Chronicles of Olympus II - Zeus

Om dette spil

Dette er et videoslotspil med 5 hjul og 4 rækker.

Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.

Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Spillet indeholder 1024 måder.

Den samlede gevinst per transaktion er begrænset til 5.000x basisindsatsen.

En transaktion er alle de udbetalinger og spil, som der kan opstå som et resultat af en indsats.

Hvis transaktionens gevinstgrænse opnåes, vil gevinsten blive tildelt, og alle tilbageværende gevinstbeløb og gratis spin går tabt.

X UP-funktion

X UP-funktionen benytter et multi-niveau og et multi-opdelt spor med en jeton-indsamlingsmekanisme for at aktivere forskellige startende Gratis Spin gevinstmultiplikatorer.

X UP-jetonerne er indsamlet under X UP-sporet.

X UP-sporet har 9 niveauer.

2 Røde Scatter-symboler tildeler 1 X UP-jeton.

Større gratis spin-multiplikatorer aktiveres, imens flere X UP-poletter indkasseres.

2 Blå Scatter-symboler tildeler en permanent stigning til 1 X UP-spormultiplikator.

Fra det højeste niveau af X UP-sporet vil hvert tilfælde af 2 Blå Scatter-symboler, der lander permanent, øge 1 multiplikator en-efter-en fra det højeste (niveau 9) til det laveste (niveau 1).

Multiplikatoren af hvert niveau af X UP-sporet kan øges en enkelt gang, med undtagelse af niveau 9 som kan øges to gange.

Efter alle multiplikatorerne på hjulene er øget, kan niveau 9 øges igen.

Når gratis spin startes, vil enhver aktiv gratis spin-gevinstmultiplikator være gældende fra begyndelsen af funktionen.

Når gratis spin startes, vil alle indkasserede X UP-poletter blive bragt ind i funktionen.

X UP-jetoner kan indsamles under Gratis Spin.

Antal X UP-jetoner påkrævet for at aktivere sporniveauerne:

Indsamling af 1 X UP-jeton vil aktivere Niveau 2 af X UP-sporet.

Indsamling af 3 X UP-jetoner vil aktivere Niveau 3 af X UP-sporet.

Indsamling af 5 X UP-jetoner vil aktivere Niveau 4 af X UP-sporet.

Indsamling af 7 X UP-jetoner vil aktivere Niveau 5 af X UP-sporet.

Indsamling af 9 X UP-jetoner vil aktivere Niveau 6 af X UP-sporet.

Indsamling af 11 X UP-jetoner vil aktivere Niveau 7 af X UP-sporet.

Indsamling af 14 X UP-jetoner vil aktivere Niveau 8 af X UP-sporet.

Indsamling af 17 X UP-jetoner vil aktivere Niveau 9 af X UP-sporet.

X UP-jetoner kan ikke indsamles med X UP-niveau 9 er aktiv.

X UP-jetoner kræves ikke for at aktivere Niveau 1 af X UP-sporet.

X UP-sporniveauer og multiplikator-opdelinger:

Niveau 9: Opdeling 1 (10x), Opdeling 2 (15x), Opdeling 3 (25x).

Niveau 8: Opdeling 1 (8x), Opdeling 2 (12x).

Niveau 7: Opdeling 1 (7x), Opdeling 2 (10x).

Niveau 6: Opdeling 1 (6x), Opdeling 2 (8x).

Niveau 5: Opdeling 1 (5x), Opdeling 2 (6x).

Niveau 4: Opdeling 1 (4x), Opdeling 2 (5x).

Niveau 3: Opdeling 1 (3x), Opdeling 2 (4x).

Niveau 2: Opdeling 1 (2x), Opdeling 2 (3x).

Niveau 1: Opdeling 1 (1x), Opdeling 2 (2x).

Indkasserede X UP-poletter fjernes ved afslutning af gratis spin til det nuværende betbeløb.

3 eller flere Røde Scatter-symboler tildeler ikke en X UP-jeton.

Upsizer™-funktion

Inden gratis spin-funktionen begynder, har du mulighed for at købe en højere gratis spin-startmultiplikator.

Når du har valgt en multiplikator, bliver du bedt om at bekræfte dit valg og prisen for at hæve din startmultiplikator.

Funktionen kan være begrænset eller gøres tilgængelig, imens din indsats overstiger et angivet beløb.

Funktionen er kun tilgængelig, når Gratis Spin udløses med et aktivt X UP-niveau mellem 1 og 8.

Funktionen er måske ikke tilgængelig i alle regioner.

Gratis spin

3 eller flere Røde Scatter-symboler hvor som helst på hjulene udløser 8 Gratis Spin.

Enhver aktiveret X UP-gratis spin-multiplikator vil være gældende fra starten af spillet.

Ekstra X UP-poletter kan indkasseres under gratis spin, hvilket kan forøge den aktive X UP-gratis spin-multiplikator.

Under Gratis Spin vil 2 Røde Scatters tildele yderligere 2 Gratis Spin og 1 X UP-jeton.

Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Alle måder, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Gratis spin bliver spillet automatisk.

Gratis spin kan ikke udløses flere gange.

Indsats-regler

Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Startindsats er det nuværende samlede indsats divideret med mådeprisen for 10.

Måderegler

Spillet indeholder 1024 måder.

En måde er et mønster bestående af tilstødende symbolpositioner på hjulene.

Mådegevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden i dette mønster.

Regler for udbetaling

Udbetalinger af mådegevinster er baseret på det placerede startindsats.

Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.

Hvis flere vinderkombinationer lander på en måde, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.

Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle mådegevinster og scatter-gevinster i et spin.

Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.

Wild-symboler

Wild-symboler kan skabe deres egen vinderkombination, når de lander i en mådekombination.

Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldføre vinderkombinationer.

Når du udskifter andre symboler, kan hver wild tilføje en 2x, 3x eller 5x multiplikator.

Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen scatter-symboler.

Scatter-symboler

Rød Scatter

Blå Scatter

Røde Scattere kan skabe deres egne gevinstkombinationer, når de lander hvor som helst på hjulene.

Røde Scatter-gevinster multiplikceres med den samlede indsats.

I basisspillet vil Røde Scatter-symboler forekomme på alle hjul.

Under Gratis Spin kan Røde Scatter-symboler kun forekomme på hjul 1 og 5.

I basisspillet vil Blå Scatter-symboler kun forekomme på hjul 1 og 5.

Blå Scatter-symboler forekommer ikke under Gratis Spin.

Blå Scatter-symboler tildeler ikke gevinster.

Blå scatter-symboler forekommer ikke på hjulet, efter 25x X UP-spormultiplikatorstigningen er blevet tildelt.

Autospil

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.

Valg af en autospil-indstillinger-knap vil angive antallet af spin og starte autospil

Autospil spiller med det sidste indsats, du valgte, så du skal vælge en indsats-beløb, før du starter autospil.

Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.

Autospil-indstillinger

Indstillinger for autospil varierer fra spil til spil. Dit spil har muligvis ikke alle disse indstillinger.

Antal spin: Vælg det antal spin, du vil spille.

Indsats-indstillinger: Angiv beløbet på den indsats, du vil spille.

Indtil stop: Få sessionen til at spille, indtil du vælger at stoppe. Dette har ingen indflydelse på spinresultatet.

Stop, hvis en gevinst overstiger eller er lig med: Stop sessionen overstiger eller er lig med det valgte beløb.

Gevinstgrænse eller Hvis gevinst så mindst: Stop sessionen, hvis gevinsten overstiger eller er lig med det valgte beløb.

Tabsgrænse eller Hvis beløb falder med: Stop sessionen, hvis saldoen reduceres og falder under eller lig med det valgte beløb.

Stop, når alle spin er gennemført: Stop efter spil af det valgte antal spin.

Stop ved enhver gevinst: Stop sessionen, hvis du vinder på et spin.

Stop hvis jetoner forøges med: Stop sessionen, hvis din saldo forøges og overstiger eller er lig med det valgte beløb.

Stop hvis jetoner reduceres med: Stop sessionen, hvis din saldo reduceres eller falder under eller er lig med det valgte beløb.

Stop ved en funktion: Stopper hvis gratis spin eller en anden bonusfunktion aktiveres.

Indsats-indstillinger

Hurtigt indsats: Viser et udvalg af hurtige indsats-muligheder for at vælge dit samlede betbeløb.

Avanceret: (+) eller (-) Vælger det samlede beløb, du vil satse.

Maks. indsats: Tilgængeligt både som hurtigt indsats og avancerede tilstande, placerer det maksimalt tilladte indsats.

Indsats-indstillingerne varierer fra spil til spil. Dit spil har muligvis ikke alle disse indstillinger.

Spilstyring

Spin-knap: Starter et hjulspin.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

Indsats: Viser den nuværende samlede indsats.

Saldo: Viser de nuværende saldoer.

Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

Spilmenu

Luk-knap: Lukker spilmenuen.

Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

Bank-knap: Viser banksiden.

Hjælpeknap: Viser hjælp og yderligere information.

Startknappen: Afslutter spillet.

Spilindstillinger

Lyd: Slår spillyd til.

Gratis Spil

Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller.

Hvert tilbud har et unikt referencenummer.

Indsats-konfiguration indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres.

Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldo, afhængigt af tilbuddet.

Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller kasseres.

Vælg Spil nu for at gå i gang med et gratis spil-tilbud.

Kun ét Gratis spil-tilbud kan spilles ad gangen.

Vælg Spil Senere for at udsætte tilbuddet.

Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når man vender tilbage til spillet.

Vælg ikonet Papirkurv for at kassere de gratis spil.

Et kasseret spil kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret.

Når et tilbud er benyttet, kasseret eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.

Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt.

Vælg ikonet Information for at vise indsats-information og tilbuddets udløbsdato og tidspunkt.

Denne funktion er kun tilgængelig i udvalgte spil.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.

I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.

Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.

Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.

Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.

Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Afhængig af det spil, du spiller, kan TBP-værdien være defineret som en enkelt værdi eller i forhold til de forskellige stadier eller tilstande i spillet.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, som er tilgængelige i spillet.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulation af adskellige spillerunder.

Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.

TBP: 96,08 %.

TBP i Upsizer™: 96,08 %.

Sandsynligheden for at udløse en bestemt spilbegivenhed kan ændre sig under spillet, afhængig af spillets aktuelle tilstand eller fremskridt.

Seneste opdatering: 19-12-2023