Nogle af disse er muligvis ikke tilgængelige i det spil, du spiller.

Hvordan slår jeg eksperttilstand til?

1. Tryk på Ekspert. Eksperttilstandsfunktioner er aktiveret, såsom AutoPlay.

Hvordan bruger jeg AutoPlay?

1. Vælg et bet-beløb. Du skal angive din indsats, inden du starter en AutoPlay-session, da AutoPlay spiller med den senest angivne bet-værdi.
    2. Tryk på Ekspert, hvis spillet har en eksperttilstand.
    3. Klik på AutoPlay

• I nogle spil kan du ikke indstille antallet af spin, du vil spille i AutoPlaysessionen, så ved at trykke på denne knap starter du AutoPlay, som vil fortsætte, indtil du trykker på Stop
    • I andre spil kan du med denne knap vælge antallet af spin, du vil spille, og dine stopindstillinger. Når du har indstillet disse valgmuligheder, kan du trykke Start for at begynde din AutoPlay-session.

Hvilke muligheder har jeg i Autoplay?

Indstillinger for AutoPlay varierer fra spil til spil. Dit spil har muligvis ikke alle disse indstillinger.

AutoPlay-indstillinger

Antal spin

Angiv det antal gange, slothjulet skal køre rundt i løbet af din AutoPlay-session.

Antal sekunder mellem spin

Indstil tidsrummet mellem AutoPlay-spin.

Indtil stop

Fortsæt Autoplay, indtil du trykker på Stopknappen. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

Stop, når gevinsten overstiger eller er lig med

Stop spin, hvis det antal credits, der vindes på et spin, er større end eller det samme som det valgte beløb.

Stop, når alle spin er fuldført

Stop, når det antal spin, du valgte, er spillet.

Stop, når der er jackpot

Stopper spin, hvis jackpotten vindes.

Stop ved en vilkårlig gevinst

Stop sessionen, hvis du vinder på et spin.

Stop, hvis credits stiger med

Stop sessionen, hvis antallet af credits hæves med det valgte beløb.

Stop, hvis credits falder med

Stop sessionen, hvis antallet af credits sænkes med det valgte beløb.

Stop ved en funktion

Stopper, hvis gratisspin eller en anden bonusfunktion udløses.

Start AutoPlay uden at vise denne dialogboks

Du kan starte sessioner uden at få vist AutoPlayindstillingerne, hvis du bruger dine gemte indstillinger eller standardindstillingerne.

Hvordan ændrer jeg spilindstillinger?

1. Klik på Indstillinger.
    2. Vælg de ønskede indstillinger.
    3. Klik på OK.

Hvad er indstillingsmulighederne?

Spilindstillinger varierer fra spil til spil. Dit spil har muligvis ikke alle disse indstillinger.

Hurtigt spin

Øger spinhastigheden på slothjulet, så dine resultater vises hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

Hurtigt spin i Gratis spin

Øger spinhastigheden på slothjulet, så dine resultater vises hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

Deaktiver funktionen Gamble

Deaktiverer funktionen Gamble under slotspillet.

Tillad Gamble

Aktiverer funktionen Gamble under slotspillet.

Lydindstillinger

Viser en række lydindstillinger.

Slå filmspins fra

Viser et udvalg af videoklip i baggrunden, når hjulene drejer.

Grafik

Viser spilgrafikken med grundlæggende eller udvidede effekter.

Effekter af høj kvalitet

Spiller med eller uden effekter af høj kvalitet.

Skjul respin-pris

Viser eller skjuler respin-prisen, når du holder musen over en Respin-knap.

Rækkefølge for stop på hjulet

Viser indstillinger for hjulets stopperækkefølge.

Saldo-, bet- og gevinstværdier

Viser disse værdier i det aktuelle spil i mønter eller credits.

Aktiver 3D-stereo

Gør det muligt at skifte mellem 3D-tilstand og standardtilstand.

Rediger avatar

Du kan tilføje et avatar-billede eller redigere et eksisterende avatar-billede.

Hvordan ser jeg spilstatistik?

Statistik gælder kun for den nuværende spilsession. Når du afslutter spillet, vil statistikken blive nulstillet.

1. Klik på Statistik (%).
    2. Få vist din aktuelle spilstatistik.
    3. Klik på OK.

Hvilken statistik kan jeg få vist?

Spin-resultater

Viser det antal spin, der er spillet i den aktuelle spilsession, spilsessionens længde og det gennemsnitlige antal spin pr. time.

Højeste gevinster

Viser de tre højeste gevinster i den aktuelle spilsession.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.01%.

Seneste opdatering: 24-10-2017