The Pig Wizard

INTRODUKTION

The Pig Wizard er en spillemaskine med 5 hjul, 20 linjer og et mystiske fantasitema. Spillet indeholder 2 spændende, interaktive features, samt en Gratis Spins-Bonus med WILD-symboler og Magiske Spejle. Hold øje med The Pig Wizard på hjulene, han kan dukke op på et hvilket som helst spin og forvandle symbolerne så de skaber en gevinst eller tildele bonussen...Winnus Revealo!!!

INDHOLD

Sådan spiller man
Bonus-features
Progressiv Jackpot
Autospil
Udbetalingsinformationer og Spilleregler

Sådan spiller man

Instruktioner

• Rør ved knappen for samlet indsats for at øge eller mindske beløbet for din SAMLET INDSATS.
  • Rør ved knappen og rul gennem indsatsindstillingerne for at vælge prisen for spillet.
  • Sats fra 20p og op til 500£ (afhængig af operatørindstillinger og tilsvarende valuta) ved at røre værdien for den samlede indsats, du ønsker at spille.
  • Klik på "SPIN" for at starte spillet.
  • Hjulene spinner og stopper til sidst tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler som vises på hjulene, former en linje med 2, 3, 4 eller 5 matchende symboler (startende til venstre) på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
  • Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spin automatisk. Hvis du ønsker at annullere denne funktion under autospil, så tryk blot på Stop Autospil-knappen, som kommer til syne, der hvor Autospil-knappen var, sammen med det resterende antal auto-spin.

Hjulgevinster

• Linjegevinster ganges med det beløb, som blev satset på den vindende linje.
  • Alle gevinster på tværs af de forskellige linjer lægges sammen og former den samlede gevinst.
  • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre.
  • Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
  • Scatter-gevinster lægges til enhver linjegevinst.

Wild-symbol

• Wild-symbolet (Wild) kan bruges til at hjælpe med at danne linjegevinster, ved at stå i stedet for andre symboler.
  • Wild-symbolet kan ikke stå i stedet for scatter-symboler eller bonussymboler.
  • Kun den højest udbetalende gevinst på hver linje udbetales (eksempelvis hvis 3 wild-symboler er en gevinst eller de symboler kan bruges med et andet til at danne en gevinst for 4 symboler, udbetales kun den gevinst, som er højest).

Bonus-features

Magical Map Bonussen

• 3 Bonus Scatter-symboler hvor som helst på hjul 1, 3 og 5 tildeler Mystical Map bonussen.
  • Afsløres Gratis Spins, bliver Magic Mirror Gratis Spins Bonussen tildelt
  • Afsløres Trail of Magic, bliver Trail of Magic Bonussen tildelt.
  • Afsløres Squeal or no Squeal, bliver Squeal or no Squeal Bonussen tildelt.
  • Afsløres en Bonus Pengepræmie, bliver der tildelt en Bonus Mystery-gevinst.
  • Afsløres det Progressive Jackpot-symbol, bliver den progressive jackpot tildelt, inden spilleren får lov til at vælge fra kortet igen for at afsløre en feature.

Trail of Magic Bonussen

• Afsløres Trail of Magic under Mystical Map Bonussen, starter Trail of Magic bonussen.
  • Kast terningen for at flytte rundt på pladen og indsamle multiplikatorer, trylledrikke og krystalkugler.
  • Der er tre trylledrikke på stien, hver med forskellige effekter.
  • SPØGELSE skaber en mystisk udgave af the Pig Wizard, som flytter rundt på pladen og indsamler multiplikatorer og trylledrikke, lige som dig.
  • MYSTISK UDVIDELSE kan forhøje din aktuelle gevinst samt hæve de viste værdier på pladen.
  • Land på en krystalkugle for at se ind i fremtiden, hvilket afslører et mystisk resultat!
  • Fortsæt med at flytte rundt på pladen for at vinde magiske præmier.
  • Hvis giftflasken bliver fyldt op, forvandles the Pig Wizard til en Frø og featuren slutter. Du tildeles den viste værdi i Gevinstfeltet.

Squeal Or No Squeal Bonussen

• Afsløres Squeal or no Squeal under Mystical Map Bonussen, starter Squeal or no Squeal bonussen.
  • Vælg en bog for at afsløre en pengepræmie.
  • Tryk SQUEAL for at indsamle den præmie eller NO SQUEAL for at vælge en ny bog.
  • Featuren fortsætter indtil spilleren har indsamlet en præmie eller har valgt 5 bøger.

Bonus Pengepræmie

• Afsløres en Bonus Pengepræmie under Mystical Map Bonussen, tildeles spilleren en mystisk pengepræmie, hvilket er et multiplum af deres samlede indsats.

Jackpot King promoveringspuljesystem

• Under ethvert spin er der en chance for, at Jackpot King Bonus kan udløses ved at få 5 Jackpot King overlæggende symboler på hjul 1 til 5.
  • Jackpot King promoveringspuljesystemet er tilgængeligt på enhver indsats i ethvert spil, som er forbundet til Jackpot King promoveringspuljesystemet.
  • Spin hjulte for at opsamle kronesymboler og bevæge dig op ad gevinststigen. Opnå +15 kronesymboler for at komme i featurens sektion Wheel King.
  • Efter ethvert spin VÆLG ET IKON for at afsløre et af følgende udfald:
  • SPIN - Spinner hjulene igen, hvor eventuelle ekstra kronesymboler i syne tilføjer til gevinststigen.
  • COLLECT - afslutter featuren, og spilleren tildeles en bonusgevinst baseret på multiplikatoren af deres samlet indsats opnået på gevinststigen.
  • WHEEL KING - afslør dette og gå direkte til runden Wheel King i featuren.
  • Opnås +15 kronesymboler under Jackpot King Bonus, tildeles Wheel King Bonus.
  • Featuren Wheel King Bonus er et hjul i tombolastil, som består af segmenter med stor gevinstmultiplikator og segmenter med Jackpot King progressiv pulje.
  • Spin hjulet for enten at vinde en stor samlet indsats multiplikator eller Jackpot King promoveringsjackpot.
  • BEMÆRK - Jackpot King promoveringsjackpot kan kun vindes under Wheel King-delen af bonussen.
  • Når promoveringspuljen er vundet, nulstilles den og begynder at stige igen.
  • Der kan ikke forekomme simultane jackpotgevinster. Hvis det ligner, at to spillere vinder jackpotten på samme tid, vinder den første spiller, der udløser jackpotten, hele jackpotbeløbet, mens den anden spiller vinder reservepuljen plus alle yderligere bidrag foretaget mellem de to udløsninger. I tilfælde af en kommunikationsfejl efter den progressive pulje er blevet vundet, og før det er blevet vist på skærmen, vil det vundne beløb automatisk blive krediteret til spillerens konto.
  • Den Progressive Jackpot-gevinst og udløsermekanikken er en tilfældig begivenhed.
  • I tilfælde af en kommunikationsfejl efter en promoveringspuljegevinst er blevet bestemt og før den er blevet vist på skærmen, vil gevinstbeløbet automatisk blive overført til spillerens konto.
  • Når jackpotten vindes, nulstilles den til reservepuljebeløbet og begynder at stige igen.
  • Jackpotten finansieres af bidrag fra spillernes indsatser, med undtagelse af genetableringsbeløbet, som finansieres af operatøren.
  • Når spillet er live, kan jackpotten ikke fjernes. Hvis spillet fjernes, kan det aktive puljebeløb blive overført til en anden jackpot.

Autospil

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spin automatisk.
  • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • (Følgende ekstra funktioner er også gældende afhængig af retsmyndighed)
  • Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spins, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på ’STOP’-knappen.

Udbetalingsinformationer og Spilleregler

• Linjegevinster ganges med det beløb, som blev satset på den vindende linje.
  • Gevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
  • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre (der er altid 20 aktive linjer). Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
  • Feature-symboler er scatter-gevinster og tildeles, når de forekommer på enhver position på hjulene, uanset antallet af spillede linjer (der er altid 20 aktive linjer).
  • Der kan vindes flere scatter-features i et enkelt spil.
  • Scatter-gevinster udbetales ud over hjulgevinster.
  • Gratis Spins spilles med samme antal linjer og indsats pr. linje/Samlet Indsats, som det udløsende spil (der er altid 20 aktive linjer).
  • FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.

Dette spil har en tilbagebetalingsprocent på 91.1-94.24%, hvilket inkluderer 0,5 % bidrag til jackpotpuljen.

Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er 250.000£ eller 10.000 x indsats - hvad der end nås først afhængig af valuta. Andre operatørbegrænsninger kan gælde (Værdien er baseret på den aktive valutakurs for den pågældende valuta).

Seneste opdatering: 28-08-2020