Wild Heist at Peacock Manor

Knap Funktion
btb1 Klik for at starte en spillerunde. Hvis du spiller på en stationær computer eller en bærbar, kan du også trykke på mellemrumstasten.
btb2 Vis indstillinger for indsats.
btb3 Vis indstillinger for autospil.
btb4 Vis spilleregler.
btb5 Vis gevinsttabel.
btb6 Spring præsentation over.
btb7 Tænder og slukker for lyden.
btb8 Afslut spil.
btb9 Afslut aktuelle visning.
btb10 Start feature (fx gratis spil).
btb11 Stop autospil-session.

1. Wild Heist at Peacock Manor er et videospil med 5 hjul og 17 spillelinjer. Spillet omfatter hovedspillets mystery features og et bonusspil med gratis spil, symbolforvandling og ekstra gratis spil. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller er 96,1%.

2. En spillerunde startes med action-knappen, og spillet spilles med det valgte indsatsniveau.

3. Indsatser kan ikke ændres under en spillerunde.

4. Autospil spiller automatisk det antal spillerunder, der er valgt på siden for autospil.

5. Alle udbetalinger og gevinstkombinationer i spillet udbetales ifølge gevinsttabellen.

6. Kun den højeste gevinst pr. spillelinje udbetales, når den forekommer i rækkefølge fra yderst til venstre mod højre i kombinationer angivet i gevinsttabellen.

7. Alle gevinster på spilleretninger under en spillerunde tilføjes og vises ved afslutning af spillerunden.

8. Alle gevinster vises og udbetales i den valgte valuta.

9. Wild-symbolerne erstatter et hvilket som helst symbol, undtagen scatter-symbolet.

10. 3 eller flere scatter-symboler udløser bonusspillet med gratis spil.

11. I hovedspillet kan en mystery feature udløses tilfældigt på ethvert spil. Mystery feature kan enten være et Wild Reel-spil, et Random Wild-spil eller et Walking Wild-spil med tilhørende genspilninger.

12. Ved starten af bonusspillet får spilleren lov til at vælge 3 kort (med et ekstra valg for hver ekstra scatter) for at bestemme typen af de gratis spil, der spilles. Kortene omfatter ekstra gratis spil, ekstra multiplikator på hver gevinst, en Mystery feature eller et midter-gevinst-symbol, der forvandles til et wild. Effekten af de det valgte kort forbliver aktivt i hele bonusspillet med undtagelse af gratis spil, der tilføjes til det samlede antal resterende spil.

13. I bonusspillet udløser 2 eller flere scatters et re-pick, hvor spilleren kan vælge ekstra kort.

14. Bonusspillet spilles med samme indsats som det spil, der udløste bonusspillet.

15. I tilfælde af fejl i spillet, vil alle påvirkede indsatser og udbetalinger være ugyldige.

Seneste opdatering: 16-05-2018