Flame Busters

Funktion

fb1

Klik for at starte en spillerunde. Hvis du spiller på en stationær computer eller en bærbar, kan du også trykke på mellemrumstasten.

fb2

Vis indstillinger for indsats.

fb3

Vis indstillinger for autospil.

fb4

Vis spilleregler.

fb6

Vis gevinsttabel.

fb7

Spring præsentation over.

fb7

Tænder og slukker for lyden.

fb8

Afslut spil.

fb9

Afslut aktuelle visning.

fb10

Start feature (fx gratis spil).

fb11

Stop autospil-session.

Bemærk: Videospillemaskinen The Flame Busters kaldes Flame Busters, spillet eller blot spil.

1. Flame Busters er et videospil med 5 hjul og 243 faste spillelinjer. I spillet er der et wild-symbol, et Fire Symbol, Fire Drill-symbol og et bonusspil, der udløses af scatter-symboler. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller er 96,1%.
  2. En spillerunde startes med action-knappen, og spillet spilles med det valgte indsatsniveau.
  3. Indsatser kan ikke ændres under en spillerunde.
  4. Autospil spiller automatisk det antal spillerunder, der er valgt på siden for autospil.
  5. Ved 3 eller flere scatter-symboler udløses bonusspillet med gratis spil.
  6. Fire Symbol er symbol, som erstattes af et andet symbol - undtagen wild- eller scatter-symboler. Alle Fire Symboler erstattes af den samme symboltype.
  7. Coig Ignition er en funktion, som forvandler lavgevinstsymboler om til fire symbolet.
  8. Fire Drill er en tilfældigt udløst funktion i hovedspillet. Fire Drill vælger min. 1 og maks. 5 tilfældige møntsymboler, som forvandles til Fire Symbolet. Alle møntsymboler af samme type som det valgte møntsymbol forvandles til Fire Symbolet.
  9. Bonusspil: Alle scatter-symboler, som fremkommer i bonusspillet, øger alarmklokken med én. Hvis alarmklokken når tre, avancerer bonusspillet et niveau, og der tildeles 2 ekstra gratis spil. Når bonusspillet avancerer et niveau, forvandles et møntsymbol til et Fire Symbol i resten af bonusspillet.
  10. Alle udbetalinger og gevinstkombinationer i spillet udbetales ifølge gevinsttabellen.
  11. Kun den højeste gevinst pr. spillelinje udbetales, når den forekommer i rækkefølge fra yderst til venstre mod højre i kombinationer angivet i gevinsttabellen.
  12. Alle gevinster på spillelinjer under en spillerunde tilføjes og vises ved afslutning af spillerunden.
  13. Alle gevinster vises og udbetales i den valgte valuta.
  14. Et wild-symbolet erstatter et hvilket som helst symbol, undtagen scatter-symbolet.
  15. I tilfælde af fejl i spillet, vil alle påvirkede indsatser og udbetalinger være ugyldige.

Seneste opdatering: 11-04-2018