Arctic Sorcerer Gigablox

Velkommen til videospillemaskinen Arctic Sorcerer Gigablox™ 50 linjer. Spillet har 6 hjul, 5 rækker og følgende funktioner:

• Gigablox™
  • Arktisk Vindstød
  • Gratis Spin-Funktion

SÅDAN SPILLES SPILLET

• Vælg dit indsatsbeløb og tryk på Spil-knappen.
  • Spin-knap - Placerer en indsats og spinner hjulene.
  • Knappen Menu - Åbner et vindue, hvor spilleren kan se spilinfo, gå til lobbyen, skifte indsats, konfigurere indstillinger for autospil (hvis tilgængelig) samt justere spilindstillinger. Som standard åbnes infosiderne.
  • Saldomåler - Viser spillerens aktuelle saldo.
  • Gevinstmåler - Viser det aktuelle gevinstbeløb.
  • Samlet indsats-måler - Viser den samlede indsats, der spilles
  • WILD Indsamlingstæller - Viser antallet af indsamlede WILD-symboler
  • Knappen Info - Viser infosiderne.
  • Knappen Retur til spil - Gå tilbage til grundspillet.
  • Knappen Hjem - Gå til lobby. Kan være forskellig afhængigt af udbyder.
  • Knappen Autospil (hvis tilgængelig) - Åbner vinduet til konfiguration af autospil, hvor spilleren kan vælge det ønskede antal autospilrunder og starte autospil.
  • Knappen Stop autospil (hvis tilgængelig) - Stopper autospil. Det resterende antal autospilrunder vises over knappen.
  • Knappen Indsatsindstillinger - Åbner vinduet til konfiguration af indsats, hvor spilleren kan vælge det ønskede indsatsbeløb.
  • Knappen Spilindstillinger - Åbner vinduet til konfiguration af spilindstillinger, hvor spilleren kan justere følgende: Tænd og sluk for lyde; Tænd og sluk for baggrundsmusik (lydeffekter beholdes); Aktivér og deaktiver fuldskærmstilstand (hvis tilgængelig); Aktivér og deaktiver venstrehåndsbetjening (hvis tilgængelig).
  • Knappen Lyd - Tænder og slukker for lyde.
  • Tryk på mellemrumstasten for at spinne.

REGLER

WILD

• WILD-symboler forekommer både under Grundspillet og Gratis Spin-funktionen.
  • x2WILD-symboler forekommer kun under Gratis Spin-funktionen.
  • WILD-symboler og x2WILD-symboler forekommer på alle hjul med undtagelse af Hjul 1.
  • WILD-symboler og x2WILD-symboler erstatter alle symboler med undtagelse af SCATTER-symboler.
  • x2WILD-symbolet fordobler alle gevinster, når det erstatter symboler i en gevinstkombination.

SCATTER

• 5 eller flere SCATTER-symboler, der forekommer hvor som helst, vil udløse Gratis Spin-funktionen.

GIGABLOX

• Gigablox er kæmpe symboler på hjulene, der fungerer som individuelle symboler i en 2x2 til 5x5 formation.
  • Ethvert symbol kan lande som en Gigablox.
  • Gigablox vil lande under hvert spin.

ARKTISK VINDSTØD

• Arktisk Vindstød kan forekomme både under Grundspillet og Gratis Spin-funktionen.
  • Et eller flere mystiske Gigablox-symboler vil lande på hjulene.
  • Efter mystiske Gigablox-symbolerne lander vil Troldmanden forvandle dem til et af de følgende symboler: Isbjørn, Ulv, Gylden ædelsten, Blå ædelsten, Lilla ædelsten, SCATTER-symboler, WILD-symbol.
  • Arktisk Vindstød forekommer før gevinst- og funktionsudløsere evalueres.

GRATIS SPIN-FUNKTION

• 5 eller flere 1x1 SCATTER-symboler, der forekommer hvor som helst, vil udløse Gratis Spin-funktionen.
  • Når SCATTER Gigablox forekommer fra Arktisk Vindstød, så vil Gigablox-symbolet kun deles til 1x1 SCATTER-symboler, når Gratis Spin-funktionen udløses.
  • Hvert 1x1 SCATTER-symbol tildeler enten 1, 2 eller 3 Gratis Spin når Gratis Spin-funktionen udløses.
  • Når WILD Gigablox forekommer fra Arktisk Vindstød, så vil Troldmanden dele WILD Gigablox til 1x1 WILD-symboler og 1x1 2xWILD-symboler.
  • Alle 1x1 WILD-symboler og 1x1 2xWILD-symboler der forekommer på skærmen, vil blive indsamlet, efter gevinster er behandlet.
  • WILD Indsamlingstælleren stiger med 1 for hvert 1x1 WILD-symbol og med 2 for hvert 1x1 2xWILD-symbol, der indsamles.
  • WILD Indsamlingstælleren er indstillet til nul ved starten af Gratis Spin-funktionen.
  • 2 ekstra Gratis Spin tildeles, når WILD Indsamlingstælleren når 5, 10, 15 og 20.
  • Maksimalt 8 ekstra Gratis Spin kan tildeles under Gratis Spin-funktionen.

SPILLEREGLER

• Spilleren vælger et samlet indsatsbeløb for at spille 50 linjer.
  • Grundindsats er lig med den samlede indsats divideret med 50.
  • Udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • Alle gevinster forekommer kun på valgte gevinstlinjer, undtagen scatter-symbolet der udbetaler uanset.
  • Alle gevinster starter på hjulet længst til venstre og udbetaler fra venstre mod højre på sammenhængende hjul, bortset fra SCATTER-symboler som udbetaler uanset hvad.
  • Gevinster på valgte gevinstlinjer multipliceres med Grundindsatsen.
  • Kun den højeste gevinst blive udbetalt på hver aktiv linje.
  • SCATTER-gevinster multipliceres med den Samlede Indsats.
  • Gevinster, der indtræffer samtidigt på forskellige betalingslinjer, lægges til.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 94%.

YDERLIGER INFORMATION

• Tryk på mellemrumstasten for at spinne.
  • Hvis dit spil afbrydes under et spil, kan du genspille spillet efter at have genstartet spillet indenfor time/timer efter afbrydelsen. Derefter tilføjes eventuelle gevinster fra afbrudte spil til din konto. Hvis du dropper at spille spillet om, vil dine gevinster blive tilføjet til din konto med det samme.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.

TILFÆLDIGHED

Dette er oversættelsen af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, fremhersker den engelske version.

Seneste opdatering: 07-10-2022