Ramesses Riches

Ramesses Riches er et spil med en 5-hjuls-spilleautomat med en gratisspil-funktion, der øger dine gevinster. Under normalt spil er målet at opnå en vinderkombination af symboler på en af de valgbare linjer. Udbetalinger afhænger af det antal mønter du spiller, og den vindende kombination af opnåede symboler. Teoretisk set er den gennemsnitlige udbetaling til spilleren (RTP) 95,43%.

Spilleregler

• Spil 1 til 20 rækker
  • Udbetalinger foretages i henhold til gevinstoversigten
  • Gevinster på vinderrækker ganges med det beløb, der er satset pr. vinderrække
  • Scattergevinster ganges med den samlede indsats
  • Scattergevinster tilføjes til betalingsrækkegevinster
  • Største gevinst kun på hver af de udvalgte betalingsrækker
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige gevinstrækker lægges sammen
  • Alle gevinster sker på de valgte rækker med undtagelse af tilfældigt placerede ANKH
  • Alle symboler betales i retning venstre mod højre undtagen for tilfældigt placerede ANKH, som altid giver betaling RAMESSES erstatter alle andre symboler med undtagelse af tilfældigt placerede ANKH
  • Gevinsten FORDOBLES, når RAMESSES erstatter i en gevinstgivende kombination

GRATIS SPIL-FUNKTION

• Gratisspil funktionen gives, når 3 eller flere tilfældigt placerede ANKH vises
  • 4 gratis spil tildeles for hver ANKH, der vises i den udløsende kombination
  • Alle gevinster i løbet af et gratis spil er TREDOBLET
  • Gratis spil-funktion kan gen udløses
  • Gratis spil bliver spillet på de samme rækker og med samme indsats som det udløsende spil

Spilfunktion (hvis relevant)

• For at satse en gevinst skal du trykke på SPIL og derefter vælge FARVE eller KULØR
  • Gevinsten bliver FORDOBLET (x2), hvis valget af FARVE er korrekt
  • Gevinsten bliver FIRDOBLET (x4), hvis valget af KULØR er korrekt
  • Gevinster kan satses op til 5 gange
  • Jackpotgevinster kan ikke satses

Sådan spiller du

• De rækker og indsatser du vil spille, kan indstilles med (-)- og (+)-knapperne, sammen med de respektive muligheder. Max-knappen for Rækker og Indsatser vælger automatisk det maksimale for det pågældende felt. Bemærk: Du kan også vælge antallet af de linjer, du ønsker at spille, ved at klikke på linjen markeringsnummer på siden af de hjulene.
  • Spin: Spinner hjuler.
  • Autospil: Giver automatiske fortløbende normale spil for et vist antal spins. Instillinger for spins ligger mellem 5 til 500 spins.
  • Info: Adgangsbetaling belønner for vindende symbolkombinationer. Indholder ydermere spillets regler.
  • Spillet viser al din information i følgende visningsfelt:
  • Saldo: Viser din samlede saldo
  • Indsats: Viser det satsede beløb per spillet række.
  • Rækker: Viser det satsede beløb per spillet række.
  • Vind: Viser det vundne beløb vundet med det pågældende spin.
  • Samlet indsats: Daen samlede indsats. Den består af indsatsen ganget med antallet af spillede ræker.
  • Funktionsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 02-08-2017