Gypsy Moon

Søg din lykke med sigøjnerens kort! Gypsy Moon inviterer dig til at vælge din skæbne i den mystiske Gratis spil-bonus. Du spåes store gevinster i fremtiden, når astrologisymbolet dukker op på hjulene og tilbyder gratis spil eller en bonusgevinst.
De magiske gevinster fortsætter med featuren SuperPlay, som tilbyder muligheden for at spille på fem hjul med 243 måder at vinde på, når det samme symbol dukker op på enhver placering fra venstre mod højre på tilstødende hjul, i stedet for på bestemte betalingslinjer som i traditionelle spil.

Sådan placerer du en indsats

Gypsy Moon omfatter 30 betalingslinjer eller SuperPlay med 243 måder at vinde på.

Linjer/Måder
Viser de aktuelt valgte betalingslinjer samt om 243 måder-funktionen er aktiveret. Spillet er fastsat til 30 betalingslinjer, som koster 30 mønter eller 243 måder, som koster 50 mønter. Skift mellem Linjer/Måder ved at trykke på ikonet (+). Den teoretiske tilbagebetaling varierer, afhængigt om spilleren vælger betalingslinjer eller måder at vinde på.

Møntværdi
Viser den aktuelle møntværdi i penge. Tryk for at øge eller mindske møntværdien.

Spil
Tryk for at indsende indsatsen og dreje hjulene.

til toppen ]

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givent antal spil med det aktuelle antal linjer og den aktuelle møntværdi.

Når du har valgt den ønskede spilkonfiguration, skal du klikke på AUTO. SPIL og vælge hvor mange spil du vil spille med de aktuelle indsatsindstillinger.

Autospin bliver ved med at spille det angivne antal spil, indtil der trykkes på STOP AUTO-knappen eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen.

Auto-spin er kun tilængeligt i godkendte jurisdiktioner.

til toppen ]

Autospil-indstillinger

De følgende indstillinger styrer, om en autospil-sekvens automatisk stopper. Marker det relevante afkrydsningsfelt for at aktivere en regel.
  • GRATIS SPIL udløses: Autospil-sekvensen stopper automatisk, når der vindes gratis spil.

• Gevinst på mindst: Autospil-sekvensen stopper automatisk, når der i en runde vindes en gevinst, som er større eller lig med det beløb, der angives her. Indtast enten et beløb eller vælg et beløb fra listen (klik på + for at åbne en liste med beløb). Hvis spillet er i fuldskærmstilstand, kan du ikke indtaste et beløb. Vælg i stedet for et beløb fra listen.

• Saldo øges med: Autospil-sekvensen stopper automatisk, så snart din saldo øges med mindst det beløb, som der angives her. Indtast enten et beløb eller vælg et beløb fra listen (klik på + for at åbne en liste med beløb). Hvis spillet er i fuldskærmstilstand, kan du ikke indtaste et beløb. Vælg i stedet for et beløb fra listen.

• Saldo falder med: Autospil-sekvensen stopper automatisk, så snart din saldo falder med mindst det beløb, du angiver her. Du kan enten skrive beløbet eller vælge det på en liste (klik på pilen for at åbne en liste med værdier). Hvis du spiller spillet i fuldskærmstilstand, kan du ikke indtaste en værdi her. I stedet kan du vælge den på en liste.
til toppen ]

SuperPlay-feature

Med SuperPlay-featuren er der 243 måder at vinde i enhver spillerunde. SuperPlay-symbolet giver gevinst, når der er matchende symboler på enhver placering i tilstødende kolonner, startende fra kolonnen yderst til venstre. Flere end ét matchende symbol i den samme kolonne the same column multiplicerer gevinsten. Wild-symbolet erstatter alle andre symboler undtagen bonussymbolet.

Eksempel på en SuperPlay-gevinst:
Det følgende diagram viser et eksempel på et udfald med månesymbolet. Fordi der er mindst ét måne eller wild-symbol i hver af de første fire kolonner, vinder spilleren præmien for 4 månesymboler, som giver 20 mønter pr. måde.

Gevinsteksempel:

Kolonne 1 Kolonne 2 Kolonne 3 Kolonne 4 Kolonne 5
Måne
Måne Måne Måne
Måne Wild
måne måner måner måne
Sådan bestemmes gevinsten for denne kombination:
  • Tæl antallet af måne- og wild-symboler i hver kolonne.
  • Tæl det samlede antal gevinstmåder (1 x 2 x 2 x 1 = 4).
  • Gang antallet af måder med præmien for 4 månesymboler ( 20 x 4 = 80).
  • Gevinsten er 80 mønter.
til toppen ]

Gratis spin-bonus

Gratis spil-bonussen udløses, når tre, fire eller fem bonus scatter-symbols dukker op hvor som helst på hinanden følgende hjul, begyndende med hjulet yderst til venstre.

Efter Gratis spil-bonussen er udløst, præsenteres spilleren for fire muligheder, som skifter afhængigt af, hvor mange bonussymboler, der var på hjulene, da bonussen blev udløst. Spillerens valg påvirker ikke udbetalingen.

3 bonussymboler 4 bonussymboler 5 bonussymboler
30 gratis spins med 1x multiplikatorer 40 gratis spins med 1x multiplikatorer 60 gratis spins med 1x multiplikatorer
15 gratis spins med 2x multiplikatorer 20 gratis spins med 2x multiplikatorer 30 gratis spins med 2x multiplikatorer
10 gratis spins med 3x multiplikatorer 15 gratis spins med 3x multiplikatorer 20 gratis spins med 3x multiplikatorer
7 gratis spins med 5x multiplikatorer 9 gratis spins med 5x multiplikatorer 14 gratis spins med 5x multiplikatorer

Gratis spil-bonussen udløses igen, når tre, fire eller fem bonus scatter-symbols dukker op hvor som helst på hinanden følgende hjul, begyndende med hjulet yderst til venstre. Hver genudløsning af Gratis spil-bonussen giver spilleren mulighed for at vælge et antal ekstra gratis spil og sættet af tilfældige multiplikatorer til de ekstra Gratis spil-bonus runder.

Vind op til 500 gratis spil pr. transaktion. Hvis antallet af tildelte gratis spil er højere end 440, og den udløsende kombination dukker op igen, tildeles kun Scatter-gevinsten, og alle andre tilbageværende valg annulleres. De hjul, der anvendes i Gratis spil-bonussen, er forskellige fra hjulene i hovedspillet.

Gratis spil spilles med samme møntværdi og samme antal betalingslinjer eller 243 måder at vinde på som i den udløsende spillerunde.

til toppen ]

Regler

Funktionsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinstsymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst betales på hver betalingslinje. Linjegevinster ganges med møntværdien på den gevinstgivende linje. Linjegevinster ganges med møntværdien for den gevinstgivende linje. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige spillelinjer lægges sammen.

Gevinster vises i valuta.

Kun den største scatter-gevinst udbetales. Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats. Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes også til det samlede udbetalte beløb.

SuperPlay-symbolet udbetaler samme gevinst som det samme symbol på enhver placering i tilstødende kolonner, startende fra kolonnen yderst til venstre.

Kun den højeste SuperPlay-gevinst udbetales for hvert symbol i hver spillerunde. Samme gevinstgivende symbol i samme kolonne multiplicerer gevinsten. Gevinster med SuperPlay-symbolet ganges med møntværdien.

Bonusgevinster er uafhængige af linjegevinster og SuperPlay-gevinster og føjes til det samlede udbetalte beløb.

Wild-symbolet erstatter alle andre symboler undtagen bonussymbolet.

Wild-symbolet dukker kun op på hjul 2, 3, 4 og 5.

I nogle lande er der et loft på enhver enkelt transaktion, uanset indsats. Se yderligere oplysninger i gevinsttabellen. En transaktion omfatter resultaterne af gratis spil-bonussen samt udfaldet, der udløste bonusspillet. Hvis gevinstgrænsen bliver nået i bonusrunden, afsluttes runden omgående, uanset resterende antal gratis spins.

til toppen ]

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling
I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid de samme.

Oddsene varierer ikke på grundlag af dine tidligere resultater, dine indsatser, dit budget, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder topgevinsten på et givet spin, er din chance for at vinde den igen det efterfølgende spin nøjagtigt den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Enhver given spillers resultater i en spilsession kan variere meget begge veje fra denne forventede tilbagebetaling på lang sigt. Jo færre antal spil, der er spillet, jo større normal varians af den faktiske tilbagebetaling kan man opleve.

Intellektuel ejendom
Alle varemærker er registrerede varemærker eller varemærker anmeldt til registrering, der tilhører IGT i USA og/eller andre lande. © 2016 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

Seneste opdatering: 16-05-2018