Blazing Piranhas

Om dette spil

Dette er et videoslotspil med 5 hjul og 4 rækker.

Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer. Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Gevinstlinje-regler

En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene. Dette spil inkluderer 20 faste gevinstlinjer.
Antallet af spillede gevinstlinjer er fast.

En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje.

Alle gevinster starter på hjulet længst til venstre og udbetaler kun fra venstre mod højre på tilstødende hjul. Udbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats.
Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.

Indsats-regler

Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Startindsats er den nuværende samlede indsats divideret med gevinstlinje-prisen på 5.

Den samlede indsats er baseret på det placerede start-indsats ganget med prisen på de spillede gevinstlinjer.

Regler for udbetaling

Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.

Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle gevinstlinje-gevinster som følge af et spin. Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats. Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.

Wild-symboler

Piratfisk Wild er wild-symboler.

Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldføre vinderkombinationer.

Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen scatter-symboler og bonussymboler.

Når en gevinstlinje starter med et høj-værdi-symbol, bliver det erstattet med et wild-symbol for at skabe den højest mulige gevinstkombination. Der kan lande mellem 1x og 6x samtidig i basisspillet.
Der kan lande mellem 3x og 6x samtidig under Gratis Spin.

Hvis der vises et højværdi-symbol til venstre for Piratfisk Wild-symbolet, bliver højværdi-symbolet forvandlet til et wild. Når Piratfisk Wild-symbolet har erstattet et højværdi-symbol, efterlades der et almindeligt Wild-symbol på dens plads. Piratfisk Wild-symboler og almindelige Wild-symboler forbliver på hjulene under spinnet.

Scatter-symboler

Gratis spin-symboler er Scatter-symboler.

Dette symbol kan forekomme i basisspillet og gratis spin. Gratis spin-symboler har ikke en udbetaling.

Gratis spin

3, 4 eller 5 eller gratis spin hvor som helst på hjulene udløser denne funktion.

Når Gratis Spin bliver udløst, skal spilleren vælge antallet af spin og wild-symboler baseret på antallet af viste scatter-symboler.

3 Scatter-symboler tildeler valget mellem: 12 gratis spin med 3 wilds, 10 gratis spin med 4 wilds, 7 gratis spin med 5 wilds eller 5 gratis spin med 6 wilds.

4 Scatter-symboler tildeler valget mellem: 24 gratis spin med 3 wilds, 20 gratis spin med 4 wilds, 14 gratis spin med 5 wilds eller 10 gratis spin med 6 wilds.

5 Scatter-symboler tildeler valget mellem: 36 gratis spin med 3 wilds, 30 gratis spin med 4 wilds, 21 gratis spin med 5 wilds eller 15 gratis spin med 6 wilds.

Under gratis spin vil antallet af oprindeligt valgte wilds tilfældigt blive vist på brættet.

Gratis Spin kan blive genudløst for at tildele yderligere spin og wild-symboler, svarende til det antal, der oprindeligt blev valgt. Gratis spin bliver spillet automatisk.
Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen. Gevinster, der tildeles under funktionen, lægges til gevinsterne i basisspillet.

Jackpot-hjul

Fyld jackpothjul-fremskridtsmåleren for at udløse jackpothjulet.

Hver mønt, der lander i basisspillet, Gratis Spin og under LockNWin®-funktionen, øger jackpothjulets fremskridtsmåler. Fremskridt på jackpothjulets fremskridtsmåler gemmes pr. indsatsniveau.
Jackpot-hjulet tildeler 1 af de 5 jackpotpræmier.

Når gevinstindikatoren lander på et Fortsæt-segment på hjulet, tildeles der endnu et spin, som spilles på det næste niveau af jackpothjulet.

LockNWin®-funktion

Denne funktion kan udløses i basisspil og gratis spin.

Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Ram 6 eller flere mønt-symboler hvor som helst på hjulene for at udløse LockNWin®-funktionen. 3 re-spin tildeles.
Alle symboler fjernes, bortset fra mønter, der låses fast på hjulene, når de lander.

Ekstra linjer kan låses op. Låste rækker er inaktive.
Hvis hele pladen er låst op og fyldt med mønter, bliver Mega-jackpotten tildelt. Mønter på inaktive rækker bidrager ikke til udbetalingen.
Hver gang der lander en mønt på det aktive område, nulstiller re-spin-tælleren til 3. LockNWin® slutter, når tælleren løber ud eller hjulene er fyldt med mønter.
Almindelige mønt-symboler tildeler en pengepræmie på mellem 1-12x den samlede indsats.

Multiplikatormønt-symboler ganger alle mønter i det aktive område med op til 5x og tildeler pengepræmier på 5x indsatsen. Nøglemønt-symboler låser op for ekstra rækker og tildeler pengepræmier på mellem 1-5x indsatsen.
Stjernemønter udløser LockNWin®-jackpotten sidst i LockNWin®.

LockNWin® Jackpot-funktion

LockNWin®-jackpotten udløses sidst i LockNWin®-funktionen ved at indsamle 1 eller flere Stjernemønter under LockNWin®. Der kan vindes én jackpotpræmie per LockNWin® Jackpot-funktion.
Stjernemønter lander hvert spin under LockNWin® Jackpot-funktionen.

Når der indsamles 3 Stjernemønter på en række, tildeles den tilsvarende jackpot.

Autospil

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.
Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.

Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet. Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.
Spin: Indstiller antallet af spin for autospil-session. Autospil slutter, når disse spin er spillet færdige. Gevinstgrænse: Sætter en gevinstgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis en gevinst rammer dette beløb.
Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis saldoen begrænses med dette beløb. Samlet indsats: Angiver den aktuelle indsats-værdi.
Stor gevinst: Stopper automatisk, når der er vundet en stor gevinst

Autospil spilles med den nuværende valgte indsats.

Bonus-køb

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Tilgå køb-menuen ved at trykke på Køb Bonus-knappen. Aktivér bonus-køb for straks at udløse den valgte funktion. Prisen for gratis spin er 52,05 x den samlede indsats.
Prisen for LockNWin® er 30,93 x den samlede indsats. Prisen for Jackpothjulet er 31,25 x den samlede indsats.
Prisen for LockNWin®-jackpotten er 31,70 x den samlede indsats.

Indsats-niveauer for funktionen kan vælges i købsmenuen.

Den gennemsnitlige udbetaling for at vælge Bonus-køb kan variere i forhold til de funktioner, der blev udløst under almindeligt spil.

Spilstyring

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. Spin-knap: Starter et hjulspin.
Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session. Saldo: Viser de nuværende saldoer.
Indsats: Viser den nuværende samlede indsats.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

Maks. indsats-knap: Øger indsatsen til det højeste tilgængelige niveau. Gevinst: Viser den seneste gevinst.
Afslutknap: Afslutter spillet.

Hjælpeknap: Viser hjælp og yderligere information. Menu-knap: Åbner spilmenuen.
Info-knap: Åbner menuen Udbetalingstabel.

Indsats-styring: Øg eller sænk indsats med plus- og minussymbolerne.

Spilmenu

Startknappen: Afslutter spillet.

Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler. Bank-knap: Viser banksiden.
Luk-knap: Lukker spilmenuen. Lyd: Slår spillyd til.
Slå Stor gevinst til/fra: Slå visning af Stor gevinst-fejring til eller fra.

Skift splash-side: Slår splash-sidevisning til eller fra.

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Indsats-indstillinger

Betbeløb: Indstiller den aktuelle betværdi.

Hurtig indsats-knapper: Indstiller den aktuelle indsats efter den valgte værdi. Betværdi-knapper: Indstiller den aktuelle indsats efter den valgte værdi.
Min. indsats-knap: Indstiller den aktuelle indsats til min. værdi. Maks. indsats-knap: Indstiller den aktuelle indsats til maks. værdi.

Spilindstillinger

Knappen Venstrehåndstilstand: Aktiverer venstrehåndstilstand. Musik: aktiverer spilmusik.
Lyd: Slår spillyd til.

Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler. Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.
Skift splash-side: Slår splash-sidevisning til eller fra.

Stor gevinst: Aktiverer stor gevinst-animationer

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spilterminologi

Blazing Piranhas™ = Blazing Piranhas™ FREE SPINS = GRATIS SPIN
WILD = WILD JACKPOT = JACKPOT
EPIC WIN = EPISK GEVINST

MEGA WIN = MEGA-GEVINST SUPER WIN = SUPERGEVINST BIG WIN = STOR GEVINST MAX BET = MAKS. INDSATS

Gratis spil

Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller. Hvert tilbud har et unikt referencenummer.
Indsats-konfiguration indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres. Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldo, afhængigt af tilbuddet.
Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller kasseres. Vælg Spil nu for at gå i gang med et gratis spil-tilbud. Kun ét Gratis spil-tilbud kan spilles ad gangen.
Vælg Spil senere for at udsætte tilbuddet.

Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når man vender tilbage til spillet. Vælg ikonet Papirkurv for at kassere de gratis spil.
Et kasseret spil kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret.

Når et tilbud er benyttet, kasseret eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.

Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt.

Vælg ikonet Information for at vise indsats-information og tilbuddets udløbsdato og tidspunkt.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler. I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.
Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb. Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.
Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist. Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Tilbagebetalingsprocenten afhænger af de forskellige spilstadier eller spiltilstande.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, som er tilgængelige i spillet. Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.
TBP: 96,01 %.

TBP i Køb Gratis Spin: 96,02 %. TBP i Køb Jackpot-hjul: 96,01 %. TBP i Køb LockNWin®: 96,02 %.
TBP i Køb Jackpot LockNWin®: 96,02 %.

Seneste opdatering: 05-06-2023