Jurassic World Mobile

Generelt

• Alle 243 betalingsmåder er permanent aktiveret.
  • Din indsats er afhængig af antal mønter og spillet møntstørrelse.
  • En bet-multiplikator på 30 gælder for hvert spin. F.eks. bet på 5 mønter pr. spin x 30 bet-multiplikator = 150 mønter samlet bet.
  • Alle udbetalingstabeller viser det antal mønter eller credits, der er vundet for hver kombination.
  • Du kan konvertere dit gevinstbeløb i mønter til credits ved at gange antallet af vundne mønter med den møntværdi, du satser.
  • Alle gevinstbeløb i udbetalingstabellen i PlayCheck vises i mønter.
  • Antallet af vundne credits er lig med det samlede antal vundne mønter ganget med den satsede møntværdi.
  • Flere almindelige vinderkombinationer udbetales pr. betalingsmåde.
  • Hvis der er mere end én almindelig vinderkombination for forskellige symboler på en betalingsmåde, får du udbetaling for hver kombination.
  • Hvis der er mere end én almindelig vinderkombination for det samme symbol på en betalingsmåde, får du kun udbetalt gevinst med højeste værdi.
  • Kun én scatter-vinderkombination udbetales pr. spin, og du får udbetalt værdien af den højeste gevinst.
  • Scatter- og bonusgevinster tilføjes almindelige gevinster.
  • Hvis du har en vinderkombination, fremhæves gevinsten på hjulene. Hvis du ikke har en vinderkombination, er spillet slut, og du kan spille igen.

Almindelige symboler

• Matchende symboler skal optræde ved siden hinanden på en aktiv betalingsmåde.
  • Almindelige gevinster udbetales fra venstre mod højre fra det første slothjul.
  • Almindelige udbetalinger afhænger af det antal mønter, du satser pr. spin.

Wild-symbol

1

• Dette symbol danner en wild-symbolstak.
  • Dette symbol erstatter ikke scatter-symbolet.
  • Dette symbol danner også sin egen kombination.

Scatter-symbol

2

• Dette symbol behøver ikke at optræde på en aktiveret betalingsmåde for at give
    gevinst.
  • Dette symbol kan ikke erstattes af wild-symbolet.
  • To symboler vist på hjulene under basisspillet forvandles til wild-symboler.
  • Scatter-udbetalinger afhænger af din samlede indsats.

Indominus-funktion

• Denne funktion aktiveres tilfældigt efter et spin med gevinst under basisspillet.
  • Denne funktion kan booste din gevinst med op til 1000x din samlede indsats.
  • Denne funktion er ikke tilgængelig under gratis spin.

Gratis spin

2

• Du kan spille et af tre gratis spin-bonusspil.
  • Du tildeles tilfældigt en af de tre gratis spin-bonusspil.
  • Efter 15 aktiveringer af gratis spin, kan du vælge et gratis spin-bonusspil.
  • Du tildeles 10 gratis spin.
  • Alle bets og betalingsmåder, der spilles i de gratis spin, svarer til det spin, som
    aktiverede bonusspillet.
  • Gevinster indsamles automatisk under bonusspillet.

Gratis Gyrosphere Valley-spin

2

• Multiplikatorværdien starter på 2.
  • Multiplikatorværdien øges med 1 pr. spin uden gevinst.
  • Den maksimale multiplikatorværdi er 7.
  • Hvis der er gevinst, bliver multiplikatoren på 2.
  • Scatter-symbolet dukker ikke op i dette bonusspil.
  • Der kan ikke aktiveres flere gratis spin igen.

Gratis Creation Lab-spin

2

• Enhver gevinst aktiverer funktionen Rolling Reels™ undtagen gevinster fra scattersymbolkombinationer.
  • Vindende kombinationer af symboler fjernes fra hjulene, når de er blevet
    udbetalt.
  • Symbolerne over de ryddede symboler skifter plads for at fylde de tomme
    pladser. Hvis der opstår en vinderkombination ud af de symboler, der flyttes, får du udbetaling igen.
  • Denne proces gentages, og dermed forøges din chance for at vinde, uden at du
    skal satse på et nyt spin.
  • Cryo Wilds™-symboler fastholdes under de gratis spin:
  • Dette symbol fastholdes i tre spin eller Rolling Reels™ med gevinst, før det
    forsvinder.
  • Dette symbol fjernes ikke fra hjulene i Rolling Reels™-funktionen.
  • Scatter-symbolet dukker ikke op i dette bonusspil.
  • Der kan ikke aktiveres flere gratis spin igen.

Gratis Raptor Den-spin

2

• Alle scatter-symboler fungerer som wild-symboler under de gratis spin.
  • Når tre eller flere scatter-symboler bliver vist på hjulene, udbetales gevinst for både scatter-symbol og wild-symbol.
  • Scatter-symboler holdes, indtil der er tre eller flere på hjulene.
  • Tre eller flere scatter-symboler viser på hjulene og giver 5 gratis spin mere.

Udbetalingstabelresultater

• Registrerer din gevinststatus ved at fremhæve kombinationer, du har vundet.
  • Når du vinder alle kombinationer for det samme symbol, fremhæves det.
  • Resultater markeres permanent på udbetalingstabellen, selv efter du afslutter spillet.
  • Almindelige spil-gevinster registreres som resultater.
  • Wild-symboler, der erstatter gevinster, registreres ikke som resultater.
  • Gratis spin registreres ikke som resultater.

AutoPlay

AutoPlay giver dig mulighed for automatisk at spille et antal spil i træk.

Du skal angive et bet-beløb, inden du starter en AutoPlay-session, da AutoPlay spiller med den senest angivne bet-værdi.

For at slå AutoPlay til i et spil:

1. Tryk på og hold Spin nede for at åbne spinindstillinger.
  2. Tryk på og træk for at vælge antallet af spin, du vil spille.
  3. Tryk på Spil for at vende tilbage til spillet og starte AutoPlay.

Antallet af tilbageværende spin i din AutoPlay-session vises i spillet. For at stoppe AutoPlay når som helst, skal du trykke og holde nede på antallet af tilbageværende spin. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.

Hurtigt spin

Hurtigt spin øger hjulets spin-hastighed, så resultaterne vises hurtigere. Dette har ikke
indflydelse på spinresultatet.
For at slå hurtigt spin til i et spil:

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Tryk på Hurtigt spin.

For at deaktivere hurtigt spin tryk på Hurtigt spin igen.
Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.

Konfigurer mit samlede bet

Dit samlede bet-beløb er det valgte antal mønter ganget med bet-multiplikatoren.

• Tryk på Menu.
  • Tryk på Indstillinger.
  • Tryk på Møntværdi, og vælg en møntværdi.
  • Tryk på Møntbet, og vælg antallet af mønter.

Ændring af mit bet-beløb

Dit samlede bet-beløb er det valgte antal mønter ganget med bet-multiplikatoren.

Tryk på Sats og vælg det samlede antal mønter eller credits, du vil satse.

Måske kan du ikke satse credits på denne maskine.

Skift fra mønter til credits

Du kan få vist din saldo og dine bet- og gevinstbeløb i mønter eller credits.

• Tryk på Menu.
  • Tryk på Indstillinger.
  • Tryk på Mønter for at konvertere til mønter, eller tryk på Credits for at konvertere til credits.

Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 95.45%

Seneste opdatering: 11-04-2018