Crazy Wizard

Crazy Wizard

Snup din tryllebog og bryg din foretrukne eliksir for at tilkalde nogle store gevinster i Crazy Wizard! Mød en wild troldmand, som fremmaner besværgelser til at fordoble gevinsten, når han forekommer på en gevinstgivende gevinstlinje. Hans magiske drage slutter sig til morskaben og udløser en gratis spins-bonus, hvor der kan forekomme endnu flere troldmand-symboler! Gratis spins-bonussen byder på hypnotiske multiplikatorer og fascinerende, gratis spins samt en tilfældig wild-funktion, som tilfældigt erstatter 2 eller flere symboler med et wild troldmand-symbol. Den charmerende underholdning fortsætter med en chance for at vinde den mystiske jackpot på ethvert spin i grundspillet! Det er en tryllebindende god stund med Crazy Wizard!

Sådan satser du

Crazy Wizard har 10 gevinstlinjer.

Indsatskonfigurationsmenu (mobil/tablet/minispil)

Tryk på pilen for at åbne indsatskonfigurationsmenuen.

Tryk på afkrydsningsfeltet for at bekræfte og lukke indsatskonfigurationsmenuen.

Linjer

Viser det nuværende antal gevinstlinjer.

Indsatser er fastsat til 10 gevinstlinjer.

Møntværdi

Viser den aktuelle møntværdi i valuta.

Tryk på minusknappen (-) for at sænke møntværdien.

Tryk på plusknappen (+) for at hæve møntværdien.

Spin

Tryk på den runde pil for at indsende indsatsen og spinne hjulene.

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givent antal spin med den aktuelle møntværdi og antal gevinstlinjer.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antal autospin, tabsgrænsen og den (valgfri) enkelt gevinstgrænse.

Når du har valgt den ønskede indstilling, tryk på AUTOSPIN-knappen, og vælg, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indstillinger.

Autospin spiller det valgte antal spins, indtil du trykker på STOP, til en bonus bliver udløst, eller til saldoen er utilstrækkelig til at spille, eller den aktiverede tabs/gevinstgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilladt i godkendte jurisdiktioner.

Autospin-funktionen er ikke tilgængelig i miniformatet.

Jackpot

Hver indsats tilbyder en chance for at vinde Jackpotten. Jo højere indsats, des bedre odds for at vinde.

Jackpotten er en fastlagt belønning, som ikke deles - den kan kun vindes af spilleren.

Jackpottens værdi vises oven over hjulene i grundspillet.

Gratis Spins-Bonus

Gratis Spins-bonussen udløses, når tre eller flere Bonus Scatter-symboler fremkommer hvor som helst på hjulene. Disse symboler findes på alle hjul.

Under hvert gratis spin bliver 2, 3 eller 4 ikke-wild-symboler på hjulene tilfældigt erstattet med wild-symbolet. Wild-symbolet kan ikke erstatte et Bonus scatter-symbol eller et andet Wild-symbol. Gevinsterne evalueres, når alle WILD-symboler er afsløret.

Antal Scatter-symboler

Gratis Spins tildelt

3

10

4

20

5

30

Gratis Spins-bonussen genudløses, når tre eller flere Bonus scatter-symboler fremkommer hvor som helst på hjulene under Gratis Spins-bonussen.

Antal Scatter-symboler

Ekstra gratis spins tildelt

3

10

4

20

5

30

Gratis Spins-bonussen kan blive genudløst flere gange op til et maksimum på 250 gratis spins pr. bonus.

Gratis spins spilles med samme møntværdi og med samme antal gevinstlinjer som det udløsende spin.

Regler

Misbrug eller fejl annulleres alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinst-symboler skal forekomme på en spillet linje og på fortløbende hjul, startende på hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien på gevinstlinjen. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.

Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes til det samlede udbetalte beløb.

Kun den højest scatter-gevinst bliver udbetalt. Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.

Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen Bonus scatter-symbolet. Wild-symboler, der er en del af en vinderkombination, fordobler gevinsten. Dette gælder kun, hvis de er kombineret med andre symboler.

Gevinster vises i valuta.

I nogle jurisdiktioner er der en begrænsning på alle enkelt transaktioner, som er uafhængig af indsatsbeløb. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af bonusrunden plus resultatet, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstloftet nås i bonussen, slutter bonussen øjeblikkeligt.

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling

I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, som der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige, medmindre et spin låser op for en funktion med ekstra spin eller en serie af spins, som det fremgår af spillereglerne. Oddsene for at få et bestemt resultat er altid ens.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser (undtagen jackpotten), din saldo, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst, er din chance for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler den teoretiske tilbagebetaling på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for en given spiller over en spillesession kan variere kraftigt fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre spil der spilles, des større er den normale variation fra den aktuelle tilbagebetaling, der kan opleves.

Intellektuel ejendom

© 2020 IGT. Alle rettigheder forbeholdes. Alle andre varemærker brugt heri er ejet af IGT eller dets datterselskaber, og må ikke bruges uden tilladelse og, hvor det er indikeret med et ®, er registreret i det amerikanske patent- og varemærkekontor.

Sidst opdateret den 30. juni 2020

Seneste opdatering: 18-03-2021