Duck Hunt

duckhunt_thumb

Duck Hunt er en femhjuls spilleautomat med 60 betalingslinjer et Duck Hunt-bonusspil med gratis spin. Når tre eller flere spredte andesymboler vises hvor som helst, bliver alle symboler i tre vandrette rækker til ænder, og de bevæger sig i den retning, de vender. Markøren bliver til et sigtekorn, og spilleren bliver bedt om at skyde ænderne for at få afsløre et tilfældigt antal gratis spin og multiplikatoren for gratis spin, indtil spilleren ikke har flere skud. Når der ikke kan skydes mere, starter runden med gratis spin.

Når der vises et eller flere andesymboler i en af de vandrette rækker under gratis spin, bliver resten af symbolerne i dén række til ænder. Ænderne bevæger sig i den retning, de vender, og spilleren kan kun skyde én and ud af alle de vandrette rækker og afsløre et tilfældigt antal gratis spin (men ingen multiplikatorer), som føjes til det samlede antal gratis spin.

Information

• Spillet spilles med 60 variable linjer.
  • Indsatsgrænserne vises på spilskærmens titellinje.
  • Både indsatsen og linjerne kan ændres.
  • Alle gevinster forekommer på de valgte betalingslinjer undtagen det spredte andesymbol.
  • Alle symboler betaler fra venstre mod højre undtagen det spredte andesymbol.
  • SPIN starter spillet med den aktuelle INDSATS og de aktuelle LINJER.
  • MAKS. INDSATS vælger den maksimale indsats for 60 linjer.
  • Udbetalinger vises i GEVINSTOVERSIGTEN.
  • Betalingslinjegevinster ganges med beløbet for indsats pr. linje.
  • Det højeste gevinstbeløb på hver fremhævet betalingslinje udbetales.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige fremhævede linjer lægges alle sammen til din saldo.
  • Tre eller flere spredte andesymboler, der vises hvor som helst på hjulene, udløser Duck Hunt-bonusspillet, der giver gratis spin og multiplikatorer.
  • Gratis spin kan udløse flere gratis spin, men der udløses ikke yderligere multiplikatorer.
  • Duck Hunt-bonusspillet med gratis spin kan ikke udløses under gratis spin.
  • Bonusgevinster lægges til din spilsaldo.
  • Duck Hunt wild symbolet træder i stedet for alle symboler undtagen det spredte andesymbol og fungerer kun samme med alle andre symboler bortset fra det spredte symbol.
  • Wild symbolet kan kun vises på hjul 1, 2, 3 og 4.
  • Wild symbolet kan også forekomme under gratis spin.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Duck Hunt-bonusspillet med gratis spin:

• Duck Hunt-bonusspillet med gratis spin udløses, når der vises tre eller flere spredte andesymboler hvor som helst i grundspillet. Når tre eller flere spredte andesymboler vises hvor som helst, bliver alle symboler i tre vandrette rækker til ænder, og de bevæger sig i den retning, de vender. Markøren bliver til et sigtekorn, og du bliver bedt om at skyde ænderne for at få afsløret et tilfældigt antal gratis spin eller multiplikatoren, indtil du ikke har flere skud. Når der ikke kan skydes mere, starter runden med gratis spin.
  • Når der vises et eller flere andesymboler hvor som helst i en af de vandrette rækker under gratis spin, bliver resten af symbolerne i dén række til ænder. Ænderne bevæger sig i den retning, de vender, og spilleren kan kun skyde én and ud af alle de vandrette rækker og afsløre et tilfældigt antal gratis spin (men ikke multiplikatorer), som føjes til det samlede antal gratis spin.
  • Alle linjegevinster under gratis spin, herunder gevinster fra de genudløste spin, ganges med den multiplikator for gratis spin, der oprindeligt blev tildelt.
  • Gratis spin spilles med samme indsats som det udløsende spin.
  • Når det tilfældige antal skud, som spilleren er blevet tildelt, er gennemført, afsløres alle de resterende ænder og er nedtonet (men ikke vundet).
  • Det oprindelige antal gratis spin (for Duck Hunt-bonusspillet med gratis spin), der tildeles med hver udløser, går fra 6-25, og den multiplikator, der tildeles med hver udløser, går fra 2-8.
  • Antallet af gratis spin, der tildeles med hver ny udløsning af gratis spin (under gratis spin), går fra 1-10.

Sådan spiller du

• Angivelse af "LINJER": Der er som standard valgt 60 linjer. Du kan ændre linjerne ved at klikke på knapperne ◄ og ►, der findes til venstre og højre for indikatoren "LINJER" på spilskærmen. Valgte linjer oplyses, mens ikke-valgte linjer forbliver mørke. Spilleren kan også vælge/fravælge linjer ved at klikke på det ønskede linjenummer før eller efter linjerne.
  • Angivelse af "INDSATSER": Når du går ind i spillet, angives der en standardindsats for alle 60 linjer, hvilket giver en samlet indsats. Du kan vælge at forøge eller reducere indsatsen pr. linje ved hjælp af knapperne ◄ og ►, der findes til venstre og til højre for indikatoren "INDSATSER" på spilskærmen. Hvis din spilsaldo falder under din samlede placerede indsats, vil indsats og linjer ikke blive justeret til den næste mulige indsats. I stedet vises vinduet Re-buy. Hvis du ikke har penge på din konto, vises muligheden for at foretage indskud.
  • Antallet af valgte linjer ganges med "indsats pr. linje", og det samlede indsatsbeløb vises under "SAMLET INDSATS" nederst til venstre på spilskærmen. Maks. indsats: Klik på "MAKS. INDSATS" for at spille med en maksimal indsats. Denne mulighed deaktiveres, hvis din spilsaldo ikke er stor nok
  • REGLER: Du kan få vist spillereglerne ved at klikke på knappen REGLER, som er placeret ved siden af måleren SAMLET INDSATS. Klik på knappen "TILBAGE TIL SPILLET" for at vende tilbage til spillet.
  • "GEVINSTOVERSIGT": Du kan få vist skærmen "GEVINSTOVERSIGT" ved at klikke på knappen "GEVINSTOVERSIGT" under knappen REGLER. Hvis du vil beregne gevinstbeløbet, skal du gange den pågældende gevinst med indsatsen pr. linje. Klik på knappen "TILBAGE TIL SPILLET" for at vende tilbage til spillet.
  • SPIN: Klik på SPIN for at dreje hjulene.
  • Når hjulene stopper, vil eventuelle vindende kombinationer på de valgte linjer blive udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Eventuelle gevinster angives ved, at deres betalingslinjer bliver fremhævet, og symbolerne bliver levende, eller i tilfælde af en spredt gevinst ved, at de tilsvarende symboler bliver levende. Gevinsterne for de individuelle betalingslinjer vises ud for hver linje med gevinst.
  • UDBETALT: Eventuelle linjegevinster vises i tickerområdet under de fem hjul.
  • Gentag indsats/rediger indsats: Hvis du allerede har foretaget din indsats, overføres de valgte indstillinger automatisk til næste spin, hvis din saldo er stor nok. Du skal blot klikke på "SPIN" for at spille med den samme indsats igen. Hvis du vil ændre din indsats, skal du bruge knapperne ◄ og ► ved siden af indikatoren "INDSATS" som forklaret ovenfor.
  • Kreditter: Den spilsaldo, du har tilbage, når du har foretaget den ønskede indsats, vises i måleren "KREDITTER".
  • Din aktuelle spilsaldo er summen af beløbene, der vises i målerne "SAMLEDE KREDITTER" og "SAMLET INDSATS".
  • "AUTO-SPIN": Du kan benytte dig af denne funktion til at vælge blandt de forskellige muligheder for "håndfrit" spil. Valgmulighederne under denne funktion er:
  • Antal spin: Spillet gennemløber automatisk det antal spin, der er valgt i rullemenuen. Du kan vælge ethvert antal spil og spille, indtil din saldo er mindre end den samlede placerede indsats.
  • Spin indtil gevinst er lig med eller mere end: Spillet kører automatisk, indtil gevinstbeløbet er lig med eller overstiger det beløb, der er valgt i rullemenuen.
  • Spin indtil gevinst: Spillet kører automatisk indtil næste gevinst.
  • Spin indtil bonusrunde udløses: Spillet kører automatisk, indtil det næste bonusspil udløses.
  • Spin indtil min saldo overstiger eller er lig med: Spillet kører automatisk, indtil spilsaldoen er større end eller lig med det angivne beløb. Bemærk, at "spilsaldo" betyder summen af beløbene under målerne "KREDITTER" og "SAMLET INDSATS".
  • Spin indtil min saldo ryger under eller er lig med: Spillet kører automatisk, indtil spilsaldoen er mindre end eller lig med det angivne beløb. Bemærk, at "spilsaldo" betyder summen af beløbene under målerne "KREDITTER" og "SAMLET INDSATS".
  • Spil hurtigere: Denne valgmulighed giver dig mulighed for at spille hurtigere end normalt ved at mindske pausetiden. Du skal have valgt mindst én af de andre tilgængelige muligheder under Auto-spin for at spille med denne valgmulighed.
  • Hvis du vil gøre brug af funktionen "AUTO-SPIN", skal du klikke på knappen "AUTO-SPIN" nederst på spilskærmen. Marker afkrydsningsfelterne for at vælge dine foretrukne indstillinger på den skærm, der åbnes. Vælg fra rullemenuen, hvor det måtte være relevant.
  • Hvis din aktuelle spilsaldo ikke er tilstrækkelig til at dække dine valgte indstillinger, åbnes vinduet "BUY-IN", hvor du kan købe flere kreditter fra din konto.
  • Klik på "START" for at aktivere de valgte indstillinger og starte spin. Klik på samme måde på "ANNULLER" for at springe over "AUTO-SPIN" og vende tilbage til spilskærmen.
  • Hvis du spiller med flere valgmuligheder for Auto-spin, vil den betingelse, der først opfyldes, have fortrinsret frem for de øvrige, og de resterende valgte betingelser bliver ignoreret. Du kan derefter vælge enten at bruge de samme indstillinger igen eller vælge ny(e) indstilling(er) og fortsætte med "AUTO-SPIN".
  • Bemærk: Valgmuligheden "AUTO-SPIN" er ikke tilgængelig, hvis du spiller med fiktive penge
  • Klik på knappen "STOP SPIN" for at deaktivere AUTO-SPIN. Når AUTO-SPIN er i gang, kan du afbryde spillet ved at klikke på knappen "STOP SPIN". Hvis der er et spin er i gang, stopper AUTO-SPIN, når det igangværende spin er færdigt. Ellers stoppes "AUTO-SPIN" med det samme, og det normale spil genoptages.
  • Klik på "SPILHISTORIK" for at få vist logfiler over de spil, du har spillet.
  • Klik på "SPILLEREGLER" for at få vist spillets aktuelle versionsnummer og spilleregler.
  • Klik på "REBUY" for at købe flere kreditter til spillet fra din Party-konto.
  • Klik på "FORLAD SPIL" for at forlade spillet og vende tilbage til lobbyen.
  • Klik på "LYNINDSKUD" for at indskyde penge på din konto.
  • Funktionerne "SPILHISTORIK" og "REBUY" gælder kun for spil med rigtige penge.
  • Spillereglerne er de samme, uanset om du spiller med rigtige penge eller med fiktive penge.

Regler

Klik på knappen "Regler" på hovedspilsskærmen for at gå til skærmen Regler.

duckhunt_paytable

Gevinstoversigt

Klik på knappen GEVINSTOVERSIGT på hovedspilsskærmen for at gå til skærmen Gevinstoversigt.

duckhunt_rules

Betalingslinjer:

duckhunt_paylines1duckhunt_paylines2

For at se den teoretiske tilbagebetalingsprocent

Adding funds to your Konto

Hvis du vil sætte penge ind på din Konto, skal du klikke på "INDSKYD" i menuen "Cashier" og derefter vælge den ønskede indskudsmetode (kunder, der spiller i browseren). Du kan også klikke på "INDSKYD" under valgmuligheden "Cashier" i det venstre panel i hovedlobbyen og derefter vælge den ønskede indskudsmetode (kunder, der har downloadet softwaren). Du kan også sætte penge ind på din konto ved at klikke på "RE-BUY" på spilskærmen og derefter klikke på "INDSKYD NU". Varigheden af pengeoverførsler og de dermed forbundne omkostninger varierer i overensstemmelse med den indskudsmulighed, du vælger.

What do I do if I reach my betting limits?

Hvis din spilsaldo ryger under det mindste indsatsbeløb, vises buy-in vinduet automatisk.
Hvis du vil sætte penge ind på din Konto, skal du klikke på valgmuligheden "INDSKYD" i menuen "Cashier" i hovedlobbyen (kunder, der spiller i browseren). Du kan også klikke på "INDSKYD" under valgmuligheden "Cashier" i det venstre panel i hovedlobbyen og derefter vælge den ønskede indskudsmetode (kunder, der har downloadet softwaren). Ellers kan du klikke på knappen "INDSKYD NU" i vinduet "Buy-in" i ethvert spil.

I could not complete the game. What should I do?

Hvis du bliver afbrudt midt i grundspillet, færdiggør softwaren automatisk spillet for dig. Når du er logget ind igen, vil du kunne se resultatet ved at klikke på knappen "Spilhistorik".

Hvis du bliver afbrudt efter at have udløst eller midt i en af bonusrunderne (den gale hattemagers teselskab-bonus, kaninhulbonus, hvid kanin-bonus), vil softwaren automatisk starte bonusrunden, når du er logget på igen, hvis det ikke allerede er sket. Ellers fortsættes spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Når bonusspillet er færdiggjort, kan du fortsætte med at spille det samme spil, eller du kan frit vælge et andet spil.

Hvis du fortsat har problemer, kan du kontakte 24/7 kundeservice.

Seneste opdatering: 06-07-2022