Rome: Fight For Gold

Om dette spil

Dette er et videoslotspil med 5 hjul og 4 rækker.

Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.

Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Gevinstlinje-regler

Spillet indeholder 40 gevinstlinjer.

Antallet af spillede gevinstlinjer er fast.

Linjegevinster starter på hjulet længst til venstre og udbetaler kun fra venstre mod højre på tilstødende hjul.

En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje.

Indsats-regler

ert spin koster et samlet betbeløb.

Startindsats er det nuværende samlede indsats divideret med gevinstlinje-prisen for 20.

Regler for udbetaling

Udbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats.

Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Den samlede udbetaling er summen af alle gevinstlinje-gevinster og indkasseringsgevinster som følge af et spin.

Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.

Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.

Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.

Wild-symbol

Wilds kan erstatte andre symboler for at fuldføre vinderkombinationer.

Wild-symboler erstatter alle symboler, undtagen Scatter-, Mønt- og Indsaml-symboler.

Indkasseringsfunktion

Ram en Mønt for en chance for at forøge din gevinst!

Mønter forekommer på hjul 1-4.

Når et indsaml-symbol lander på hjul 5, tildeles den samlede værdi af alle Mønter på hjulene.

Bronzemønten tildeler 1x-9x indsatsen.

Sølvmønten tildeler 10x, 12x, 15x eller 20x indsatsen.

Guldmønten tildeler 25x, 30x, 40x eller 50x indsatsen.

Et indsaml-symbol kan indeholde en 2x-5x multiplikator.

Multiplikatoren påføres alle mønternes samlede værdi på hjulene.

Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Denne funktion kan udløses i basisspillet.

Scatter-symbol

Scatter-symboler forekommer på hjul 2, 3 og 4 i basisspillet.

Dette symbol har ikke en udbetaling.

Bonusfunktion

Ram 3 Scatter-symboler for at udløse Bonusfunktionen.

Du får 3 bonusspin.

Der er særlige bonussymboler i bonusfunktionen.

Hvis bonussymboler forekommer, vil tælleren for resterende spins blive justeret til den nulstillede værdi.

Den oprindelige nulstillingsværdi er 3.

Denne funktion kan udløses i basisspillet.

Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Bonusfunktion-symboler

Bonussymboler er mønter, Antonius multiplikator og Helena ekstra spin-symboler.

Bronzemønten tildeler 1x-5x indsatsen.

Sølvmønten tildeler 10x eller 20x indsatsen.

Guldmønten tildeler 50x indsatsen.

Når der lander en Mønt, forbliver den på sin plads, indtil bonussen slutter.

Antonius Multiplikator-symboler kan indeholde en 1x-5x multiplikator.

Denne værdi føjes til bonusfunktionens aktuelle multiplikator.

Bonusfunktionen starter med en 1x-multiplikator.

Bonusfunktionens multiplikator påføres Mønternes samlede værdi.

Antonius Multiplikator-symboler fjernes fra følgende bonusspin.

Helena Ekstra Spin-symboler øger nulstillingsværdien for antallet af resterende spin med 1.

Helena Ekstra Spin-symboler fjernes fra følgende bonusspin.

Bonus-hovedpræmie

Hovedpræmien tildeles, når der lander 20 Mønter på hjulene.

Hovedpræmien er 20.000x bet.

Hovedpræmien føjes til en samlet bonustildeling.

Boost

Aktivering af Boost øger gevinstpotentialet.

Basisspillet tilbyder flere Mønter, en større gennemsnitlig Møntbelønning og Indsaml-symboler med multiplikatorer.

Chancen for at lande Antonius-multiplikatorsymboler og Helena Ekstra Spin-symboler i bonus forøges.

Det samlede bet forøges med 50 %.

Denne funktion påvirker ikke symboludbetalinger.

Du kan aktivere funktionen i grundspillet.

Autospil

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.

Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.

Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.

Spin: Indstiller antallet af spin for autospil-session. Autospil slutter, når disse spin er spillet færdige.

Gevinstgrænse: Sætter en gevinstgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis en gevinst rammer dette beløb.

Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis saldoen begrænses med dette beløb.

Samlet indsats: Angiver den aktuelle indsats-værdi.

Spilstyring

Spin-knap: Starter et hjulspin.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

Indsats: Viser den nuværende samlede indsats.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

Gevinst: Viser den seneste gevinst.

Saldo: Viser de nuværende saldoer.

Spilmenu

Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

Lydknap: Slår spillyd til eller fra.

Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Oversættelse af spiltermer

De oversatte termer gælder kun, hvis du spiller på et andet sprog end engelsk.

Antonius - Karakters navn

Big Win - Stor Gevinst

Bonus - bonus

Boost - Boost-tilstand

Boosted - Boostet

Collect - indkassér-symbolmærke

Epic Win - Episk Gevinst

Extra Spin - Ekstra Spin

Helena - Karakters navn

Mega Win - Mega-Gevinst

Multiplier - Multiplikator

Scatter - scatter-symbolmærke

Win Up To - Vind op til reklameret præmie

Gratis spil

Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller.

Hvert tilbud har et unikt referencenummer.

Indsats-konfiguration indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres.

Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldo, afhængigt af tilbuddet.

Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller kasseres.

Vælg Spil nu for at gå i gang med et gratis spin-tilbud.

Kun ét Gratis spil-tilbud kan spilles ad gangen.

Vælg Spil senere for at udsætte tilbuddet.

Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når man vender tilbage til spillet.

Vælg ikonet Papirkurv for at kassere de gratis spil.

Et kasseret spil kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret.

Når et tilbud er benyttet, kasseret eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.

Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt.

Vælg ikonet Information for at vise indsats-information og tilbuddets udløbsdato og tidspunkt.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.

I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.

Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.

Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.

Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.

Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Tilbagebetalingsprocenten afhænger af de forskellige spilstadier eller spiltilstande.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulation af adskellige spillerunder.

Værdierne reflekterer den gennemsnitlige forventede tilbagebetaling og ændres ikke.

Overordnet TBP: 96,10 %.

Boost Tilstand TBP: 96,10 %.

Seneste opdatering: 15-02-2023