Holger Danske

Holger_Thumb

Holger Danske er et slot-spil med fem hjul uden betalingslinjer. Der er hele 243 mulige måder at vinde på i spillet. Symboler gælder fra venstre mod højre på alle sammenhængende kombinationer, inklusiv hjul 1, undtagen det spredte symbol, som kan dukke op hvor som helst.

Sådan vinder du gratis spins i Holger Danske-spillet

Du får ingen gevinst, men du kan vinde gratis spins med det spredte symbol, hvis 3 eller flere dukker op – undtagen på hjul 5. Gør de det, bliver Holger Danske-bonusspillet udløst. I Holger Danske- bonusspillet skal du dræbe soldater, og dermed afsløre hvor mange gratis spins, du har vundet.

Sådan vinder du både gratis spins og multiplikatorer med Holger Danske

I Holger Danske har du også mulighed for at vinde gratis spins med multiplikatorer. For at vinde de gratis spins med multiplikatorer skal Holger Danske-specialbonusspillet udløses, hvilket sker når et spredt symbol vises hvor som helst på det 5. hjul, samtidig med at to eller flere andre spredte symboler bliver vist hvor som helst på de andre hjul.

Når specialbonusspillet bliver udløst, skal du dræbe Saracen lederen, og dermed afsløre hvor mange gratis spins og hvilken multiplikator, du har vundet.

Opsummering af de forskellige features i Holger Danske

• Når du udløser Holger Danske-bonusspillet, får du gratis spins.
  • Når du udløser Holger Danske-specialbonusspillet, får du både får gratis spins og multiplikatorer.

Følgende regel gælder for begge bonusspil: Gratis spins kan ikke udløse flere gratis spins.

Spilinformation

• Indsatsgrænserne bliver vist i spillets titelbjælke.
  • in indsats – INDSATS – kan du ændre ved at bruge ◄ og ►.
  • For at starte spillet skal du klikke på SPIN – da begynder spillet med den INDSATS, du har valgt.
  • Gevinstværdier kan ses i GEVINSTOVERSIGT.
  • Holger Danske logo joker-symbolet forekommer i hovedspillet, og i bonusspillene, her dog kun på hjul 2 og 4 – og erstatter alle andre symboler, undtagen de spredte symboler.
  • Alle gevinster forekommer på måderne, undtagen det spredte symbol, som kan forekomme alle steder.
  • Alle sammenfaldne gevinstmåder på forskellige hjulpositioner lægges til din samlede gevinst.
  • Gevinstmåder ganges med den samlede indsats.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og spil.

Sådan spiller du

• Valg af ’INDSATS’: Når du åbner spillet, er det sat til en standardindsats. Du kan vælge at øge eller minimere den samlede indsats ved at klikke på ◄ og ►, som du finder til højre og venstre for INDSATS. Hvis din spilsaldo er mindre end den samlede indsats, bliver din indsats ikke justeret til næste mulige indsats, i stedet vil ”Re-buy”-vinduet poppe op. Hvis du ikke har penge på din konto, vil du få vist dine indskudsmuligheder.
  • MAKS. INDSATS: Hvis du vil spille med den maksimale indsats, skal du klikke på ’MAKS. INDSATS’. Hvis din spilsaldo ikke er tilstrækkelig, kan du ikke bruge denne funktion.
  • Den samlede indsats bliver vist nederst i venstre hjørne af spilskærmen, hvor der står ’INDSATS I ALT’.
  • REGLER: Spilleregler finder du ved at klikke på REGLER-knappen, som er placeret over det sted, hvor der står ’INDSATS I ALT’. Du kommer tilbage til spillet igen ved at klikke på knappen, der hedder ’TILBAGE TIL SPIL’.
  • GEVINSTOVERSIGT: Du kan se gevinstoversigten ved at klikke på knappen, hvor der står ’GEVINSTOVERSIGT’, som er placeret over det sted, hvor der står ’INDSATS I ALT’. Gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten. Du kommer tilbage til spillet igen ved at klikke på knappen, der hedder ’TILBAGE TIL SPIL’.
  • For at udregne din gevinst, skal du gange den respektive præmie med den samlede indsats.
    • UDREGNING AF GEVINSTBELØB: Kombinationer med gevinstgivende symboler forekommer fra venstre mod højre på alle tilgængelige måder på de hinanden følgende hjul – undtagen spredte symboler. Kun den højeste gevinst på de mulige kombinationerkommer til udbetaling, som vises fra venstre mod højre på de hinanden følgende hjul – inklusiv hjul 1.
  • Eksempel: hvis symbolet ’A’ forekommer på hjul 1, 2, 3, 4 og 5 (med følgende positioner: 0, 1, 2, 3 og 4), så vil du kun få gevinst svarende til 5 ’A’-symboler.

Hjulstrukturnummereringen for vinderkombinationer i hovedspil og bonusspil:

0
1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13
14
  • Hvis det samme symbol forekommer på det 1. og 2. hjul samtidig med, at det samme symbol også bliver vist tre gange på det 3. hjul, bliver der ikke udbetalt gevinst for de 5 samlede symbolkombinationer. Men du vil derimod få udbetalt gevinst for tre separate gevinstmåder ved at bruge 3 af det samme symbol, som bliver vist på det 3. hjul.

Eksempel: Hvis symbolet ’Q’ forekommer på det 1. og 2. hjul, og 3 ’Q’-symboler forekommer på det 3. hjul, så vil der være 3 forskellige gevinstmåder for ’Q’-symbolet. Alle måder ville udløse en gevinst med 3 sammenhængende ’Q’-symboler.

Hjulpositionen for gevinstmåderne nævnt ovenover vil se således ud:

0, 1, 2

0, 1, 7

0, 1, 12

• SPIN: Klik på SPIN for at få hjulene til at køre. Når hjulene holder op med at dreje, vil alle vindende kombinationer på hjulene blive udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
    • RESULTAT: Hvis symbolkombinationen på hjulene danner en gevinstmåde, bestående af 3, 4 eller 5 matchende symboler (der begynder fra venstre), så vinder du og får udbetalt din gevinst, i henhold til gevinstoversigten. Alle symboler, som indgår i en gevinst vil blive markeret. Den samlede gevinst vises i området lige under hjulene.
  • Gentag indsats/ændre indsats: Når du har foretaget en indsats, vil samme samlede indsatsbeløb overgå til det næste spin, hvis der er nok penge på din spilsaldo. Alt du skal gøre er at klikke på SPIN, for at spille med den samme samlede indsats igen. For at ændre din indsats skal du bruge knapperne ◄ og ►, til højre og venstre for INDSATS, som nævnt tidligere.
  • KREDIT: Din tilbageværende spilsaldo, efter du har valgt den ønskede indsats, bliver vist under ’KREDIT’, som er din nuværende spilsaldo minus den samlede indsats.
  • Din nuværende spilsaldo er summen af de beløb, der vises under ’KREDIT’ og ’INDSATS I ALT’.
  • AUTO-SPIN: Denne funktion giver dig mulighed for at spille ’hands free’. Med denne funktion spiller du automatisk, og du kan vælge mellem følgende muligheder:
    • Antal spin: Spillet fortsætter automatisk det antal spins, som du valgte i rullemenuen. Du kan vælge lige så mange spins, du vil, indtil beløbet på din spilsaldo er mindre end den samlede indsats.
    • Spin til gevinst er lig med eller overstiger: Spillet fortsætter automatisk indtil gevinstbeløbet er lig med eller større end det valgte beløb i rullemenuen.
    • Spin til gevinst: Spillet fortsætter automatisk indtil den næste gevinst.
    • Spin til bonusspil udløses: Spillet fortsætter automatisk indtil næste bonusspil udløses.
    • Spin indtil min saldo er lig med eller overstiger: Spillet fortsætter automatisk indtil spilsaldoen er større end eller lig med det indtastede beløb. Vær opmærksom på at ’spilsaldo’ er summen af de beløb, som vises i ’KREDIT’ og ’INDSATS I ALT’.
    • Spin til min saldo er lig med eller ryger under: Spillet fortsætter automatisk indtil spilsaldoen er mindre end eller lig med det indtastede beløb. Vær opmærksom på at ’spilsaldo’ er summen af de beløb, som vises i ’KREDIT’ og ’INDSATS I ALT’.
    • Spil hurtigere: Med denne mulighed kan du spille hurtigere end normalt ved at reducere pausetiden. Du skal vælge mindst en af de andre AUTO-SPIN muligheder før du kan vælge ’Spil hurtigere’.
    • For at benytte ’AUTO-SPIN’ funktionen skal du klikke på ’AUTO-SPIN’-knappen nederst på spilskærmen. På den efterfølgende side der vises skal du vælge de muligheder som du vil spille med, ved at tikke dem af.
  • Hvis din spilsaldo ikke er tilstrækkelig, til at dække de valgte muligheder, vil RE-BUY -vinduet poppe op, hvorefter du kan overføre flere midler fra din konto.
    • Klik på ’START’ for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. På samme måde kan du klikke på ’ANNULLER’ for at stoppe ’AUTO-SPIN’ funktionen, og vende tilbage til hovedspillet.
    • Når du spiller med flere ’AUTO-SPIN’ muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle andre og fortsætte med ’AUTO-SPIN’ funktionen.
    • Klik på ’STOP SPIN’ for at stoppe ’AUTO-SPIN’ funktionen. Når ’AUTO-SPIN’ er i gang kan du stoppe spillet ved at klikke på ’STOP SPIN’-knappen. Hvis et spil er i gang vil ’AUTO-SPIN’ stoppe når det pågældende spin er færdigt. I øvrige tilfælde vil spillet stoppe med det samme og vende tilbage til det normale spil.
    • Bemærk: ’AUTO-SPIN’ funktionen er ikke tilgængelig når du spiller med fiktive penge.
    • Klik på ’Spilhistorik’ for at se dine tidligere spil.
    • Klik på ’Spilleregler’ for at se spillets aktuelle versionsnummer og spillereglerne.
    • Klik på ’Re-buy’ for at overføre flere midler til spillet fra din konto.
    • Klik på ’Forlad spil’ for at forlade spillet og gå tilbage til lobbyen.
    • Klik på ’Lynindskud’ for at lave et indskud på din konto.
  • Det er kun muligt at bruge funktionerne ’Spilhistorik’ og ’Re-buy’, når du spiller for rigtige penge.
    • Spillereglerne er de samme uanset om du spiller med rigtige eller fiktive penge.

Info om Holger Danske-bonusspillet:

• Holger Danske-bonusspillet bliver udløst, når 3 eller flere spredte symboler bliver vist hvor som helst, undtagen på det 5. hjul.
  • Et instruktionsvindue bliver vist, hvilket forklarer hvordan bonusspillet fungerer. Du skal klikke på OK-knappen for at spille bonusspillet.
  • Efter du har klikket OK-knappen i instruktionsvinduet, skal du kæmpe på slagmarken, hvor Holger Danske er oppe imod Saracens hær.
  • På slagmarken, skal du klikke på de soldater, der kigger frem bag deres skjold.
  • Når du klikker på soldaten, kaster Holger Danske sit spyd. Herefter falder soldaten om, og du får gratis spins.
  • Holger Danske skal dræbe soldaterne (ikke nødvendigvis dem alle sammen) for at vinde gratis spins.
  • Holger Danske bonusspillet slutter, hvis et spyd fra fjenden rammer Holger Danskes skjold.
  • Antallet af gratis spins er tilfældigt.
  • Holger Danske-bonusspillet udløser kun gratis spins.
  • Antallet af gratis spins der udløses varierer fra 2 til 10.
  • Holger Danske-bonusspillet kan ikke genudløse flere gratis spins.
  • Gratis spins bliver spillet med den samme indsats som det spin, der udløste bonusspillet.
  • Det du vinder i dine gratis spins bliver tilføjet din spilsaldo.

Info om Holger Danske-specialbonusspillet:

• Holger Danske-specialbonusspillet udløses, når et spredt symbol vises hvor som helst på det 5. hjul, samtidig med at to eller flere spredte symboler bliver vist hvor som helst på de andre hjul.
  • Et instruktionsvindue bliver vist, hvilket forklarer hvordan Holger Danske-specialbonusspillet fungerer. Du skal klikke på OK-knappen for at spille Holger Danske-specialbonusspillet.
  • Efter du har klikket OK-knappen i instruktionsvinduet, skal du kæmpe på slagmarken, hvor Holger Danske er oppe imod hærlederen Saracen.
  • På slagmarken skal du klikke på Saracen, når han kigger frem bag hans skjold.
  • Når dit spyd rammer hærlederen, vinder du gratis spins og multiplikatorer. Du skal blive ved med at ramme ham med spyd, til han falder om.
  • Bonusspillet slutter ved at du får en besked der ønsker dig tillykke.
  • Holger Danske-specialbonusspillet udløser gratis spins og multiplikatorer.
  • Antallet af gratis spins og multiplikatorer du vinder, er tilfældigt.
  • Antallet af gratis spins varierer fra 2 til 12, og antallet af multiplikatorer varierer fra 2 til 5.
  • Alle gevinster vundet med dine gratis spins bliver multipliceret med den tildelte multiplikator.
  • Holger Danske-specialbonusspillet kan ikke genudløse flere gratis spins.
  • Gratis spins bliver spillet med den samme indsats som det spin, der udløste bonusspillet.
  • Det du vinder i dine gratis spins bliver tilføjet din spilsaldo.

Regler

Klik på knappen REGLER på hovedskærmen. Så får du vist spillets regler.

holger-danske-rules-da

Gevinstoversigt

Klik på GEVINSTOVERSIGT-knappen på hovedskærmen. Så får du vist gevinstoversigten.

holger-danske-paytable-da

For at se den teoretiske tilbagebetalingsprocent klik her.

Sådan laver du indskud til din %#Konto%#

For at lave indskud til din Konto, skal du klikke på "INDSKYD" i "Cashier"-menuen og derefter vælge den ønskede indskudsmulighed (Spil Nu -klienter) eller klikke på "INDSKYD" i "Cashier"-menuen i venstre side af lobbyen og derefter den ønskede indskudsmulighed (download-klienter). Du kan også lave indskud til din konto ved at klikke på "RE-BUY" i spillet og derefter klikke på "INDSKYD NU". Overførselstiden og gebyrer varierer alt afhængig af hvilken indskudsmulighed du vælger.

Hvad gør jeg hvis jeg rammer mine indsatsgrænser?

Hvis din spilsaldo ryger under minimumindsatsen, vil "Buy-in"-vinduet automatisk dukke op.

For at lave indskud til din konto, skal du klikke på "INDSKYD" i "Cashier"-menuen i lobbyen (Spil Nu-versionen) eller på "INDSKYD" i "Cashier" i venstre side af lobbyen og derefter vælge den ønskede indskudsmulighed (download-versionen), eller klikke på "INDSKYD NU" i "Buy-in"-vinduet i et spil.

Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen midt i et spil, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Når du logger ind igen kan du se resultatet hvis du klikker på "Spilhistorik".

Hvis du mister forbindelsen efter at have udløst - eller midt i - Holger Danske-bonusspillet, vil softwaren automatisk starte de gratis spins når du logger tilbage, hvis de ikke allerede var startet, eller genoptage spillet fra det sted hvor du mistede forbindelsen. Hvis spillet bliver afbrudt inden du har dræbt soldater, får du lov til at dræbe dem, når spillet genstarter. Herefter kan du fortsætte bonusspillet.

Hvis du mister forbindelsen efter at have udløst - eller midt i - Holger Danske-specialbonusspillet, vil softwaren automatisk starte de gratis spins når du logger tilbage, hvis de ikke allerede var startet, eller genoptage spillet fra det sted hvor du mistede forbindelsen. Hvis spillet bliver afbrudt inden du har dræbt Saracen, får du lov til at dræbe ham, når spillet genstarter. Herefter kan du fortsætte Holger Danske-specialbonusspillet.

Hvis du stadigvæk har problemer er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Seneste opdatering: 18-05-2018