Book of Books

Velkommen til Book of Books, en videospilleautomat med høj volatilitet med udvidende symboler, en indsamlingsfunktion til at styrke dit free spins-spil og et free spins-spil med op til 10 udvidende symboler, op til et 5x5 panel og 40 gevinstlinjer, powerups og genudløsere.

OM SPILLET

Peregrinernes orden gemmer sig under klæderne på musikere og spillemænd. De bevogter den største hemmelighed, som mennesket kender. Bøgernes bog, alle bøgers fader, kilde til al magt og rigdom.

HOVEDSPIL

Hovedspillet har et 5x3 panel med 10 Gevinstlinjer, der giver gevinst fra venstre mod højre. Wilds erstatter ethvert symbol bortset fra Scatter. Scatter giver ikke gevinst.

• 2 scatters giver en power up.
  • 3 eller flere scattere udløser free spins-spillet.

POWERUPS

Rammes 2 Scatters tildeles en af følgende funktioner, der føjes til din free spins-session:

• 1 eller 2 yderligere free spins.
  • Et yderligere udvidende Symbol.
  • En x1 eller x2 udvidende multiplikator, der multiplicerer gevinster fra udvidende symboler. Indsamlede udvidende multiplikatorer lægges sammen.

FREE SPINS

Free spins udløses når 3, 4, eller 5 scattere lander i panelet. Free spins bliver spillet med samme indsats som i det aktiverende spil.

• Med 3 Scatters spilles free spins på et 5x3 panel og 10 gevinstlinjer.
  • Med 4 Scatters spilles free spins på et 5x4 panel og 20 gevinstlinjer.
  • Med 5 Scatters spilles free spins på et 5x5 panel og 40 gevinstlinjer.

7 free spins tildeles plus enhver ekstra indsamlet free spin powerups. Free spin-spillet spilles med alle indsamlede powerups. Powerups nulstilles, når free spin-sessionen slutter. Når en almindelige gevinst udregnes og der er udvidende symboler i panelet, vil disse udvides til at dække hele hjulet, hvor de er placeret, og en yderligere præmie tildeles. I begyndelsen af hvert Free Spin vælges de aktive udvidende symboler tilfældigt. Udvidede symboler kan ikke erstattes af Wilds og de giver endda gevinst på ikke-sammenhængende positioner. Udvidende symboler giver gevinst med 10 gevinstlinjer uafhængigt af panelstørrelse. Free spins kan genudløses, 2 eller flere Scatters giver ekstra free spins, powerups og panelets størrelse som følger:

• 2 Scatters giver 1 free spin og 1 tilfældig power up.
  • 3 Scatters giver 3 free spin og 1 tilfældig power up.
  • 4 Scatters giver 5 free spins, 1 tilfældig power up og ændrer størrelsen på panelet til 5x4.
  • 5 Scatters giver 7 free spins, 1 tilfældig power up og ændrer størrelsen på panelet til 5x5.

Antallet af Free Spins vises i den øverste venstre tæller, multiplikatoren anvendt på de udvidende symboler vises i den øverste højre tæller, og de aktuelle spin-udvidelsessymboler vises under panelet.

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN BETALINGSLINJE

• For at udregne din samlede gevinstlinje gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på gevinstlinjerne og lægge dem sammen.
  • For at udregne en enkelt gevinstlinje gevinst, skal du tælle antallet af ens symboler, der er i rækkefølge på linjen startende fra det yderste venstre hjul.
  • Hvis to eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde værdien i den dynamiske gevinsttabel. Der kan du finde værdien for alle symboler for 2 på linje til 5 på linje. Kun den højest vindende kombination pr. linje giver gevinst.
  • Hvis den vindende kombination starter med tre wilds, kan der være mange måder at fortolke gevinsten. I dette scenarie giver kun den højest vindende kombination gevinst.
  • Det ovenstående inkluderer ikke Free Spin symboler, der ikke behøver at være på en gevinstlinje for at give en præmie.
  • Efter Free Spin runden er overstået bliver alle gevinster tilføjet til gevinsten fra det aktiverende spin.

SPILMENU

Tryk på menuikonet for at åbne og lukke menuen.

• Gevinsttabel – Se hvor meget hvert symbol giver i gevinst, forklaringer på spilfunktioner og information vedrørende gevinstlinjerne.
  • Spilhistorik – Hvis denne funktion er slået til på gaming hjemmesiden, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spilrunder.
  • Spilleregler – Åbner spillets regler.

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

SPILPANEL

• Tryk på menuikonet for at åbne og lukke menuen.
  • Lyde – (hvis tilgængelig) Tænder eller slukker for lyden.
  • Kontantindsats – Viser den aktuelle indsats.
  • Spin knap – Placer indsatsen og spinner hjulene. Når hjulet spinner bliver spin-knappen til en Stop Knap (Stop-knappen kan være deaktiveret). Ved at klikke på Stopknappen stopper hjulene med det samme.
  • Autospil Knap – (hvis tilgængelig) Du kan bruge Autospil til at spille flere runder automatisk. Det kan slås fra når som helst. Tryk på ‘Autospil’ knappen for at komme til Autospil-menuen. Vælg antallet af runder. Vælg tabsgrænse (hvis tilgængelig). Vælg maksimal single gevinst (hvis tilgængelig) Start Autospil ved at trykke på ‘Start’ knappen. Du kan se antallet af tilbageværende runder på stopknappen. Når Autospil kører, vil alle resterende runder blive annulleret ved trykke på stopknappen.
  • Hurtig Spil Knap – (hvis tilgængelig) Tryk for at starte eller slutte hurtig spil af runder.
  • Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde.
  • Saldo – Viser spillernes saldo.

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

TASTATURGENVEJE

• Mellemrumstast – Tryk på mellemrumstasten for at spinne på desktop.

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spins af adskillige spillere over en længere periode, og kan ikke påvirkes af spillerens strategi.
  • Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 96.1%

TILFÆLDIGHED

• Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for time/timer efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra et afbrudt spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
  • Dette er spillereglerne version 1, dateret 02/03/2023. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på https://www.yggdrasilgaming.com/contact

Seneste opdatering: 17-03-2023