Mayan Stackways

OM SPILLET

Træd ind i de mystiske ruiner af en længe forsvundet mayansk by, hvor rædsler og skatte venter. Mayansk Stackways™ er en spillemaskine med 5 hjul, 4 rækker og mådegevinster, der har Stackways™-mekanismen med maksimale 100.000 vindende måder! Den maksimale gevinst i dette spil er 10.000 gange din indsats!

Den maksimale gevinst kan opnås i grundspillet og spiltilstandene Stabl Spins og Mayansk Guld!

FUNKTIONER

STACKWAYS™

Ram Stackways™-symbolet på et hjul for at fylde det hjul med et stablet antal betalende symboler svarende til det viste tal. Der kan stables mellem 2-10 symboler på hvert hjul.

Det stablede symbol vælges ud fra, hvilket symbol der tildeler den længste gevinstmåde blandt de symboler, der forekommer på hjulene, når Stackways™-mekanismen aktiveres. Hvis der er flere symboler, som skaber lige lange gevinstmåder, så vælges der tilfældigt blandt disse symboler. Stablingen finder kun sted, når resultatet af stablingen ville skabe en gevinst.

STABL SPINS

Ram 3 Kranie scatter-symboler samtidigt i grundspillet for at aktivere denne bonusfunktion med 10 gratis spins.

I Stabl Spins-funktionen har de en større chance for at lande Stackways™-symboler.

Hvis Hjulaktivering-symbolet lander, så aktiveres det hjul, hvor det landede, og det garanterer, at der lander et Stackways™-symbol på det hjul under hvert resterende gratis spin.

Hvis 3 Kranie-symboler lander samtidigt under funktionen, så tildeles der 4 yderligere gratis spins.

MAYANSK GULD

Ram 4 Kranie scatter-symboler samtidigt i grundspillet for at aktivere denne bonusfunktion.

I Mayansk Guld-funktionen er dit mål at indsamle Mønter og gemme deres værdier oven over det hjul, hvor Mønterne lander.

Bronzemønterne kan have en af de følgende værdier: 1, 2, 3, 4, 5

Sølvmønterne kan have en af de følgende værdier: 10, 15, 20

Guldmønterne kan have en af de følgende værdier: 25, 50, 100, 150, 200, 250, 500, 1000

Hvis der lander et Multiplikator-symbol, så multipliceres nummeret oven over det hjul, hvor det lander, med værdien af Multiplikatoren.

Multiplikatorer kan have en af de følgende værdier: 2, 3, 4, 5

Hvis der lander et Stackways™-symbol på et hjul, så fyldes det hjul med en stak Mønter, hvor hver Mønt påtager sig værdien oven over det hjul! Når et hjul er stablet med Mønter, så låses det hjul og spinner ikke længere.

Hvis Indsaml scatter-symbolet lander, så indsamles alle Mønter på de aktuelt låste hjul, og summen gemmes i Pengeskabet under hjulet. Indsamling af Mønter låser også op for de stablede hjul!

Funktionen slutter, når alle fem hjul er låst samtidigt af stablede Mønter. Når funktionen slutter, så lægges værdierne for alle stablede Mønter og den værdi, der er gemt i Pengeskabet, sammen og ganges med din indsats for at afgøre den tildelte præmie.

En Gylden Mulighed

Ram 5 Kranie scatter-symboler samtidigt i grundspillet for at starte Mayansk Guld-funktionen med en værdi på 50 over alle hjul.

SYMBOLUDBETALINGER

  • 50,70 kr.40,30 kr.30,10 kr.
  • 50,70 kr.40,30 kr.30,10 kr.
  • 50,70 kr.40,30 kr.30,10 kr.
  • 50,70 kr.40,30 kr.30,10 kr.
  • 50,70 kr.40,30 kr.30,10 kr.
  • 52,00 kr.41,00 kr.30,50 kr.
  • 52,20 kr.41,20 kr.30,60 kr.
  • 52,50 kr.41,50 kr.30,70 kr.
  • 53,00 kr.42,00 kr.31,00 kr.
  • 54,00 kr.42,50 kr.31,50 kr.

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 96.23%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

SPECIALSYMBOLER

Kranie-symbolet fremkommer i grundspillet og under Stabl Spins-bonusfunktionen.

MÅDER AT VINDE PÅ

De specificerede krav til en gevinstkombination i grundspillet anvendes også under bonusfunktioner eller gratis spins-spil, medmindre andet er oplyst. Hver indsats er berettiget til alle gevinstkombinationer, medmindre andet er oplyst.

Du vinder, hvis matchende symboler forekommer på tilstødende hjul fra venstre mod højre fra hjulet yderst til venstre. Hver vindende kombination med matchende symboler skaber en gevinstmåde. Antallet af mulige måder i dette spil er 100000. Tjek venligst udbetalingstabellen for at se antallet af hvert symbol, der er påkrævet for at vinde.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

Dette spil tilbyder muligheden for at købe FeatureSpins™. Mens FeatureSpins™ er aktiveret, garanterer hvert spin visse funktioner og koster et fast beløb baseret på dit aktuelle indsatsniveau. FeatureSpins™ forbliver aktive, indtil du deaktiverer dem ved at klikke på DEAKTIVER-knappen.

RTP, når du køber BONUSHUNT FEATURESPINS™ er 96.33%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber STACKWAYS™ FEATURESPINS™ er 96.27%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber STABL SPINS er 96.32%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber MAYANSK GULD er 96.32%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 1,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også bruges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

MAKS. GEVINST

Den højest opnåelige gevinst i dette spil er 10.000 ganget med det aktuelle indsatsniveau. Den højeste gevinst kan opnås ved at udløse specifikke kombinationer og/eller funktioner.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFBRUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afbrudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afbrudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins
Multiplier - Multiplikator
Wild - Wild
Scatter - Scatter
Sticky - Klæbende
Bonus game - Bonusspil
Max win - Maks. gevinst

Spilleregler gælder fra 2023-04-26 15:15 UTC

Spilversion 1.0.2
Serverversion 2.0.92

Seneste opdatering: 15-05-2023