Lara Croft: Tomb of the Sun

Om dette spil

Dette er et videoslotspil med 5 hjul og 4 rækker.

Spillets formål er at spinne hjulene, så symbolerne udgør en gevinstkombination. Udbetalingen afhænger af de fremkomne gevinstkombinationer.

Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Måderegler

Spillet indeholder 1024 måder.

En måde er et mønster bestående af tilstødende symbolpositioner på hjulene.

En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden i dette mønster.

Alle mådegevinster starter med det yderste venstre hjul og udbetales fra venstre mod højre i enhver position kun på tilstødende hjul.

Indsats-regler

Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Den samlede indsats er baseret på det placerede start-indsats ganget med prisen på de spillede måder.

Regler for udbetaling

Indsatsmultiplikatoren er den samlede indsats delt med 10.

Mådegevinster ganges med indsats-multiplikatoren.

Gevinster ganges med den samlede indsats.

Udbetalinger af mådegevinster er baseret på det placerede startindsats.

Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.

Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle mådegevinster og scatter-gevinster i et spin.

Hvis flere vinderkombinationer lander på en måde, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.

Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.

Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.

Rolling Reels™-funktion

Denne funktion kan udløses i basisspil og gratis spin.

Gevinstsymboler fra mådegevinster fjernes for at gøre plads for nye symboler.

Rolling Reels™ kan tildele adskillige gevinster i træk.

Funktionen udløses efter alle mådegevinster.

Scattere, der lander, forbliver på hjulene under denne funktion.

Funktionen indeholder et multiplikatorspor.

Multiplikatorsporet nulstilles, når alle kast er fuldført.

Power-Wilds

Wild-symboler forekommer kun på hjul 2, 3 og 4.

Wild-symboler erstatter alle symboler, undtagen gratis spin scatter-symboler.

Tredobbelte og dobbelte wilds kan kun blive tilføjet, når de lander under det oprindelige symbolankomst.

Tredobbelte og dobbelte wilds forbliver på hjulene under Rolling Reels™-funktionen, indtil de har bidraget i en gevinst.

Tredobbelte wilds bliver til dobbelte wilds, når de har bidraget til en gevinst.

Dobbelte wilds bliver til enkelt wild, når de har bidraget til en gevinst.

Enkelte wilds bliver fjernet, når de har bidraget til en gevinst.

Enkelt Wild-symboler kan tilføjes under ethvert kast i Rolling Reels™-funktionen.

Wild-symboler har ikke en udbetaling.

Scatter-symboler

Scatter fjernes ikke i Rolling Reels™-funktionen.

Scatter-symboler kan skabe deres egne vinderkombinationer, uanset hvor de lander på hjulene.

Scatter-symboler bliver udbetalt, når funktionen er fuldført.

Gratis spin

3, 4 eller 5 scatter-symboler tildeler henholdsvis 8, 10 eller 15 gratis spin.

Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Alle måder, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Gratis spin bliver spillet automatisk.

Gratis spin kan genudløses.

Rising Reward™ Jackpot-funktion

Når du indsamler wild-symboler, får du mulighed for at udløse Jackpot-funktionen.

Jackpotværdier skaleres i henhold til indsatsændringer.

Jackpot-gevinster ganges med den samlede indsats.

Jackpot-funktionen tildeler 1 af de 5 garanterede jackpots.

Denne Jackpot-funktionen består af et puslespil, der er delt op i farvede segmenter. Hvert segment er tilknyttet hver sin jackpot.

Det ramte puslespil-segment vil tildele den dertil knyttede jackpot.

Den grafiske indsamlingspokal i spillet er kun til visuel underholdning, og påvirker ikke som sådan tildelingen af en jackpot.

Wild-symboler indsamles under funktionen.

1, 2 eller 3 jackpotværdier øges fra 0,1X til 1X indsatsen for hvert wild, der lander på hjulene.

Når der er blevet tildelt en jackpot, nulstiller den pågældende jackpot til sin startværdi.

Sandsynligheden for at udløse Jackpot-funktionen ændres, i takt med at jackpotværdierne ændrer sig.

Udbetalingstabellen viser startværdien for hver jackpot.

Denne funktion kan udløses i basisspillet og gratis spin.

De aktuelle jackpotværdier vises i spillet.

Multiplikatorspor

Dette spil indeholder en multiplikator-rute.

Gevinst-multiplikatoren forøges med hvert efterfølgende kast op til et maksimum.

Gevinst-multiplikatoren tilføjes til måde-udbetalinger, efterhånden som hver gevinst bliver afsløret.

Basisspil-gevinstmultiplikatoren starter ved 1X for hvert basisspin og øges til 2X, 3X og 5X for hvert vindende kast.

Gratis Spin-gevinstmultiplikatoren starter ved 3X for hvert Gratis Spin og øges til 6X, 9X og 15X for hvert vindende kast.

Multiplikatoren i basisspillet nulstiller til 1X, efter Rolling Reels™-funktionen slutter.

Multiplikatoren under Gratis Spin nulstiller til 3X, efter Rolling Reels™-funktionen slutter.

Multiplikatorsporet nulstilles, når alle kast er fuldført.

Autospil

Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.

Autospil kan stoppes når som helst. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.

Autospil stopper, hvis du udløser en funktion.

Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.

Spin: Indstiller antallet af spin for autospil-session. Autospil slutter, når disse spin er spillet færdige.

Gevinstgrænse: Sætter en gevinstgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis en gevinst rammer dette beløb.

Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis saldoen begrænses med dette beløb.

Samlet indsats: Angiver den aktuelle indsats-værdi.

Ikoner

Autospil

1

Hovedmenu

Tilbage

3

Dekrement

Inkrement

Indsats

Slå lyd fra / Slå lyd til

Ansvarligt spil

Spillerbeskyttelse

Loyalitet

Spilhistorik

Transaktionshistorik

Bank

Indstillinger

Udbetalingstabel / Information

Hjælpefiler

Lobby

Kassér

Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for dig.

Spilstyring

Spin-knap: Starter et hjulspin.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Knappen Spin-indstillinger: Viser ekstra spin-indstillinger.

Saldo: Viser de nuværende saldoer.

Saldoen vises i valuta og er tilgængeligt i konsolbjælken.

Jetoner: Viser de nuværende saldoer.

Indsats: Viser den nuværende samlede indsats.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

Indsats ned-knap: Sænker den nuværende indsats.

Indsats op-knap: Øger den nuværende indsats.

Gevinst: Viser den seneste gevinst.

Når hjulene stopper, vil gevinstgivende kombinationer markeres. Gevinstbeløbet vises i gevinstboksen.

Afslutknap: Afslutter spillet.

Startknappen: Afslutter spillet.

Indstillinger

Panelet Indstillinger giver adgang til flere spilindstillinger.

For at få adgang til panelet Indstillinger, skal du åbne hovedmenuen og vælge ikonet Indstillinger.

Vælg hvilke indstillinger, der skal slås til eller fra.

Indstillingen Alle lyde styrer alle lyde, både spil- og baggrundslyde.

Spillydindstillinger styrer konsol -og spinlyde, sammen med lyde for gevinstkombinationer og sekvenser. (Kun aktiveret hvis ALLE Lyde er TIL.)

Baggrundsmusikindstillinger styrer baggrundsmusikken. (Kun aktiveret hvis ALLE Lyde er TIL.)

Indsats-indstillinger

Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Vælg indsatsen på skrivebordet med og ikonerne for at øge og mindske i konsolbaren. Du kan også vælge indsats fra Hovedmenuen ved at vælge på Indsatsikonet eller ved at klikke på indsatsområdet.

Vælg indsats på en mobilenhed ved at vælge Indsats i konsolbjælken eller ved at vælge Indsats-ikonet.

Betbeløb: Indstiller den aktuelle betværdi.

Betstørrelse: Indstiller den aktuelle betværdi.

Møntstørrelse: Angiver møntværdien.

Møntbet: Angiver antallet af mønter, du vil satse.

Hurtig indsats-knapper: Indstiller den aktuelle indsats efter den valgte værdi.

Betværdi-knapper: Indstiller den aktuelle indsats efter den valgte værdi.

Maks. indsats-knap: Indstiller den aktuelle indsats til maks. værdi.

Gratis spil

Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller.

Hvert tilbud har et unikt referencenummer.

Indsats-konfiguration indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres.

Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldo, afhængigt af tilbuddet.

Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller kasseres.

Vælg Spil nu for at gå i gang med et gratis spil-tilbud.

Kun ét Gratis spil-tilbud kan spilles ad gangen.

Vælg Spil senere for at udsætte tilbuddet.

Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når man vender tilbage til spillet.

Vælg ikonet Papirkurv for at kassere de gratis spil.

Et kasseret spil kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret.

Når et tilbud er benyttet, kasseret eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.

Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt.

Vælg ikonet Information for at vise indsats-information og tilbuddets udløbsdato og tidspunkt.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.

I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.

Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.

Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.

Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.

Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Afhængig af det spil, du spiller, kan TBP-værdien være defineret som en enkelt værdi eller i forhold til de forskellige stadier eller tilstande i spillet.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, som er tilgængelige i spillet.

Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.

TBP: 94,11 %.

Sandsynligheden for at udløse en bestemt spilbegivenhed kan ændre sig under spillet, afhængig af spillets aktuelle tilstand eller fremskridt.

Seneste opdatering: 27-06-2023