Siberian Storm Dual Play

Vend tilbage til den sneklædte lykkeskov i Siberian Storm Dual Play.

Dual Play-funktionen giver dobbelt spænding og dobbelt underholdning i denne forbedrede version af IGT's spilklassiker: Siberian Storm. Oplev spændingen ved to spil, der deler en enorm 10 symboler høj midterkolonne med op til 10 wild-symboler som gælder for begge spil.

Sådan spiller du

Siberian Storm Dual Play tilbyder et enkelt spil med 1440 gevinstmåder at vinde for 75 mønter eller to samtidige spil med 2880 gevinstmåder for 150 mønter.

MØNTVÆRDI

Viser den aktuelle møntværdi i valuta.

Klik på venstre pil (-) for at reducere møntværdien.

Klik på højre pil (+) for at øge møntværdien.

1440/2880 MÅDER

Viser det aktuelle antal gevinstmåder.

Klik på venstre pil (–) for at reducere antallet af gevinstmåder til 1440 for 75 mønter.

Klik på højre pil (+) for at øge antallet af gevinstmåder til 2880 for 150 mønter.

SPIN

Tryk for at gøre indsatsen og dreje hjulene.

til toppen ]

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givet antal spil med det nuværende antal linjer og den nuværende møntværdi.

Når du har valgt den ønskede spilkonfiguration, skal du klikke på AUTOSPIN og vælge, hvor mange spil du vil spille med de aktuelle indsatsindstillinger.

Autospin bliver ved med at spille det valgte antal spil, indtil du klikker på STOP-knappen, der udløses en bonus, eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen.

Auto-spin er kun tilængeligt i godkendte jurisdiktioner.

til toppen ]

Dual Play-funktion

Hvis indsatsen er fastsat til 150 mønter, startes to separate spil.

Begge spil deler den samme 10 symboler høje midterkolonne.

Symbolgevinster tælles på tværs af de øverste 3x4x10x4x3 spil adskilt fra det nederste spil.

Når indsatsen er sat til 75 mønter, er kun det øverste 3x4x10x4x3 hjulsæt aktivt, og resultaterne på de nederste hjul medregnes ikke i gevinsterne.

til toppen ]

MultiWay Xtra-funktion

Med MultiWay Xtra-funktionen får du 1440 gevinstmåder på hvert spin. MultiWay Xtra-gevinster udbetales for matchende symboler i enhver position i tilstødende kolonner, startende fra den yderste venstre kolonne eller den yderste højre kolonne. Mere end ét matchende symbol i den samme kolonne forøger gevinsten. Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen scatter- og bonussymboler. Kun den højeste MultiWay Xtra-gevinst udbetales for hvert symbol i hvert spin.

Eksempel på en MultiWay Xtra-gevinst:
Følgende diagram viser et eksempel på et hjulresultat med MammutTand-symbolet for det øverste og nederste spil. Da der er mindst ét MammutTand- eller Wild-symbol l i hver af de første fire kolonner, vinder spilleren MultiWay Xtra-gevinsten for 4 MammutTand-symboler, hvilket giver 12 mønter per gevinstmåde.

Gevinsteksempel for det øverste spil: 1 x 2 x 3 x 1 MammutTand → 6 gevinstmåder

Gevinsteksempel for det nederste spil: 1 x 2 x 3 x 1 MammutTand → 6 gevinstmåder

Sådan bestemmes gevinsten for denne kombination:

1. Tæl antallet af MammutTand- og Wild-symboler i hver kolonne for hvert spil.
  2. Beregn det samlede antal gevinstmåder (1 x 2 x 3 x 1 = 6).
  3. Gang antallet af måder med de 4 MammutTand-symbolgevinster (6 x 12 = 72). Gevinsten er 72 mønter.
  4. Hvis resultatet forekommer i begge spil på samme tid, er den samlede gevinst 144 mønter (72 + 72 = 144).

Det faktiske gevinstbeløb er baseret på møntværdien.

til toppen ]

Stacked Wilds-funktion

Med Stacked Wilds- funktionen, lades hjul 2, 3 og 4 med grupper på fire eller flere fortløbende Wild-symboler. Kolonne 3 har endnu flere Wild-symboler med stakke på op til 10 symboler.

Gratis spins-bonussen bliver Stacked Wilds-bonussen endnu mere gevinstgivende.

til toppen ]

Gratis spins-bonus

Gratis spins-bonussen udløses ved at få tre bonus- scatter-symboler hvor som helst på fem fortløbende hjul enten i det øverste eller nederste spil.

Hvis du udløser gratis spins-bonussen, får du 8 gratis spins. Hver gevinstgivende kombination med fem bonus-scatter-symboler udbetaler en gevinst og udløser 8 gratis spins. Hjulene i gratis spins-bonussen udløser større gevinster end hjulene i grundspillet.

Gratis spins-bonussen kan genudløses ved at få et bonus-scatter-symbol hvor som helst på fem fortløbende hjul i det øverste eller nederste spil. Bonusrunden kan genudløses flere gange op til i alt 480 gratis spins pr. bonusrunde.

Gratis spins spilles på både det øverste og nederste spil uanset den samlede indsats.

Gratis spins spilles med samme møntværdi som det udløsende spin.

til toppen ]

Regler

Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Multiway Xtra-gevinster udbetales for det samme symbol i enhver position i tilstødende kolonner i et spil.

Samme gevinstgivende symbol i samme kolonne fordobler gevinsten.

Multiway Xtra-gevinster udbetales fra venstre mod højre eller højre mod venstre.

Kun den højeste MultiWay Xtra-gevinst udbetales for hvert symbol i hvert spin.

Samtidige MultiWay Xtra-gevinster fra forskellige symboler bliver tilføjet.

MultiWay Xtra-gevinster ganges med møntværdien.

Wild-symboler vises på kolonne 2, 3 og 4 i grundspillet samt i gratis spins-bonussen.

Kun den største scatter-gevinst bliver udbetalt. Scatter-gevinster ganges med møntværdien.

Scatter-gevinster er uafhængige af MultiWay Xtra-gevinster og føjes også til det samlede udbetalte beløb.

Scatter-symboler på det øverste hjulsæt tæller ikke med i symbolgevinster på det nederste hjulsæt. Det er kun scatter-symbolerne på det midterste hjul som tæller for begge spil.

Gevinster vises i penge.

I nogle jurisdiktioner er der, uanset størrelsen på din indsats, et gevinstloft på alle enkelttransaktioner. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af gratis spin-bonussen plus resultatet, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen bliver nået i bonusrunden, afsluttes runden med det samme, selvom der er resterende gratis spins.

til toppen ]

Yderligere oplysninger
Forventet tilbagebetaling

I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid ens.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, din saldo, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst, er din chance for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for en given spiller over en spille-session kan variere kraftigt fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre antal spillede spil, jo bredere er den normale varians i den faktiske tilbagebetaling, du kan opleve.

Intellektuel ejendom

Alle varemærker er registrerede varemærker eller varemærker anmeldt til registrering, der tilhører IGT USA og/eller andre lande. Copyright © 2016 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.