Joker Bombs

FUNKTIONER

Joker Bombs er et spil baseret på et forlystelsespark-tema med eksplosive farver! Det har et 6x5 gitter med rene scatter-gevinster. Dette spil er fyldt med normale, afslørende og episke multiplikator-bomber, som virkelig kan føre dine gevinster til et andet niveau! Du kan vinde op til 5.000 gange din indsats!

MULTIPLIKATOR-BOMBER

Under hver runde indsamles og vises alle gevinster oven over hjulene som et afventende gevinstbeløb. Dette beløb bliver opdateret efter hvert spin/kaskade, som tildeler en ny gevinst. Hvis du lander en eller flere multiplikator-bomber, bliver deres værdier lagt sammen og gemt som en afventende gevinstmultiplikator, der påføres den samlede gevinst sidst i hver runde.

Der er tre typer af multiplikator-bomber:

NORMAL BOMBE

Lander med en synlig multiplikatorværdi, eksploderer og tilføjer multiplikatorværdien til den afventende gevinstmultiplikator. Mulige værdier: 2x, 3x og 4x

AFSLØRENDE BOMBE

Lander med et ?-tegn, eksploderer og tilføjer multiplikatorværdien til den afventende gevinstmultiplikator. De mulige værdier er: 5x, 10x, 25x og 50x

EPISK BOMBE

Lander med X-tegn, eksploderer og ganger den afventende gevinstmultiplikator med den viste værdi. Mulige værdier er: x2, x3, x4, x5 og x10

Normale og afslørende bomber vil kun eksplodere og tilføjer deres multiplikatorværdier til gevinstmultiplikatoren, hvis der er opstået en gevinst på det aktuelle spin, og der er en afventende gevinst oven over hjulene.

De episke bomber eksploderer kun for at gange en eksisterende afventende gevinstmultiplikator.

GRATIS SPINS

Land tre eller flere gratis spin-symboler hvor som helst på gitteret i grundspillet for at udløse denne funktion, hvor du tildeles 10 gratis spins. Denne funktion har flere multiplikator-bomber, og der er også større chance for at lande bomber med høj værdi i forhold til grundspillet. Land tre gratis spins-symboler hvor som helst på gitteret under denne funktion, og du vil få yderligere 5 gratis spins.

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 94.11%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

MÅDER AT VINDE PÅ

Alle udbetalende symboler er baseret på scatter-gevinst, hvilket betyder, at du skal lande mindst 8 ens symboler hvor som helst på gitteret for at vinde. Efter hver gevinst fjernes vindersymbolerne, og nye falder ned. Dette fortsætter, indtil der ikke opstår flere nye gevinster på hjulene.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

RTP, når du køber 10 GRATIS SPINS er 94.38%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 2,00 kr. og 500,00 kr..

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også puges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

TURBOSPIL

Funktionen turbospil puges til at øge hastigheden på spillerunden (ikke tilgængelig hos alle operatører og i alle jurisdiktioner). Turbospil aktiveres i menuen.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFpUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afpudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afpudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Mispug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins

Multiplier - Multiplikator

Wild - Wild

Scatter - Scatter

Sticky - Klæbende

Bonus game - Bonusspil

Max win - Maks. gevinst

Seneste opdatering: 27-04-2022