Princess Celina and the Frog

På en magisk plats, långt, långt borta bor en vacker prinsessa som heter Celina, och en prins som förtrollades till en groda, men prinsessan Celina vet inte. Nu är din möjlighet att hjälpa till att ge prinsessan Celina det lyckliga sagoslut hon förtjänar, och för dina ansträngningar kommer du att bli generöst belönad.

Princess Celina and the Frog är en 5x3, 25-vinstlinjers slot som tar dig till ett magiskt kungarike fyllt med värdefulla belöningar. När prinsessan Celina landar på det första hjulet under basspelet, blir hon en Moving Wild och tar sig över hjulen för att skapa fler vinster. När Celina möter grodan på sin högra sida, aktiverar den förtrollningshjulet som ger extra förbättringar för de gratisspins som följer. Vill du bryta förtrollningen tidigare? Välj alternativet "Köp bonus" för att omedelbart aktivera Förtrollningshjulet och gratisspin.

Hjälp prinsessan Celina att förverkliga sina sagodrömmar. Spela Princess Celina and the Frog nu!

Information

Vinstlinjer:

Prinsessan Celina och grodan har 25 vinstlinjer.

Alla vinster skapas från det vänstra hjulet, från vänster till höger på intilliggande hjul.

Allmän information:

Speltyp

Video-slot

Antal vinstlinjer

25

Funktioner

RÖRAR WILD

· Rörar Wild återställs om insatsen ändras. Att återgå till en tidigare insats återställer de rörar Wild som spelaren hade när de använde den tidigare insatsen.

· Prinsessan Celina kan dyka upp på det första hjulet under basspelet.

· Efter att ha landat, varje gång snurrknappen klickas, flyttar hon ett hjul på samma rad till höger genom att agera som en Wild under sin promenad.

· Rörar Wild-funktionen avslutas efter gratisspins.

FÖRTROLLANDE HJUL

· Prinsesssymbolen möter en groda på sin högra sida på samma rad, utlöser Förtrollningshjulet.

· Förtrollningshjulet kan också utlösas via Köp bonus under basspelet.

· Den har 2 alternativ som möjligt och garanterade förbättringar för "Kyss grodan!" Gratisspins-spel.

· Förtrollningshjulet erbjuder en kombination av att vinna ytterligare gratisspins, ytterligare multiplikatorer och fler grodor för gratisspins.

GRATIS SPINS

· Gratisspins börjar med de utdelade priserna efter att spelet med Förtrollningdhjulet är slut.

· Under gratisspins snurrar bara den första raden och för varje kolumn försöker grodor nå toppen för att göra anspråk på de slumpmässiga utmärkelserna.

· Efter att hjulpriset har hämtats, ökar multiplikatorräknaren och

+1 gratisspin delas ut.

· Ny utmärkelse dyker upp på toppen av hjulet slumpmässigt och en groda dyker upp igen för nästa snurr att hoppa.

KÖP BONUS

· Knappen "Köp bonus" är endast aktiv i basspelet.

· Betala 80x total insats för att spela Förtrollningshjulet med "möjliga belöningar" för 7 gratisspins

· Betala 200x total insats för att spela Förtrollningshjulet med "garanterade belöningar" för 7 gratisspins

Gå tillbaka till spelare (RTP) med Köp bonus typ 1

96.02%

Gå tillbaka till spelare (RTP) med Köp bonus typ 2

96.07%

Andel som betalas ut till spelarna (RTP)

96.07%

Hit Rate

34.07%

KÖP BONUS

Knappen "Köp bonus" är endast aktiv i basspelet.

Köp bonus - Aktivera omedelbart gratisspinn när som helst under grundspelet.

• Betala 80x total insats för att spela Förtrollningshjulet med "möjliga belöningar" för 7 gratisspins
  • Betala 200x total insats för att spela Förtrollningshjulet med "garanterade belöningar" för 7 gratisspins

Så spelar du

Satsningar

För att spela en omgång, ställ in din insats med hjälp av plus-/minus-knapparna på vardera sida av spin-knappen. Tryck sedan på spin-knappen eller på mellanslag för att göra satsningen och starta omgången.

Det går även att starta omgångar genom att använda auto-spin-funktionen. Spin-valmöjligheter

När en omgång har startats kan du spola fram till resultaten eller hoppa över animeringen genom att trycka på skip-knappen som ersätter spin-knappen när omgången påbörjas.

För att spela snabbare omgångar kan du använda snabb-spin eller turbo-spin. Turbo-spin – Hjulen snurrar och stannar snabbare, utan extra animation.

Turbo-spin kan aktiveras genom att:

• Håll ner mellanslag
  • Slå på funktionen i auto-spin-menyn där du kan aktivera auto-spin-omgångar.

Snabb-spin – Hjulen snurrar och stannar snabbare, samtidigt som alla animationer visas.

Snabb-spin kan aktiveras genom att:

• Slå på funktionen i den expanderbara menyn.
  • Slå på funktionen i inställningarna.
  • Slå på funktionen i auto-spin-menyn där du kan aktivera auto-spin-omgångar.

Utbetalningsregler

• Vinnande kombinationer skapas per linje, från hjulet längst till vänster till hjulet längst till höger.
  • Vinnande kombinationer och utbetalningar beräknas enligt spelets vinsttabell, som kan ses genom att trycka på knappen för inställningar
  • Endast den högsta vinsten per linje betalas
  • Vinster som fås samtidigt på olika linjer läggs ihop.
  • Alla vinster skapas på vinstlinjer, förutom jackpot-vinster.
  • Systemfel nollställer alla
  • Alla öppna sessioner, som inte avslutas av spelaren, plus eventuella framtida transaktioner för den sessionen, kommer att avslutas efter max 90 dagar och minst 7 dagar beroende på spelarens bostad.

VINSTTAK

• Prinsessan Celina och grodan har ett vinsttak på 10 000 gånger det aktuella insatsbeloppet per spelomgång.
  • Den maximala vinsten kan nås genom att utlösa specifika kombinationer och/eller
  • Om den maximala vinsten uppnås under gratisspins; vinstbeloppet betalas ut och gratisspinsrundan avslutas omedelbart.

Utbetalningsregler för funktioner

• Bonusfunktioner spelas med samma insatsbelopp som rundan som aktiverade funktionen och med samma antal vinstlinjer.

Autospin

Låter spelaren spela automatiskt under ett förutbestämt antal omgångar med den aktuella satsningen.

Menyn för auto-satsning/auto-spel kan nås genom att trycka på knappen för auto-satsning/auto- spel.

Gränser för auto-spel/auto-satsning

• Gräns för förlust – Låter dig kontrollera dina sammanlagda förluster genom att du anger ett värde som stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när gränsen uppnåtts. Räknas ut på följande sätt:

(Summan av insatser) - (summan av vinster) >= (belopp för gräns för förlust).

• Enstaka vinst – Stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när en vinst nås om vinsten >= värdet som angetts för enstaka
  • Vinstgräns – Låter dig kontrollera dina sammanlagda vinster genom att ange ett värde som stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när gränsen uppnåtts. Räknas ut på följande sätt:

(summan av vinsterna) - (summan av insatserna) >= (vinstgränsbeloppet).

• Vid vinst – Auto-satsning stoppas och en popup öppnas efter en vinst under omgången. En omgång med gratis spins räknas som en omgång och auto-satsning stoppas när alla gratis använts.
  • Stopp vid funktion – Auto-satsning stoppas och en popup visas när spelet når en specialomgång, såsom (men inte begränsat till) gratis spins, bonusspel och minispel, med undantag för wild-funktioner.

När gränsen nås stoppas auto-satsningen och ett meddelande visas i mitten av skärmen.

Seneste opdatering: 09-02-2023