Mini Runner

Hovedspilskærm

Mål:

Mini Runner er en spilleautomat med 3 x 3 hjul og fem betalingslinjer. Du vinder i henhold til kombinationerne af de forskellige symboler, som vises på de valgte gevinstlinjer. Den dynamiske gevinstoversigt viser altid det respektive udbetalingsbeløb for den valgte indsats på de 5 betalingslinjer.

Gevinstoversigt

Gevinstlinjer

Spilinformation:

• Spillet spilles på 5 linjer.
  • Når du starter, er der sat en standardindsats for spillet.
  • SAMLET INDSATS viser antallet af linjer ganget med indsatsen per linje.
  • INDSATSEN kan ændres ved at klikke på og -knapperne.
  • Start spillet med den valgte INDSATS ved at klikke på SPIL.
  • Gevinster vises i GEVINSTOVERSIGTEN.
  • Gevinstoversigten vil altid vise den respektive symboludbetalings-beløb for den aktuelt valgte indsats 5 faste betalingslinjer.
  • Alle symboler betaler fra venstre til højre.
  • Alle vindende symboler animeres, sammen med animationerne i baggrunden.
  • Når en gevinst rammes, vises den samlede gevinst i SUPERMETERET og det beløb der blev vundet vises i GEVINST meteret nederst på skærmen.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Spillereglerne er de samme for spil med rigtige penge og spil for sjov, bortset fra at autospil ikke vil være tilgængeligt i spil for sjov.

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATSER": Når du starter spillet er der valgt en standardindsats på alle 5 linjer på spilleautomaten. Du kan hæve indsatsen per linje ved at klikke på -knappen til højre for "INDSATS/LINJE" eller sænke indsatsen ved at klikke på -knappen til venstre. Indsatsen bliver ikke justeret til næste mulige væddemål, hvis din saldo falder under den samlede indsats. I dette tilfælde, klik på nederst på spilskærmen.
  • LINJER: Når du åbner spillet er der som standard valgt fem linjer.
  • MAKS. INDSATS: Klik på for at spille med den maks. mulige indsats. Hvis din spilsaldo er for lav, vil denne indstilling være deaktiveret.
  • Antallet af valgte linjer ganges med indsatsen pr. linje. Den samlede indsats, vises under måleren INDSATS nederst på spilskærmen.
  • Gevinstoversigt: Gevinstoversigten kan ses ved at klikke på nederst på spilskærmen ved siden af Spilindstillinger og Lyd eller ved at klikke på . Præmierne der vises i gevinstoversigten er per enhedsindsats og dette spil har en dynamisk gevinstoversigt, hvor udbetalingerne der vises i gevinstoversigten ganges med indsatsen.
  • Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på  i gevinstoversigten.
  • Spil: Klik på SPIL ikonet for at starte hjulene. Når hjulene stopper bliver alle gevinstkombinationer på de valgte linjer udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Gevinster angives med blå farvebokse med animerede symboler inde i dem, hvor det samlede gevinstbeløb vises nederst på skærmen under "GEVINST".
  • Lydstyrke: afspiller spillets musik. Klik på for at slå lyden fra .
  • AUTOSPIL: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder under denne funktion er:
    • Antal spil: Spillet fortsætter automatisk det antal spil, du valgte i rullemenuen. Du kan maks. vælge 1.000 spil og spille indtil din saldo er højere end den samlede indats. Brugere fra Storbritannien kan maks. vælge 100 spil.
    • Spil til gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk indtil det vundne beløb er lig med eller overskrider beløbet der blev indtastet i nummerboksen.
      • Spil til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
        • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
        • Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
        • (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Tabsgrænsen) derefter tillades det næste autospil.

• Klik på AUTOSPIL nederst på spilskærmen for at benytte autospil. På den efterfølgende side skal du vælge de muligheder som du vil spille med. Brug de relevante rullemenuer. Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. Klik på Stop autospil for at stoppe AUTOSPIL og fortsætte det normale spil.
  • Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
  • AUTOSPIL funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov.
  •  Gentag indsats/Skift indsats: Indsatsen på det næste spil vil være den samme som i det tidligere spil. Klik på "SPIL" for at spille med samme indsats. ­Du kan ændre din indsats ved at øge eller sænke indsatsen på spilskærmen.
  • Kreditter: Når du har placeret din indsats, vises din tilbageværende spilsaldo under "SALDO". Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "SALDO" og "INDSATS". Din spilsaldo vises nederst på spilskærmen.

Spilindstillinger:

• Du kan ændre spilindstillingerne, ved at klikke på Spilindstillinger-knappen nederst på skærmen mellem Gevinstoversigt- og Lyd-ikonerne.
  • Lydstyrke: Spilleren kan indstille lydstyrken ved at trække i lydstyrkeknappen.
  • Lydeffekter: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets animationslyde.
  • Lynspil: Når du markerer denne indstilling, spilles der hurtigere end normalt.
  • Mellemrumstasten drejer hjulene: Spilleren kan bruge mellemrumstasten til at dreje hjulene.

Spilleregler:

• Der spilles på 5 linjer.
  • Start spillet med den valgte INDSATS ved at klikke på SPIL.
  • Alle betalinger foretages i henhold til gevinstoversigten som vises øverst i højre hjørne på spilskærmen.
  • Gevinstoversigten viser altid gevinstbeløbet for det aktuelle spil på 5 linjer.
  • Kun den højeste gevinst udbetales på betalingslinjerne.
  • Gevinster på forskellige linjer lægges sammen.
  • Alle symboler betaler fra venstre til højre.
  • Den højeste gevinst udbetales hvis symbolerne appelsin, klokke eller blomme vises på en gyldig betalingslinje.
  • Spillereglerne er de samme for spil med rigtige penge og spil for sjov, bortset fra at autospil ikke vil være tilgængeligt i spil for sjov.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.

Funktioner

Supermeter bonusspil:

• Den SAMLEDE INDSATS placeret er af forholdet 4:1, som er henholdsvis fra Supermeter og spillersaldoen.
  • Når der er gevinst, overføres den samlede gevinst til Supermeteret.
  • Hvis Supermeter-beløbet er nul, vil beløbet der kræves for at sætte et spil blive overført fra saldoen til Supermeteret.
  • Spilleren kan indsamle saldoen fra Supermeteret til spillersaldoen, når som helst, ved at klikke på knappen "Tilføj til saldo" lige ved siden af Supermeteret.
  • Hvis Supermeter-beløbet overstiger den værdi, der vises på skærmen (lige under Supermeter-tickeren), overføres hele beløbet til spillersaldoen.
  • Spilleren kan ikke satse et beløb der overskrider Supermeter-beløbet. I så fald, kan spilleren hente Supermeter-beløbet og sætte det ønskede spil.

Browser-knap panelfunktioner:

Hovedspil menuindstillinger

• Klik på Ansvarligt spil for at gå til siden om Ansvarligt spil.
  • Klik på Spilleregler for at se spillereglerne.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Indbetal -knappen for at indbetale penge på din konto.
  • Klik på Rigtige penge\for sjov for at skifte mellem spil om rigtige penge og spil for sjov.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil om rigtige penge.

Gevinst til spilleren:

Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 96,25%.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.

2. Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal" nederst på spilskærmen for at indbetale.

3. Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.

4. Du er velkommen til at kontakte vores 24/7 kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.

Seneste opdateringsdato: 28.3.2019