RIP City

OM SPILLET

Hvorfor kan vi ikke bare alle enes? Slut dig til kat og mus-legen i RIP City og jagt din præmie i dette 5x5 spil med gevinstlinjer og en maksimumgevinst på 12.500 gange din indsats! Den maksimale gevinst kan opnås i grundspillet og i under bonusspillene Ro$$ og Maxx.

FUNKTIONER

WILD KATTESYMBOL

WILD Kattesymboler udvides, hvis det udvidede symbol er en del af mindst én gevinstkombination, når det er udvidet.

Udvidede Wild Kattesymboler tæller som wild på alle positioner, som det udvidede symbol dækker. WILD Kattesymboler udvider sig kun nedad til bunden af gitteret. WILD Kattesymboler, som ikke udvider sig, tæller som et enkelt wild-symbol. Hvert hjul kan kun have ét Wild Kattesymbol ad gangen.

WILD-SYMBOL

Hvis et Wild Kattesymbol udvider sig gennem et WILD-symbol, så forvandles det til en multiplikator, som påføres hele det udvidede Wild Kattesymbol.

WILD-multiplikatoren kan have en af de følgende værdier: 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 9x, 10x, 15x, 20x, 25x, 50x, 100x, 200x

Hvis en gevinstkombination indeholder mere end én udvidet Wild-kat, så bliver multiplikatorværdierne først lagt sammen og derefter påført gevinsten.

RO$$ BONUS

Ram 3 FS scatter-symboler samtidigt i grundspillet for at udløse dette bonusspil, som tildeler 10 gratis spins!

I Ro$$-bonusspillet har du bedre chance for at ramme Wild Kattesymboler og WILD-symboler end i grundspillet!

Hvis der rammes 3 FS-symboler samtidigt under funktionen, så tildeles der 4 yderligere gratis spins.

Hvis der rammes 4 FS symboler samtidigt under Ro$$-bonusspillet, så tildeles Maxx-bonussen i slutningen af det nuværende spin. Hvis det resterende antal gratis spins er mindre end 10, så bliver antallet af gratis spins sat til 10. Ellers er det nuværende antal gratis spins uændret.

MAXX BONUS

Ram 4 FS scatter-symboler samtidigt i grundspillet for at udløse dette bonusspil, som tildeler 10 gratis spins!

Under Maxx-bonusspillet kan hvert hjul aktiveres ved at ramme et Wild Kattesymbol på dét hjul! Når et hjul er aktiveret, så er det garanteret, at der lander et Wild Kattesymbol på det hjul under alle de resterende gratis spins.

Hvis der rammes 3 FS-symboler samtidigt under funktionen, så tildeles der 4 yderligere gratis spins.

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 94.27%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

SPECIALSYMBOLER

WILD-symbolet erstatter alle andre symboler på gevinstoversigten.

Wild Kattesymbolet erstatter alle andre symboler på gevinstoversigten.

MÅDER AT VINDE PÅ

De specificerede krav til en gevinstkombination i grundspillet anvendes også under bonusfunktioner eller gratis spins-spil, medmindre andet er oplyst. Hver indsats er berettiget til alle gevinstkombinationer, medmindre andet er oplyst.

Du vinder, hvis matchende symboler forekommer langs en af de følgende foruddefinerede gevinstlinjer startende på hjulet længst til venstre. Tjek venligst udbetalingstabellen for at se antallet af hvert symbol, der er påkrævet for at vinde.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

Dette spil tilbyder muligheden for at købe FeatureSpins™. Mens FeatureSpins™ er aktiveret, garanterer hvert spin visse funktioner og koster et fast beløb baseret på dit aktuelle indsatsniveau. FeatureSpins™ forbliver aktive, indtil du deaktiverer dem ved at klikke på DEAKTIVER-knappen.

RTP, når du køber BONUSHUNT FEATURESPINS™ er 94.29%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber TO WILD KATTE FEATURESPINS™ er 94.18%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber TRE WILD KATTE FEATURESPINS™ er 94.32%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber RO$$ BONUS er 94.21%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber MAXX BONUS er 94.33%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 1,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også bruges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

MAKS. GEVINST

Den højest opnåelige gevinst i dette spil er 12.500 ganget med det aktuelle indsatsniveau. Den højeste gevinst kan opnås ved at udløse specifikke kombinationer og/eller funktioner.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFBRUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afbrudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afbrudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins
Multiplier - Multiplikator
Wild - Wild
Scatter - Scatter
Sticky - Klæbende
Bonus game - Bonusspil
Max win - Maks. gevinst

Spilleregler gælder fra 2022-12-09 09:35 UTC

Spilversion 1.0.1
Serverversion 2.0.76

www.hacksawgaming.com

Seneste opdatering: 13-02-2023