The Phantom of the Opera Link & Win

Om dette spil

• Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
  • Spillets formål er at lade hjulene køre, så symbolerne udgør en vinderkombination. Udbetalingen afhænger af de dannede vinderkombinationer. l Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Såden spilles spillet

• Saldoen vises i valuta og er tilgængeligt i konsolbjælken.
  • Tryk på spin-knappen for at dreje hjulene.
  • Når hjulene stopper, fremhæves vinderkombinationer. Gevinstbeløbet vises i gevinstfeltet.
  • Hvis der ikke er nogen vinderkombination, afsluttes spillet.

Gevinstlinje-regler

• Antallet af spillede gevinstlinjer er fast.
  • En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene. l Gevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul. l Udbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats. l Spillet indeholder 25 gevinstlinjer.
  • For at beregne linje-indsatsen skal du dele den samlede indsats med antallet af faste gevinstlinjer.
  • Alle linjegevinster ganges med indsatsen pr. linje.

Regler for udbetaling

• Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination. l Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.
  • Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.
  • Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle gevinstlinje-gevinster og scatter-gevinster i et spin.
  • Hvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste

gevinst, der udbetales.

Wild-symboler

• Wild-symbolet er et wild-symbol.
  • Wild-symbolet kan erstatte for alle symboler undtagen Link&Win™-symboler og scatter-symboler. l Wild-symboler kan forekomme på alle hjul.

Scatter-symboler

• Scatter-symbolet er et scatter-symbol. l Scatter-symboler vises kun på række 2, 3 og 4.
  • 3 scatter-symboler på basishjulene udløser gratis spin og udbetaler 1 gange den samlede indsats.
  • Scatter udbetales i alle positioner. l Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.
  • Scatter-symbolgevinster tilføjes linjegevinster. Hvis du har en scattersymbol-gevinst og en linjegevinst, udbetales begge gevinster, da scatter-symbolet ikke behøver at optræde på en gevinstlinje for at give gevinst. l Scatter-symboler kan ikke erstattes af wild-symboler.

Win Booster™-regler

• Win Booster™ føjer yderligere Link&Win™-symboler til basishjulene, hvilket øger chancen for at udløse Link&Win™-funktionen. l Du kan vælge at aktivere eller deaktivere Win Booster™ i basisspillet. l Det boostede indsats består af din nuværende indsats + et ekstra indsats.
  • Det ekstra indsats svarer til 1,5 gange din nuværende indsats. l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Link&Win™

• Link&Win™-funktionen udløses, når 6 til 14 Link&Win™-symboler lander. l Link&Win™ kan udløses både i basisspillet og gratis spin. l Alle udløsende Link&Win™-symboler låses på hjulene. l Re-spin har særlige hjul kun med Link&Win™-symboler og tomme positioner. l Link&Win™ begynder med 3 re-spin. l Hver oplåst position drejer uafhængigt.
  • Alle ekstra Hyperhold™-symboler fastlåses på hjulene.
  • Hvis yderligere Link&Win™-symboler lander, sættes antallet af re-spin til 3. l Hvert Link&Win™-symbol afslører en kontantpræmie eller en jackpot.
  • Link&Win™ slutter, når der ikke er flere re-spin, eller når 15 Link&Win™-symboler er fastlåst på hjulene. l Megajackpot tilføjes til summen af de tildelte præmier på Link&Win™-symboler.
  • Mini-, mindre og større jackpots tildeles for hvert Link&Win™-symbol, de forekommer på.
  • Hvis hjulene fyldes med 15 Link&Win™-symboler, udløses megajackpotten. l Link&Win™-symboler kan ikke erstattes af wild-symboler.

Gratis spin

• 3 scatter-symboler udløser 10 gratis spin. l De midterste 3 hjul kombineres til en 3x3-jumboblok. l En scatter-jumboblok giver 10 yderligere gratis spin og 1 gange den samlede indsats.
  • Link&Win™-jumboblokken fungerer som 9 individuelle symboler.
  • Win Booster™-tilstand er den samme som det spin, der udløste gratis spin. Win Booster™-tilstand kan ikke ændres under gratis spin.
  • Alle indsatser under gratis spin er de samme som det udløsende spin.

Ikoner

• Autospil
  • Hovedmenu
  • Tilbage
  • Dekrement
  • Inkrement
  • Indsats
  • Slå lyd fra / Slå lyd til
  • Ansvarligt spil
  • Spillerbeskyttelse
  • Loyalitet
  • Spilhistorik
  • Transaktionshistorik
  • Bank
  • Indstillinger
  • Udbetalingstabel / Information
  • Hjælpefiler
  • Lobby
  • Kassér l Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for dig.

Autospil

• Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.
  • Du skal angive en indsats-beløb, inden du starter en autospil-session, da autospil spiller med senest angivne indsats-værdi.
  • Autospil kan stoppes når som helst. Dette har ikke indflydelse på spin-resultaterne. l Autospil stopper, hvis du udløser en funktion.
  • Gevinstgrænse: Indstiller en gevinstgrænse for autospilsessionen. Autospil slutter, når en enkelt gevinst når dette beløb.
  • Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospilsessionen. Autospil slutter, hvis saldoen falder med dette beløb. l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Indsats-valg

• Hvert spin koster et samlet betbeløb.
  • Vælg indsats på en mobilenhed ved at vælge Indsats i konsolbjælken eller ved at

vælge Indsats-ikonet.

• Vælg din indsats på konsolbjælken med op- og ned-ikonerne på konsolbjælken. Du kan også vælge indsats fra hovedmenuen ved hjælp af indsats-ikonet eller ved at klikke på indsats-området.

Indstillinger

• Panelet Indstillinger giver adgang til flere spilindstillinger.
  • For at få adgang til panelet Indstillinger, skal du åbne hovedmenuen og vælge ikonet

Indstillinger.

• Vælg hvilke indstillinger, der skal slås til eller fra. l Vis vejledning ved indstilligen Start viser vejledningen ved starten af spillet. l Indstillingen Alle lyde styrer alle lyde, både spil- og baggrundslyde.
  • Spillyde-indstilligen styrer konsol- og spinlyde, såvel som lyde for

vinderkombinationer og -sekvenser. (Kun aktiveret, hvis Alle lyde er TIL.)

• Baggrundsmusik-indstillingen styrer baggrundsmusikken. (Kun aktiveret, hvis Alle

lyde er TIL.)

Yderligere oplysninger

• Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de

gældende regler.

• Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion

eller udvælgelse.

• Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.
  • I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet. l Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb. l Resultaterne fra det seneste spillede spil vises. l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Tilbagebetalingsprocent

• Tilbagebetalingsprocent (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-indsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
  • Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, som er tilgængelige i spillet. l Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke. l Tilbagebetalingsprocenten afhænger af de forskellige spilstadier eller spiltilstande. l Overordnet TBP: 96,08 %. l Win Booster™ aktiveret: 96,33 %.

Seneste opdatering: 10-10-2023