Arthur and the Round Table

FUNKTIONER:

WILD-SYMBOLER

• WILD-symbolet kan erstatte alle andre symboler undtagen SVÆRD-scattersymbolet, medmindre WILD-symbolet er tilføjet af Merlin-figuren.

MERLIN WILDS

• På et hvilket som helst spin i et basisspil er der chance for, at Merlin-figuren vises og tilføjer WILD-symboler på hjulene. WILD-symbolet erstatter vilkårlige symboler, herunder SVÆRD-scattersymbolet. Hvis 3 SVÆRD-scattersymboler udskiftes på denne måde, vil de stadig udløse Arthur's Round Table (Arthurs runde bord) -funktionen.

SCATTERSYMBOLER

• SVÆRD-symbolet er et scatter-symbol, der kun er tilstede i basisspillet.
  • Hvis du lander et SVÆRD-scattersymbol på hjul 1, 3 og 5, udløses Arthur's Round Table-funktionen (Arthurs runde bord) .
  • BRONZE-, SØLV- og GULD-symbolerne er scattersymboler og vises kun i Gratis spins.

ARTHUR'S ROUND TABLE-FUNKTION (ARTHURS RUNDE BORD)

• Arthur's Round Table-funktionen (Arthurs runde bord) kan tildele Excalibur-sværdfunktionen eller 5, 8, 10, 12, 15 eller 20 gratis spins.

GRATIS SPINS

• Under Gratis spins samler du 3 stykker rustning - BRONZE-, SØLV- og GULD-scattersymboler.
  • BRONZE-scattersymboler findes på hjul 1, 3 og 5.
  • De SØLVFARVEDE scattersymboler findes på hjul 3 og 5.
  • GULD-scattersymbolet findes kun på hjul 5.
  • Når BRONZE-, SØLV- eller GULD-scattersymboler lander på hjulene, falder de ned til deres måler, og der efterlades et WILD-symbol i stedet. BONUS-spins lægges til gratis spins-måleren.
  • Hvis du indsamler 3 scattersymboler af samme type på tværs af alle spins, får du følgende:
  • BRONZE – 3 BONUSSPINS med 3x multiplikator. Bronzemodifikator er aktiv i 3 spins.
  • SØLV – 5 BONUSSPINS med 5x multiplikator. Sølvmodifikator er aktiv i 5 spins.
  • GULD – 10 BONUSSPINS med 10x multiplikator. Guldmodifikator er aktiv i 10 spins.
  • Når BONUS-spins tildeles, starter de på det næste spin, og multiplikatoren anvendes på alle vinderkombinationer, mens BONUS-spins er aktive.
  • Når 2 eller flere forskellige modifikatorer er aktive, ganges deres tilknyttede multiplikatorer sammen, dvs.
  • BRONZE og SØLV: 15x
  • BRONZE og GULD: 30x
  • SØLV og GULD: 50x
  • BRONZE, SØLV og GULD: 150x
  • BEMÆRK: Udløsning af yderligere BONUS-spinmodifikatorer af samme type, fører ikke til, at multiplikatoren ændres. Kun antallet af BONUS-spins bliver øget.
  • Gratis spins/BONUSSPINS spilles med samme samlede indsats, tildelinger og vinderkombinationer som i det basisspil, der udløste funktionen.
  • Gratis spins afsluttes, når der ikke er flere Gratis spins tilbage.
  • Gratis spinsafsluttes, hvis den maksimale gevinst er opnået.

EXCALIBUR-SVÆRDFUNKTION

• Forsøg at trække sværdet ud af stenen for at vinde en af følgende:
  • PENGEPRÆMIER med op til 5000x samlet indsats.
  • 3 BONUS-spins med 3x multiplikator aktiv.
  • 5 BONUS-spins med 5x multiplikator aktiv.
  • 10 BONUS-spins med 10x multiplikator aktiv.
  • Efter 3 forsøg trækkes sværdet ud af stenen, og der tildeles en præmie, som følger reglerne for automatisk tildeling.
  • Der er derefter mulighed for at SATSE eller INDKASSERE.
  • SATS-funktionen kan vælges op til 7 gange.
  • Indstillingen INDKASSER kan kun vælges én gang.
  • Når SATS er valgt, tildeles nye præmier, der følger reglerne for automatisk tildeling.
  • REGLER FOR AUTOMATISK TILDELING:
  • Hvis hovedpræmien fremhæves, tildeles den automatisk, ellers fjernes hovedpræmien.
  • Når hovedpræmien fjernes, og den nye hovedpræmie fremhæves, tildeles den også automatisk.
  • Når SATS vælges, skal spilleren bruge følgende strategi for at opnå de bedste resultater:
  • 1: Sats, hvis 50x samlet indsats eller lavere.
  • 2: Sats, hvis 3 x BONUS-spins eller lavere.
  • 3: Sats, hvis 3 x BONUS-spins eller lavere.
  • 4: Sats, hvis 3 x BONUS-spins eller lavere.
  • 5: Sats, hvis 20x samlet indsats eller lavere.
  • 6: Sats, hvis 10x samlet indsats eller lavere.
  • 7: Sats, hvis 10x samlet indsats eller lavere.

JURIDISK MEDDELELSE

• Enhver gevinstkombination i et enkelt spil er begrænset og kan ikke overstige 250,000.00. Det er måske ikke muligt at nå denne grænse i et enkelt spil fra alle indsatskonfigurationer.
  • NOT TRANSLATED - 00
  • Den forventede tilbagebetaling for dette spil er 96.41%. Dette afspejler det teoretiske afkast på tværs af mange spil.
  • I overensstemmelse med fair spillepraksis er resultatet af hvert enkelt spil uafhængigt af andre spil.
  • Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.
  • Chancerne for at nå et bestemt resultat er altid de samme ved begyndelsen af hvert spil.
  • Udseendet af spillet og dets individuelle komponenter og skærme er produktdesign tilhørende Scientific Games Corp. og dets datterselskaber. TM og © 2021 Scientific Games Corp. og dets datterselskaber. Alle rettigheder forbeholdes.

Seneste opdatering: 11-08-2021