Mask of Amun

Om dette spil

 Dette er et videoslotspil med 6 hjul og 4 rækker.
 Formålet med spillet er at dreje hjulene, så symbolerne danner vindende kombinationer. Udbetalingen er afhængig af de dannede vindende kombinationer.
 Vinderkombinationer er fremhævet på hjulene, og der gives en udbetaling.

Spiller spillet

 Vælg indsatsikonet eller indsatsområdet for at placere et spil.
 Vælg indsatsen gennem hovedmenuen eller på konsollinjen.
 Saldoen vises i valuta og er tilgængelig i konsollinjen.
 Vælg spin-knappen for at dreje hjulene
 Vælg stopknappen for at stoppe det aktuelle hjuls spin. Dette kan også gøres ved at klikke eller trykke på hjulene. Dette påvirker ikke resultaterne af spin.
 Hvis det er aktiveret i Indstillinger, kan mellemrumstasten blive trykket ned for at dreje eller stoppe.
 Når hjulene stopper, fremhæves vindende kombinationer. Gevinstbeløbet vises i gevinstboksen.
 Hvis der ikke er nogen vindende kombination, er spillet afsluttet.

Vejens regler

 En måde er et mønster af tilstødende symbolpositioner, der løber på tværs af hjulene.
 All way-gevinster begynder med hjulet længst til venstre og betaler kun fra venstre mod højre i enhver position på tilstødende hjul.
 Måder at vinde ganges med indsatsmultiplikatoren.
 Gevinster udbetales kun på den højeste kombination.
 Indsatsmultiplikatoren er den samlede indsats divideret med 10.
 Der er 4096 måder at vinde på.

Udbetalingsregler

 Udbetalingsværdien er baseret på den dannede vindende kombination.
 Kun den højeste vindende kombination tildeles pr. symbolkombination.

 Gevinsttabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på den aktuelle indsats.
 Den samlede udbetaling er summen af alle vejgevinster og scatter-gevinster som følge af et spin.
 Hvis flere vindende kombinationer lander på en enkelt vej, tildeles kun den højeste gevinst.

Saml symbol

 Saml-symbolet vises på hjul 1 og 6 i grundspillet og Gold Blitz™.

Saml funktion

 Land et Collect-symbol for at udløse Collect-funktionen.
 Hvert Collect-symbol giver alle landede kontanter og jackpot-symboler.
 Kontant-, Jackpot- og Collect-symboler vises ikke i gratis spins.
 Kontant- og jackpotsymboler vises på alle hjul i grundspillet og kun Gold Blitz™.
 Kontantsymbolværdier ganges med den samlede indsats.

Wild symboler

 Wild-symbolet vises på hjul 2, 3, 4, 5 og 6 i grundspillet.
 Wild-symbolet vises på hjul 2, 3 og 4 i gratis spins.
 Wild Symbol erstatter alle symboler undtagen Scatter-, Cash-, Jackpot- og Collect-symboler.
 Dette symbol har ikke en udbetaling.

Scatter symboler

 Scatter-symbolet kan ikke erstattes af noget Wild-symbol.
 3 eller flere scatters giver en udbetaling og et bonusvalg.
 3 scatter-symboler giver 8 gratis spins eller 2 spins i Gold Blitz™.
 4 scatter-symboler giver 12 gratis spins eller 3 spins i Gold Blitz™.
 5 scatter-symboler giver 20 gratis spins eller 5 spins i Gold Blitz™.
 6 scatter-symboler giver 30 gratis spins eller 7 spins i Gold Blitz™.

Gratis spins

 Under gratis spins giver 2, 3, 4, 5 eller 6 scatter-symboler henholdsvis 5, 8, 12, 20 eller 30 yderligere gratis spins.
 Alle spillede væddemål er de samme som det spin, der udløste denne funktion.
 En multiplikator på enten 2x, 3x eller 5x tildeles pr. Wild-symbol, når man på en måde vinder.
 Hver Wild Multiplikator vil gange den gevinst, der tildeles på den måde.
 Collect-, Cash- og Jackpot-symbolerne vises ikke i gratis spins.
 Gratis spins udspiller sig automatisk.
 Gevinster tildelt under funktionen føjes til grundspillets gevinster.

Gold Blitz™

 Kun Collect-, Cash- og Jackpot-symboler vises i Gold Blitz™-funktionen.
 Et Collect-symbol er garanteret at lande på hjul 1 ved hvert spin.
 Et Collect-symbol kan også lande på hjul 6 og derudover samle alle Cash- og Jackpot-symboler, der vises.
 3, 4, 5 og 6 scatter-symboler giver 2, 3, 5 eller 7 spins i Gold Blitz™.
 Gold Blitz™-funktionen kan ikke genaktiveres.
 Alle spillede væddemål er de samme som det spin, der udløste funktionen.

Bonus Køb

 Brug bonuskøbet til at købe gratis spins eller Gold Blitz™.
 De tilgængelige bonuskøb-funktionsmuligheder er:
 4 scatter-symboler giver 12 gratis spins eller 3 spins i Gold Blitz™.
 5 scatter-symboler giver 20 gratis spins eller 5 spins i Gold Blitz™.
 6 scatter-symboler giver 30 gratis spins eller 7 spins i Gold Blitz™.
 Når du køber 4 og 5 Scatters, er der en chance for, at flere Scatters kan blive tildelt.

 Funktioner købes til de viste priser.
 Funktioner købes til henholdsvis 75X, 120X bet og 150X bet.
 Gratis spins og Gold Blitz™-funktionen spilles ved den aktuelle indsats.
 Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.
 Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig over en bestemt indsatsgrænse.
 Nogle af disse muligheder er muligvis ikke tilgængelige i dit område.
 Funktionen slutter efter det sidste gratis spin eller Gold Blitz™ spin er fuldført.

Ikoner

 Autoplay
 Hovedmenu
 Retur
 Reducer
 Forøg
 Sats
 Hurtigt spin
 Lydløs / Slå lyden til
 Ansvarligt spil
 Spillerbeskyttelse
 Loyalitet
 Spilhistorie
 Transaktionshistorik
 Bankvirksomhed
 Indstillinger
 Gevinsttabel / Information
 Hjælpefiler
 Lobby
 Kassér
 Nogle af disse muligheder er muligvis ikke tilgængelige i dit område.

Væddemålsvalg

 Hvert spil, der spilles, koster et samlet indsatsbeløb.
 Vælg din indsats på en mobilenhed ved at trykke på Bet i konsollinjen eller ved at trykke på Bet-ikonet.
 Vælg din indsats på skrivebordet med Increment og Decrement-ikonerne på konsollinjen. Du kan også vælge dit væddemål fra hovedmenuen ved hjælp af væddemålsikonet eller ved at klikke på væddemålsområdet.
 Max Bet: Placerer den maksimalt tilladte indsats.
 Hurtig indsats: Viser en række hurtige indsatsmuligheder for at vælge dit samlede indsatsbeløb.

Indstillinger

 Indstillinger-panelet giver adgang til flere spilindstillinger.
 For at få adgang til panelet Indstillinger skal du åbne hovedmenuen og vælge ikonet Indstillinger.
 Vælg, hvilke indstillinger der skal slås til eller fra.
 Hurtigt spin-indstillingen øger hastigheden af slothjulsspin. Dette påvirker ikke resultaterne af spin.
 Indstillingen Alle lyde styrer alle lyde, inklusive spil- og baggrundslyde.
 Indstillingen for spillyde styrer konsol- og spinlyde, såvel som lyde til vindende kombinationer og sekvenser. (Kun aktiveret, hvis Alle lyde er TIL.)
 Indstillingen for baggrundsmusik styrer baggrundsmusik. (Kun aktiveret, hvis Alle lyde er TIL.)
 Mellemrumstasten for at dreje indstillingen giver spilleren mulighed for at dreje hjulene ved hjælp af computerens mellemrumstasten.

Yderligere Information

 Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med lovmæssige krav.
 Alle igangværende funktioner, der kræver interaktion eller valg, kan fortsættes.
 Hvis en anmodning ikke når serveren før afbrydelsen, vises resultaterne af det forrige spil.
 I tilfælde af en afbrydelse vises den endelige spiltilstand ved tilbagevenden til spillet.
 Funktionsfejl annullerer alle betalinger og spil.
 Nogle indstillinger og funktioner er muligvis ikke tilgængelige i dette spil.
 Saldoen opdateres med det vundne eller tabte beløb.
 Resultaterne af det sidst spillede spil vises.

Vend tilbage til Player

 Return to Player (RTP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, der udbetales som gevinster over tid.
 Return to Player er defineret på forskellige stadier eller tilstande af spillet.
 Værdier beregnes indledningsvis ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, der er tilgængelige i spillet.
 Værdier afspejler det gennemsnitlige forventede afkast og ændres ikke.
 Samlet RTP: 96,00 %.
 Optimal RTP: 96,25 %
 Bonuskøb: 96,25%.

Seneste opdatering: 21-06-2022