House of Doom

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

House of Doom er et videoslotspil med 5 hjul og 10 faste gevinstlinjer, som inviterer dig inden for i den ekstreme heavy metal-musiks verden, hvor både musik og tekster vækker en stemning af fortvivlelse, rædsel og snarlig undergang.

House of Doom rummer et wild-symbol (en seer), et scatter-symbol, som giver gratisspil i hovedspillet (House of Doom), et scatter-symbol, som giver yderligere gratisspil i igangværende gratisspil (wilds med House of Doom), og et bonus-scatter-symbol (kraniet). Wild-symbolet kan erstatte ethvert andet symbol på hjulet bortset fra scatter-symboler, for at hjælpe med at danne vinderkombinationer. En kombination af to eller flere wild-symboler, der støder op til hinanden, udgør også en gevinst, når kombinationen vises langs en aktiv linje.

Der vælges tilfældigt et hjul for hvert spil, der fremhæves. Hvis wild-symbolet lander på det valgte hjul, vil det vokse og erstatte alle andre symboler på det pågældende hjul.

Scatter-symboler (House of Doom), som giver gratisspil, forekommer kun på hjul 1, 3 og 5. At få tre af disse symboler i hovedspillet giver en sekvens med ti gratisspil kaldet Dommedagsspil. Disse gratisspil kan genudløses ved at få wild-symboler med House of Doom på hjul 1, 3 eller 5, indtil den maksimale gevinst er nået! Tre eller flere wild-symboler med House of Doom på hjulene under gratisspil udløser yderligere ét gratisspil pr. symbol. Alle indsatser og linjer er de samme som i det spil, der startede funktionen.

House of Doom-symbolet bliver et wild-symbol under gratisspil og optræder som en ekstra wild under gratisspilfunktionen.

Under gratisspil fremhæves mellem to og fem hjul Mindst ét hjul blandt hjul 1, 3 og 5 er altid fremhævet. Hvis et wild-symbol eller wild-symbol med House of Doom lander på et af de valgte hjul, vokser det og erstatter alle andre symboler på de pågældende hjul. Begge wilds kan ikke lande på samme hjul.

Bonus-scatter-symboler (kraniet) forekommer kun på hjul 2, 3 og 4. Hvis du får tre af disse symboler, udløses bonusspillet Afgrundens kranier. Vælg kranier et efter et for at afsløre skjulte gevinster. Du kan vinde kontantgevinster eller udløse ovenstående gratisspilfunktion. Du kan fortsætte og vælge kranier for at få kontantgevinster, indtil du afslører symbolet med House of Doom eller andre afslutningssymboler. Vælg igen-symboler er 1X, 2X og 3X den samlede indsats, mens afslutningssymboler er scatter-symboler med House of Doom, 5X og 20X den samlede indsats.

Bonus-scatter-symbolet fremkommer ikke på hjulene under gratisspilfunktionen.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.11%.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Handlinger

  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 06-05-2019