Aztec Gold Megaways

1. Oversigt

Målet er at opnå en gevinstgivende kombination på en gevinstgivende måde på tværs af hjulene.

Spilbeskrivelse:

Type

Spillemaskine

Antal hjul

6

Antal rækker

3-7

Antal måder

Op til 117.649 Megaways

Antal mønter du kan satse

20 (kan ikke ændres)

Progressive

Nej

Fordoblingsfunktion

Nej

Autospilfunktion

Ja

Wild-symboler

Ja

Multiplikatorsymboler

Ja

Scatter-symboler

Ja, Sun Disc Scatters

Bonus runde

Ja (Aztec Gold Cash Respins)

Free spins

Nej

Øjeblikkelige gevinster

Nej

RTP (teoretisk tilbagebetaling til spilleren)

95,99%

Spillet logger af, hvis du ikke foretager dig noget i et bestemt antal minutter (denne periode varierer afhængigt af landet). Sessionsgendannelsesfunktionen gemmer dit spil, så du kan starte igen fra, hvor du sidst sluttede spillet.

I tilfælde af tekniske fejl, som resulterer i at forbindelsen til spilserveren mistes, gemmes dit spil automatisk, og indlæses næste gang, du opretter forbindelse til spilserveren. Du vil ikke kunne genoprette forbindelsen til spilserveren i de første 30 sekunder, efter forbindelsen afbrydes.

Bemærk: Ved fejl annulleres alle spil og udbetalinger. Enhver indsats, som endnu ikke er bekræftet, annulleres, og eventuelle uafgjorte indsatser refunderes.

2. Sådan spilles spillet

Bemærk: Hvis du ikke har penge nok på din konto til at spille en spillerunde, kan indsatsen sættes til det mindst mulige fra et dialogvindue, som informerer dig om dette.

Alle gevinster udbetales fra venstre mod højre. Gevinster på forskellige måder lægges sammen. Kun den højeste gevinstgivende kombination på hver måde udbetales. Gevinster fra Aztec Gold Cash Respins føjes til den samlede gevinst.

Bemærk: Antallet af gevinstmuligheder beregnes ved at gange antallet af tilstødende gevinstsymboler på hvert hjul, startende med hjul 1. Hvis der f.eks. er 1 gevinstsymbol på det første hjul, 1 gevinstsymbol på det andet hjul og 2 gevinstsymboler på det tredje hjul, så er antallet af tilstødende gevinstsymboler 1 x 1 x 2 = 2 MÅDER. I dette eksempel er antallet af hjul i gevinsten 3 - i gevinsttabellen kan du se gevinsten for 3 hjul for det pågældende gevinstsymbol.

Autospil-funktionen starter ikke automatisk Aztec Gold Cash Respins - det kræver input fra spilleren.

I infobjælken/-bjælkerne kan du se din aktuelle INDSATS, din SALDO og din aktuelle GEVINST i din valuta, samt din aktuelle KREDIT i mønter.

2.1. PC-version

Følg disse trin for at spille:

1. Klik på  og brug derefter knapperne + og - til at vælge en møntværdi.

Bemærk: Den samlede indsats i din valuta vises oven over den aktuelt valgte møntværdi.

2. Klik på  for at placere din indsats og drej hjulene én gang.

Det samlede gevinstbeløb i mønter afgøres efter gevinsttabellen og vises i popup-feltet Gevinst. Gevinstbeløbet for hver gevinstgivende kombination er det beløb, som vises i gevinsttabellen for den pågældende kombination.

Det samlede gevinstbeløb i din valuta vises på infobjælken (Gevinst) og er det samlede beløb, du har vundet, i mønter ganget med møntværdien.

2.2. Mobilversion

Følg disse trin for at spille:

1. Tryk på   for at åbne vinduet Indstillinger.

2. Klik på  i vinduet Indstillinger og brug derefter knapperne + og - til at vælge en møntværdi. Tryk på  for at vende tilbage til hovedvinduet.

Bemærk: Den samlede indsats i din valuta vises oven over den aktuelt valgte møntværdi.

3. Tryk på  for at dreje hjulene én gang.

Det samlede gevinstbeløb i mønter afgøres efter gevinsttabellen og vises i popup-feltet Gevinst. Gevinstbeløbet for hver gevinstgivende kombination er det beløb, som vises i gevinsttabellen for den pågældende kombination.

Det samlede gevinstbeløb i din valuta vises på infobjælken (GEVINST) og er det samlede beløb, du har vundet, i mønter ganget med møntværdien.

3. Særlige symboler og funktioner

3.1. Megaways

Megaways under licens af Big Time Gaming.

Hvert spin kan have op til 117.649 gevinstmuligheder. Gevinster beregnes for tilstødende symboler fra venstre mod højre, startende fra hjul 1, uanset størrelse.

3.2. Kaskadegevinster

Symboler spinner til positioner og danner en række Megaways. Alle synlige gevinster starter en kaskade.

Symboler i gevinstgivende kombinationer eksploderer, og nye symboler falder på plads. Kaskader fortsætter indtil der ikke dannes flere nye gevinster.

Bemærk: Sun Disc Scatters kan ikke brydes ned og forbliver på skærmen, indtil der ikke dannes flere nye gevinster.

3.3. Wild

Wild-symbolet kan erstatte alle andre symboler undtagen Sun Disc Scatters for at danne gevinstgivende kombinationer.

Wild-symboler findes kun på hjul 2, 3, 4 og 5.

3.4. Max Megaways

Under hvert betalt spin kan Max Megaways modifikatoren blive udløst. Dette sker vilkårligt med en unik baggrundsanimation, og modifikator-titlen vises, hvilket fører til at hjulene lander det maksimale antal mulige Megaways (117.649).

3.5. Sun Discs Boost

Under hvert betalt spin kan Sun Discs Boost blive udløst. Dette sker vilkårligt med en unik baggrundsanimation, og modifikator-titlen vises, hvilket giver mulighed for at udløse Aztec Gold Cash Respins.

Bemærk: Udløsning af Aztec Gold Cash Respins er ikke garanteret med Sun Discs Boost-modifikatoren.

3.6. Aztec Gold Cash Respins

5 eller flere Sun Disc Scatters, uanset hvor de er placeret på hjulene, udløser Aztec Gold Cash Respins - der gives 3 respins i starten, som spilles på et specielt sæt af hjul, hvor der kun kan fremkomme Sun Disc Scatters.

Respins starter med de oprindelige Sun Disc Scatters på deres pladser, og antallet af Megaways låst på det udløsende antal igennem hele funktionen.

Når som helst en ny Sun Disc Scatter landes under Aztec Gold Cash Respins, nulstilles antal respins til 3. Alle Sun Disc Scatters, der landes under respins forbliver på plads, indtil funktionen afsluttes.

Hvis en Mini, Major eller Mega Sun Disc Scatters lander i syne, tildeles det beløb, der vises i toppanelet ovenover respins-hjulene - det samme som med alle andre Sun Disc Scatters.

Derudover, hvis et helt hjul er fyldt med Sun Disc Scatters, tildeles den relevante multiplikator (lige med antal pladser på hjulet, der er vist over hjulet), og alle Sun Disc Scatters på det hjul multipliceres, når gevinsterne udbetales.

Aztec Gold Cash Respins slutter, når der ikke er flere Sun Disc Scatters på det særlige hjulsæt, eller når alle pladser på hjulsættet er fyldt.

Ved afslutningen af respins-funktionen tilføjes summen af værdierne fra hver Sun Disc Scatter i syne til din saldo.

Bemærk: De værdier, der vises på Sun Disc Scatters er x den samlede indsats. Under Aztec Gold Cash Respins kan man ikke ændre sin indsats.

Bemærk: SPINS LEFT= SPIL TILBAGE.

4. Autospil-funktion

Tabsgrænse-indstillingen giver dig mulighed for at standse autospil-funktionen automatisk, hvis den valgte grænse plus dine samlede gevinster, minus dine samlede indsatser, er mindre end 0.

4.1. PC-version

Klik på knappen AUTOSPIL for at åbne vinduet for indstillingerne af AUTOSPIL, hvor du kan indstille følgende:

• Antal autospil: klik på + eller - for at vælge det antal autospil, du vil spille;

• Avancerede indstillinger:

Klik på AKTIVÈR for at lukke indstillingsvinduet for SPIL og starte autospil-funktionen med den aktuelt valgte opsætning for indsats og autospil. Klik et vilkårligt sted uden for indstillingsvinduet for at lukke det uden at starte autospil-funktionen.

Du kan til hver en tid klikke på knappen  STOP AUTOSPIL for at stoppe funktionen.

4.2. Mobilversion

Tryk på  for at åbne indstillingsvinduet for SPIL, tryk på , og indstil så følgende:

• Antal autospil: tryk på + eller - for at vælge det antal autospil, du vil spille;

• Avancerede indstillinger:

Tryk på AKTIVÈR for at lukke indstillingsvinduet for SPIL og starte autospil-funktionen med den aktuelt valgte opsætning for indsats og autospil. Tryk på  for at lukke indstillingsvinduet uden at starte autospil-funktionen.

Du kan til enhver tid stoppe Autospil ved at trykke på  i spillets hovedvindue.

5. Andre spilknapper

5.1. PC-version

Følgende knapper vises:

2

Klik for at åbne gevinsttabellen, hvor du kan se:

• information om udbetalinger i mønter for gevinstgivende kombinationer;

• information om eksisterende særlige funktioner eller symboler samt deres udbetalinger eller særlige belønninger;

• Grundlæggende spilleregler

(vises kun, når hjulene drejer) Klik på denne knap for at stoppe hjulene hurtigere.

4

(vises kun ved animationer) Klik på denne knap for at springe animationer over.

I nederste venstre hjørne af hovedvinduet kan du klikke på denne knap for at åbne indstillingspanelet.

6

I nederste højre hjørne af hovedvinduet kan du klikke på denne knap for at skifte til fuldskærmstilstand. Klik på 7 eller tryk på ESC på dit tastatur for at afslutte fuldskærmstilstand.

8

Klik på denne knap i indstillingspanelet for at regulere de generelle spillyder.

9

(kun i tilstanden 'rigtige penge') Klik på denne knap i indstillingspanelet for at se spilhistorik i et nyt browservindue.

10

Klik på denne knap i indstillingspanelet for at lukke spillet og åbne spillets hjemmeside i det samme browservindue.

REGLER

Klik på denne knap på gevinsttabellen for at se detaljerede spilleregler i et nyt browservindue.

TURBO

(gælder kun for visse lande) På Til/Fra-knappen ved siden af TURBO i indstillingsvinduet for SPIL flyttes knappen hen på TIL for at slå turbofunktionen til (funktionen øger spilhastigheden til et minimum). Flyt knappen hen på FRA for at slå denne funktion fra.

5.2. Mobilversion

Følgende knapper vises:

Tryk på denne knap i hovedvinduet for at åbne indstillingsvinduet. Tryk på  for at åbne indstillingsvinduet.

2

Tryk på denne Info i indstillingsvinduet for at åbne gevinsttabellen, hvor du kan se:

• information om udbetalinger i mønter for gevinstgivende kombinationer;

• information om eksisterende særlige funktioner eller symboler samt deres udbetalinger eller særlige belønninger;

• Grundlæggende spilleregler

1

Tryk på denne knap i indstillingsvinduet for at åbne vinduet Valgmuligheder.

8

Tryk på denne knap i vinduet Valgmuligheder for at regulere spillyde.

9

(kun i tilstanden 'rigtige penge') Tryk på denne knap i indstillingsvinduet, og tryk derefter på HISTORIK for at se spilhistorik i et nyt browservindue.

10

Tryk på knappen Hjem i vinduet Valgmuligheder for at lukke spillet og åbne spillets hjemmeside i det samme browservindue.

(kun aktiv når hjulene drejer eller når autospil-funktionen er aktiv) Klik på denne knap for at standse hjulene hurtigere eller for at stoppe autospil-funktionen.

4

(vises kun ved animationer) Tryk på denne knap for at springe animationer over.

REGLER

Klik på denne knap på gevinsttabellen for at se detaljerede spilleregler i et nyt browservindue.

TURBO

(gælder kun for visse lande) På Til/Fra-knappen ved siden af TURBO i indstillingsvinduet for SPIL flyttes knappen hen på TIL for at slå turbofunktionen til (funktionen øger spilhastigheden til et minimum). Flyt knappen hen på FRA for at slå denne funktion fra.

Seneste opdatering: 05-07-2022