Flaming Fox

SPECIALSYMBOLER OG FUNKTIONER

Flammende Ræv

Den Flammende Ræv Ninja optræder bag ved hjulene og kan springe til handling når som helst for at aktivere nogle brandgode funktioner!

Flammende Funktioner

Når de aktiveres, kan Den Flammende Ræv slå et hvilket som helst symbol eller hele sæt hjul væk for at afsløre et andet flammende sæt hjul bagved. De flammende hjul indeholder kun hele rækker af højtbetalende eller WILD-symboler for at give mulighed for STORE GEVINSTER.

Den Flammende Ræv kan fortsætte og slå individuelle symboler en gang mere, så de bliver til låste WILDS!

Gratis Spins

Tre GRATIS SPINS symboler eller flere hvor som helst i spillet, udløser et vilkårligt antal GRATIS SPINS. Jo flere GRATIS SPINS symboler, jo flere GRATIS SPINS vinder du!

I GRATIS SPINS skal du holde øje med Ekstra Spins symbolet, som kan fremkomme på det flammende sæt hjul og give dig ekstra spins.

Alle funktioner, der er udløst af Den Flammende Ræv, forbliver LÅSTE, under hele resten af gratis spins sessionen.

Hvordan man spiller Flaming Fox

Samlet indsats

Den samlede indsats er summen af indsatser pr. linje. Du kan justere den når som helst ved at bruge knapperne + og -.

Spin hjulene

Klik på Spin-knappen for at spinne hjulene.

Øg hastigheden på hvert enkelt spin ved at trykke på mellemrumstasten igen eller ved at klikke på hjulene. Hold mellemrum eller spin-knappen ned for TURBOSPIN.

Autospil

Tryk på AUTO-knappen for at starte automatisk spil til den aktuelle, valgte indsats. Vælg, hvor mange spin der skal spilles via rullemenuen Samlet Antal Spin.

Flere autospilsindstillinger

Vælg tabsgrænsen. Autospin stopper ved det sidste spin, inden tabsgrænsen er nået. Tabsgrænsen for autospil skal være højere end din samlede indsats.

Udvid dialogen AUTOSPIL ved at vælge FLERE AUTOSPIL-INDSTILLINGER. Her kan du vælge flere kriterier for at stoppe AUTOSPIL, herunder - Stop hvis en enkelt gevinst overstiger et bestemt beløb, Stop ved Jackpot-gevinst eller Stop ved Bonus-funktion.

Præmieværdien for en gevinstlinje er den samme som den samlede indsats divideret med antallet af gevinstlinjer, ganget med symbol-multiplikatoren, som det fremgår af udbetalingstabellen. Når flere gevinster opstår på flere gevinstlinjer, bliver de samlede gevinstværdier lagt sammen. Hvis der opstår mere end én gevinst på samme udbetalingslinje, udbetales den største gevinst.

For eksempel: Samlet indsats er 2. Antallet af gevinstlinjer er 20. Symbol-multiplikatoren for en række på 5 er 300. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol og dette antal på række beregnes således: 2 / 20 * 300 = 30.

Gevinstværdien fra en måde eller vindende klyngespil er den samme som indsatsen ganget med symbol-multiplikatoren som vist i udbetalingstabellen. Når der er flere gevinster fra flere måder eller klynger, lægges gevinstværdierne sammen.

Eksempel: Samlet indsats = 2. Symbolgevinst-multiplikator = 2. Gevinst = 2x2 = 4.

For at få den bedste spiloplevelse anbefales det, at du bruger den nyeste softwareudgave. Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

RTP ≈ 95.06%

Den kalkulerede maks. multiplikator for spillet er 3333.

 

 

 

Seneste opdatering: 17-04-2019