Kluster Krystals Megaclusters

Spilleregler

• “Kluster Krystals Megaclusters” er en spillemaskine med 5 kolonner, 5 rækker og en cluster-udbetalingsmekanisme.
  • Vinderkombinationer og udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • Når et spin er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.
  • Gevinster vises i brugerens valuta.
  • Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 96.49%.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.
  • Hvis din saldo falder og bliver lavere end din valgte indsatsstørrelse, så bliver din indsats automatisk reduceret til den højest mulige indsatsstørrelse.
  • Den engelske version af spillereglerne har forrang.
  • En cluster består af minimum 8 symboler.
  • Multiplikatorerne lander med 1x, 2x, 3x, 4x, 5x og 10x som deres grundlæggende multiplikator.
  • For hver opgradering vil multiplikatorværdien øges med en værdi, der svarer til den relevante grundlæggende multiplikator.
  • Hver multiplikator kan opgraderes tre gange.
  • Multiplikatorer opgraderes når de er ved siden af en vindende cluster.
  • Summen af multiplikatorer som er til stede på hjulene, gælder for den samlede gevinst, når runden afsluttes.

Funktionernes Spilleregler

• Kluster Krystals inkluderer tre tilfældige funktioner.
    • Krystal Vanish - denne funktion vil vælge en symbolgruppe (farve), og fjerne dem fra spilleområdet.
    • Krystal Boost - denne funktion vil opgradere alle synlige, normale symboler med et trin.
    • Krystal Kut - denne funktion vil fjerne alle synlige, enkelte normale symboler.
  • De tilfældige funktioner påvirker ikke multiplikatorsymboler eller bonussymboler.
  • En af funktionerne vil med garanti blive udløst efter en sekvens med 6 laviner.
  • Gratis spil-runden udløses ved at opgradere bonussymbolet helt.
  • Ved at udløse gratis spil tildeles der 7 spil.
  • Bonussymbolet opgraderes når det er ved siden af en vindende cluster.
  • Gratis spil kan genudløses ved at opgradere et bonussymbol helt. Gratis spil der genudløses, tildeler yderligere 4 spil.

Sådan spiller man

• Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte.
  • For at bruge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder.
  • Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.
  • Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har tilbage.
  • Tryk på "Hjem"-ikonet for at afslutte spillet.
  • For at sikre at spillet fortsætter, når autospil er slået til, fortsætter spillet automatisk, når der er gået den tid, det er indstillet til. Dette kan slås fra i indstillingsmenuen.

Seneste opdatering: 11-01-2021