7's on Fire

Sådan spilles det

Vælg din indsats
Hvis du ønsker at justere denne værdi, skal du klikke på knapperne INDSATS "+" og "-" for at øge eller reducere størrelsen af din indsats.

Lad hjulene snurre -

Tryk på knappen SPIN for at starte dit spil.

Info

Alle linjers gevinstbeløb vises i spillets udbetalingstabellen som multiplikatorer af den samlede indsats.
De kan ses ved at trykke på knappen HJÆLP, vises som kontantværdier i spillet og ændrer sig, når indsatsen pr. linje justeres.

Gevinstlinjer

Det standardindstillede gevinstlinjevalg er 5 gevinstlinjer, som er fastsat for hvert spil.

Grundspillets præmier

Præmierne kan ses i spillet ved brug af knappen Info. Alle gevinster krediteres automatisk din kontor.

Den teoretiske gennemsnitsudbetaling til spilleren (RTP) er {95.12%}.

Denne teoretiske udbetaling repræsenterer den langsigtede forventede udbetaling for spillet som beregnet og bekræftet af en uafhængig testvirksomhed.

Funktionsfejl vil annullere udbetalinger og spil.

Spillets udseende og stemning, samt de enkelte komponenter og visninger, er et varemærke, som tilhører Scientific Games Corp. og dets datterselskaber.

TM og ©2020 Scientific Games Corp. og dets datterselskaber. Alle rettigheder forbeholdes.

TM and ©2020 Scientific Games Corp. and its Subsidiaries. All rights reserved.

Seneste opdatering: 21-04-2020