Hexbreak3r

Find din lykke og bryd forbandelsen i Hexbreak3r! Find den lykkebringende hestesko for at øge dit held og udvid hjulene, hvilket tilføjer flere MultiWay Xtra måder at vinde på—op til 59.049! Den udvidende hjul-funktion tilføjer flere symboler til hjulene, hvilket skubber den lykkebringende hestesko endnu højere op og giver et større gevinstpotentiale. Nå Lykkezonen for at vinde pengepræmier eller udløs Gratis Spins-bonussen, hvor du kan finde endnu flere udvidende hjul! Og, hvis du er heldig nok til at krydse kattens vej, er der også mulighed for at vinde jackpotten! Det kan godt være, der er masser af symbolforvandlende action, men der er ingen overtroisk hokus pokus i dette spil!

Sådan satser du

Hexbreak3r tilbyder op til 59.049 måder at vinde på.

243 til 59,049 måder

Viser det nuværende antal måder, der spilles med.

Indsatskonfigurationsmenu (mobil/tablet)

Tryk på pilen for at åbne indsatskonfigurationsmenuen.

Tryk på afkrydsningsfeltet for at bekræfte og lukke indsatskonfigurationsmenuen.

 

Samlet indsats

Viser den aktuelle samlede indsats i valuta.

Tryk på minus-knappen (–) for at sænke den samlede indsats.

Tryk på plus-knappen (+) for at hæve den samlede indsats.

Møntværdi

Viser den aktuelle møntværdi i valuta.

 

Spin

Tryk på den runde pil for at bekræfte indsatsen og spinne hjulene.

Autospin-funktion

Autospin spiller automatisk spillet i et givet antal spins til den aktuelle samlede indsats.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antal autospin, tabsgrænsen og den (valgfri) enkelt gevinstgrænse.

Når du har valgt den ønskede indsatskonfiguration, tryk så på AUTOSPIN og vælg herefter, hvor mange spins, der skal spilles med de aktuelle indsatsindstillinger.

Autospin spiller herefter det valgte antal spins, indtil du trykker på STOP, indtil der udløses en bonus, indtil saldoen er for lav til at foretage næste spin, eller indtil den aktiverede tabs-/gevinstgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilladt i godkendte jurisdiktioner.

Udvidende hjul-funktion

Under grundspillet kan der dukke et Hestesko scatter-symbol op på enhver position på hjulene, hvilket udløser Udvidende hjul-funktionen. Hvis Udvidende hjul-funktionen bliver tildelt, udvider hvert Hestesko-symbol, som der vises på et hjul, sig opad, hvilket tilføjer en eller flere symbolpositioner til toppen af det hjul. Hestesko-symbolet flytter sig til den øverste position på det hjul, og ethvert symbol neden under den oprindelige Hestesko-symbolposition flytter opad for at fylde hjulet.

Gevinster udregnes, efter at alle udvidelser er blevet fuldført.

Hjulhøjden i grundspillet gemmes separat for hvert indsatsniveau og forbliver mellem spillesessioner.

Lykkezone

Lykkezonen findes over hjulene i grundspillet og indeholder kugler med forskellige gevinster.

Lykkezonen kan tildele Gratis Spins-bonussen, pengepræmier eller Sort Kat. Sort Kat forekommer kun på Lykkezone-positionen og kun på hjul 3.

Lykkezone Pengepræmieværdier (i mønter)
800
1000
1300
1500
2000
2500
5000

Pengepræmier ganges med møntværdien. Pengepræmie og jackpotværdier vises i valuta.

Hvis et Hestesko-symbol når en kugle med en pengepræmie i Lykkezonen, bliver den pågældende pengepræmie tildelt, og hjulet nulstiller til 3 symbolpositioner høj ved næste spin. Den pågældende Lykkezone-gevinst erstattes af en Bonuskugle eller en pengepræmieværdi.

Hvis et Hestesko-symbol når en Bonuskugle i Lykkezonen, bliver Gratis spins-bonussen tildelt og hjulet nulstiller til 3 symbolpositioner høj ved næste spin i grundspillet, når Gratis Spins-bonussen er slut. Den pågældende Lykkezone-gevinst erstattes af en Bonuskugle eller en pengepræmieværdi.

Hvis et Hestesko-symbol når Sort Kat i Lykkezonen, bliver jackpotten tildelt, og hjulet nulstilles til 3 symbolpositioner høj ved næste spin i grundspillet. Jackpotten er en fast gevinst, der er proportionel med det satsede beløb, og præmien deles ikke - den kan kun vindes af spilleren.

Lykkezone-gevinster i grundspillet gemmes separat for hver indsatsmulighed og forbliver mellem spillesessioner.

Symbolerstatning-funktion

På ethvert spin i grundspillet indeholder hjulene symboler, som kan forvandles til ethvert andet symbol undtagen Logo-, Bonus- eller Hestesko-symbolet.

Et til fire forskellige symboler kan være designeret som det forvandlede symbol på hvert hjul. Hvert hjul kan indeholde forskellige forvandlede symboler.

MultiWay Xtra-funktion

MultiWay Xtra-funktionen er der op til 59.049 måder at vinde på i hvert spin. MultiWay Xtra-gevinster udbetaler for matchende symboler på enhver position på tilstødende kolonner, startende på kolonnen længst til venstre eller højre. Mere end ét matchende symbol i samme kolonne ganger gevinsten. Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen Hestesko- og Bonus-symbolet. Kun den højest udbetalende MultiWay Xtra-gevinst for hvert symbol udbetales per spin.

Et eksempel på en MultiWay Xtra-udbetaling:

 

Følgende diagram viser et eksempel på et hjulresultat med Krage-symbolet. Fordi der er mindst ét Krage- eller Wild-symbol i hver af de første fire kolonner, vinder spilleren 4 Krage MultiWay Xtra-gevinsten, som udbetaler 10 mønter per måde. Dette hjulspineksempel har 2.520 måder at vinde på.

Udbetalingseksempel: 2 x 3 x 1 x 1 Krager = 6 gevinstmåder:

Kolonne 1 Kolonne 2 Kolonne 3 Kolonne 4 Kolonne 5
         
         
         
         
         
  Wild      
Krage Wild Krage    
Krage Wild   Wild  
         
2 krager 3 krager 1 krager 1 krager  

For at afgøre udbetalingen for denne kombination:

 

  1. Tæl antallet af krage- og wild-symboler i hver kolonne.
  2. Udregn antallet af gevinstmåder (2 x 3 x 1 x 1 = 6).
  3. Gang antallet af måder med gevinsten for 4 krage-symboler (6 x 10 = 60). Gevinsten er 60 mønter.

Det faktiske beløb, som er vundet i valuta, afhænger af møntværdien.

 

Gratis Spins-Bonus

Gratis Spins-bonussen udløses, når der forekommer tre Bonus scatter-symboler hvor som helst på hjul 2, 3 og 4. Bonus-symboler er 3 symboler høj, og hele symbolet skal være synligt for at tildele bonussen. Gratis Spins-bonussen bliver også udløst, hvis et hjul udvider sig helt op til en Bonuskugle i Lykkezonen.

Hvis der tildeles mere end én Gratis Spins-bonus på et enkelt spin, spilles hver bonus fortløbende og evalueres enkeltvist.

Der anvendes forskellige hjul under gratis spins.

Under gratis spins kan der dukke et Hestesko-symbol op på enhver position på hjulene, hvilket tildeler Udvidende hjul-funktionen.

Hvis Udvidende hjul-funktionen bliver tildelt, udvider hvert Hestesko-symbol, som der vises på et hjul, sig nedad, hvilket tilføjer en symbolposition til bunden af det hjul. Hestesko-symbolet flytter sig til den nederste position på det hjul, og ethvert symbol over den oprindelige Hestesko-symbolposition flytter nedad for at fylde hjulet.

Gratis spins spilles med den samme samlede indsats som det udløsende spin. Gratis spins spilles til at begynde med med 243 måder, hvilket stiger, hvis der tilføjes ekstra symbolpositioner. Gratis Spins-bonussen kan ikke blive genudløst.

Gevinster udregnes, efter at alle udvidelser er blevet fuldført.

Gratis Spins-bonus Ulykkezone

Ulykkezonen findes under hjulene i Gratis Spins-bonussen og indeholder kugler med forskellige gevinster.

Ulykkezonen kan tildele gule kugler med pengepræmieværdier, Kraniekugler eller Hvid Kat. Hvid Kat forekommer kun på Ulykkezone-positionen og kun under hjul 3.

Ulykkezone Kugle Pengepræmieværdi (i mønter)
{non-jinx} 2000
2500
5000
{jinx} 800
1000
1300
1500

Pengepræmieværdier ganges med møntværdien. Pengepræmie og jackpotværdier vises i valuta.

Hvis et Hestesko-symbol når en gul kugle i Ulykkezonen, bliver den tilsvarende pengepræmie tildelt. Ulykkezone-gevinsten erstattes af en Kraniekugle, og hjulet nulstilles til 3 symbolpositioner høj ved næste gratis spin.

Hvis et Hestesko-symbol når den Hvide Kat i Ulykkezonen, bliver jackpotten tildelt, og hjulet nulstiller til 3 symbolpositioner høj ved næste gratis spin. Jackpotten er en fast gevinst, der er proportionel med det satsede beløb, og præmien deles ikke - den kan kun vindes af spilleren.

Hvis et Hestesko-symbol når en Kraniekugle i Ulykkezone, bliver den tilsvarende pengepræmieværdi tildelt, og Gratis Spins-bonussen slutter.

Gratis Spins-bonus Symbolerstatning-funktion

På ethvert spin i Gratis Spins-bonussen indeholder hjulene symboler, som kan forvandles til ethvert andet symbol undtagen Wild- eller Hestesko-symboler.

Et til fire forskellige symboler kan være designeret som det forvandlede symbol på hvert hjul. Hvert hjul kan indeholde forskellige forvandlede symboler.

Regler

Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

MultiWay Xtra-gevinster udbetales for det samme symbol på enhver position på tilstødende kolonner.

Samme symbol i samme kolonne ganger gevinsten.

MultiWay Xtra-gevinster udbetaler fra venstre mod højre og højre mod venstre.

Kun den højest udbetalende MultiWay Xtra-gevinst for hvert symbol udbetales per spin.

Sammenfaldende MultiWay Xtra-gevinster fra forskellige symboler lægges sammen.

MultiWay Xtra-gevinster ganges med møntværdien.

Wild-symbolet forekommer på hjul 2, 3 og 4 under grundspillet.

Wild-symbolet forekommer på hjul 2, 3 og 4 under Gratis Spins-bonussen.

Zonegenstand-gevinster er uafhængige af MultiWay Xtra-gevinster og lægges også til det samlede udbetalte beløb.

Bonusgevinster er uafhængige af MultiWay Xtra-gevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.

Gevinster vises i valuta.

I nogle jurisdiktioner er der, uanset størrelsen på din indsats, et gevinstloft på alle enkelte transaktioner. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af bonussen plus det resultat, der udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen bliver nået i bonussen, afsluttes bonussen straks, også selvom der er flere gratis spins tilbage.

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling

I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dette gælder dog ikke i tilfælde, hvor et spin låser op for en funktion til et efterfølgende spin eller en række spins iht. spillets regler. Oddsene for at få et bestemt resultat er altid ens.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, din saldo, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst i et givent spil, er din chance for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for en given spiller over en spillesession kan variere kraftigt fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre antal spillede spil, jo bredere er den normale varians i faktiske tilbagebetaling, du kan opleve.

Intellektuel Ejendom

© 2020 IGT. Varemærker og/eller tjenestemærker anvendt heri er enten varemærker eller registrerede varemærker ejet af IGT, deres datterselskaber eller licensgivere.

Sidst opdateret den 12. maj 2020

IGT

Seneste opdatering: 04-11-2020