Super Rainbow Megaways

Regler

• Dette spil har en teoretisk tilbagebetaling på 94.02%
  • Super Rainbow Megaways™ er et videoslot med 6 hjul og 2 til 7 rækker. Der er 4 symboler på et vandret hjul under hjul 2, 3, 4 og 5. Gevinstmåder kan være på alt fra 324 til 200.704. Funktionerne omfatter: Wilds, super regnbue funktion, omdrejninger, Gratis Spins med trinvise multiplikatorer og låste hjul.
  • Du spiller med 20 faste mønter pr. spin; den samlede indsatsværdi vises i væddemålsstyringen.

Megaways™

• Gevinstgivende kombinationer og udbetalinger foretages i henhold til udbetalingstabellen.
  • Gevinster beregnes ved at: Tælle antallet af på hinanden følgende hjul og starter på hjulet længst til venstre med matchende symboler og multipliceres med den relative multiplikator, som vist i udbetalingstabellen, og med produktet af antallet af matchende symboler på hvert hjul.

Omdrejninger

• Når en gevinstmåde udbetales, ødelægges symbolerne, og de resterende symboler vælter ned for at erstatte dem.
  • Alle ødelagte symboler erstattes med tilfældige symboler.
  • Hvis de nye symboler også danner en gevinstmåde, udbetales disse også, og flere symboler vælter ind for at erstatte dem. Dette vil fortsætte, indtil der ikke kan forekomme flere gevinstmåder.

Vandret hjul

• Der er et ekstra vandret hjulsæt under hjul 2,3,4,5.
  • Det vandrette hjul tilføjer til gevinstmåderne.
  • Omdrejninger går fra højre mod venstre.

Wilds

• Der er et ekstra, vandret hjul på toppen af hjulene 2,3,4,5.
  • Det vandrette hjul tilføjer til gevinstmåderne.
  • Wilds erstatter alt undtagen scatter-symbolerne.

Scatter

• Scatter vises på alle lodrette hjul under normalt spil og på det vandrette hjul under Gratis Spins.
  • 4, 5 eller 6 scatter giver henholdsvis 12, 14 eller 16 Gratis Spins.
  • Wild kan ikke vises på den øverste, vandrette rulle.
  • Fremkomsten af et scatter-symbol under Gratis Spins giver +1 Gratis Spin.

Super Regnbue

• Mindst ét Wild-symbol på både hjul 2 og 5 vil give en ekstra wild på både hjul 3 og 4.

Låst hjul

• Vises kun under Gratis Spins.
  • Under gratis spins vil hjulene låse ved 7 symboler for de resterende gratis spins.
  • Når et hjul låser, giver det 1 ekstra gratis spin.
  • Låste hjul kan dukke op samtidigt.
  • Ethvert af hjulene kan blive til låste hjul.

Gratis Spins Multiplikator

•  Gratis Spins har en trinvis Multiplikator, der fortsætter gennem gratis spins.
  •  Gratis spin multiplikator vil stige +1 for hver omdrejning under gratis spins.

Køb gratis spins

• Den gennemsnitlige tilbagebetaling til spiller for funktionen Køb gratis spins er ved muligheden 12 gratis spins 96.30 %.
  • Den gennemsnitlige tilbagebetaling til spiller for funktionen Køb gratis spins er ved 12 gratis spins med et låst hjul 96.81 %.
  • Den maksimale udbetaling for spillet Køb gratis spins er 35.000x indsatsen.
  • Denne menu giver dig mulighed for at vælge mellem 2 muligheder for at købe gratis spins. Du kan vælge mellem de 12 gratis spins, eller du kan vælge at købe 12 gratis spins med et låst hjul.

Yderligere information

• Den maksimale udbetaling for spillet er 35.000x indsatsen.
  • Hvis maksimal udbetaling er nået, stopper alle tilbageværende gratis spins og omdrejninger og den maksimale udbetaling tildeles.
  • Basisspil og gratisspins har forskellige sæt hjul.
  • For mere information om de procedurer, der anvendes til at styre ufærdige spillerunder, henvises til spillets hjemmeside.
  • For mere information om den tid, hvorefter inaktive spilsessioner automatisk slutter, henvises til spillets hjemmeside.
  • I tilfælde af funktionsfejl i spilhardwaren/softwaren annulleres alle berørte spil og udbetalinger og alle berørte spil refunderes.
  • Sidst opdateret 07/03/2022
  •  V 1.8208.33.1

Seneste opdatering: 02-11-2022