Queen's Day Tilt

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Queen's Day Tilt er et videoslotspil, som spilles på et 3x3-gitter. Symboler falder ned på gitteret for at skabe gevinstkombinationer. Der gives gevinst ved 2 eller flere matchende symboler i rad; vandret eller lodret. Alle rækker og kolonner er aktive, og symbolerne kan være en del af flere gevinstkombinationer.

Wild-symbolet kan gælde for ethvert andet symbol. Et wild-symbol fremkommer som det midterste symbol ved gevinstkombinationer på 3 ens symboler (ekskl. wild). Wild-symboler fjernes fra gitteret, hvis der ikke er andre tilbageværende symboler.

Hersker-funktionen udløses tilfældigt i spillerunder uden gevinst. Et wild-symbol føjes til gitteret, men dækker aldrig et højt betalende symbol. Spillet fortsætter som normalt efter effekten.

Dyst-funktionen forekommer tilfældigt, når der kun er ét tilbageværende symbol. Det pågældende symbol fjernes.

Tronfølgerspillet udløses, når der er gevinst med begge højt betalende symboler i samme spil. Der tildeles én gratis runde, hvor der kun er højt betalende symboler. Vælg, hvilket symbol der skaber flest gevinstsymboler under funktionen. Der er tre mulige resultater:

• Gevinst: samlet gevinst x2.

• Ingen gevinst: gevinster inddrives.

• Uafgjort: gratisrunden genudløses.

Dronningens dag udløses, når der ikke er flere symboler på gitteret. Der tildeles fem gratisspil uden lavt betalende symboler. Alle gevinster starter ved x2. Du forøger multiplikatoren ved at vinde med både højt- og lavt betalende symboler i samme spil. Hersker-funktionen udløses ved hvert spil uden gevinst. Dyst-funktionen udløses, hver gang der er 1 symbol tilbage. Hvis du rydder gitteret, udløses funktionen igen, hvilket tildeler yderligere 5 gratisspil.

Indsatser vælges med indsats-knapperne nederst i spillet. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen en ad gangen. Klik på START for at starte runden. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten.

Handlinger

  • Ændre indsats- Klik på en af fem indsatsknapper for at vælge en indsats, eller brug knapperne plus og minus til at reducere eller forøge indsatsen et trin ad gangen.
  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indsats. Autospil deaktiveres automatisk, afhængig af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Start- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 14-02-2019