Cool Catch!

Spil Cool Catch! og trawl havbunden for dybhavsskatte! Du kan optjene rigdomme på ethvert spin med den fantastiske Ca$hLink Deluxe-funktion, som øjeblikkeligt tildeler pengeværdier. Udløs Hjulbonussen og spin hjulet for at vinde præmier, en Ca$hLink Deluxe-multiplikator eller Cool Catch-præmien!

Sådan satser du

Cool Catch! har 20 gevinstlinjer.

Indsatsindstillingsmenu

Tryk på tandhjulet eller SAMLET INDSATS for at åbne indsatsindstillingsmenuen.

Linjer

Viser det nuværende antal gevinstlinjer.

Mønter

Viser det nuværende antal mønter, der spilles med.

Indsatser er fastsat til 20 gevinstlinjer.

Møntværdi

Viser den aktuelle møntværdi i penge.

Samlet indsats

Viser den aktuelle samlede indsats i valuta. Skift ved at vælge den ønskede samlede indsats.

På computere kan du vælge at trykke på minusknappen (-) for at sænke den samlede indsats, eller trykke på plusknappen (+) for at hæve den samlede indsats.

Tryk OK for at bekræfte og lukke indsatsindstillingsmenuen.

Spin

Tryk på den runde pil for at spille for den valgte indsats og spinne hjulene.

Autospin-funktion

Autospin spiller automatisk spillet i et givet antal spins til den aktuelle møntværdi.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antallet af autospin og, hvor tilgængelig, tabsgrænsen og (valgfri) enkelt gevinstgrænse.

Når du har valgt den ønskede indstilling, tryk på AUTOSPIN-knappen, og vælg, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indstillinger.

Autospin spiller det valgte antal spins, indtil der trykkes på STOP, til en bonus udløses, saldoen er utilstrækkelig til at spinne, eller den aktiverede tabs-/gevinstgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilgængelige i godkendte retskredse.

Ca$hLink Deluxe-funktion

Hvis der fremkommer et Skattekiste-scatter-symbol på hjul 5 og et Mønt-scatter-symbol på hjul 1, 2, 3 eller 4, bliver Ca$hLink Deluxe-funktionen udløst. Alle mønt-scatter-symboler, som ikke indeholder en gevinst, tildeles en præmieværdi. Spilleren får tildelt alle de afslørede præmieværdier og gevinster. Se gevinstoversigten for detaljer.

Hvis der fremkommer et Skattekiste-scatter-symbol på hjul 5 og et Ror-mønt-scatter-symbol på hjul 1, bliver Ca$hLink Deluxe-funktionen og Hjulbonussen udløst.

Afslør et gevinstsymbol for at vinde den tilsvarende gevinst:

• Grand-symbolet tildeler Grand-gevinsten.
  • Mega-symbolet tildeler Mega-gevinsten.
  • Major-symbolet tildeler Major-gevinsten.
  • Minor-symbolet tildeler Minor-gevinsten.

Præmieværdierne og gevinsterne vises i valuta. Der kan tildeles mere end 1 gevinst under Ca$hLink Deluxe-funktionen.

Hjulbonus

Hvis der fremkommer et Ror-mønt-scatter-symbol på hjul 1 og et Skattekiste-scatter-symbol på hjul 5, udløses hjulbonussen.

Når Hjulbonussen bliver udløst, bliver der bestemt en Ca$hLink-præmieværdi. Ca$hLink-præmieværdien er summen af alle Mønt-scatter-symboler og Ror-mønt-scatter-symbolers værdier på hjulene i det udløsende spin.

Der er 7 pile tilgængelige på hjulet. Antallet af aktive pile er baseret på det udløsende indsatsbeløb.

Præmieværdier og multiplikatorer er tilgængelige på hjulene. Se gevinstoversigten for detaljer.

Når hjulet stopper med at spinne, tildeles alle de præmieværdier, som de aktive pile peger på, til spilleren.

Hvis en aktiv pil lander på et Cool Catch-felt, tildeles Cool Catch-præmien.

Præmieværdierne ganges ikke med den udløsende møntværdi. Præmieværdierne vises i valuta.

Når en multiplikator på 5x, 10x eller 20x er markeret med en aktiv pil, ganges Ca$hLink-værdien for den bonus.

Der kan vises mere end 1 multiplikatorfelt ved hjælp af aktive pile, i så fald bliver Ca$hLink-værdien for den bonus ganget med summen af alle markerede multiplikatorer.

Præmieværdierne ganges ikke med denne multiplikator.

Gratis Spin-bonus

3 Gratis Spins Scatter-symboler, der fremkommer hvor som helst på hjul 1, 3 og 5, udløser Gratis Spin-bonussen og tildeler 10 gratis spins.

Under bonussen kan 3 Gratis Spins Scatter-symboler, der fremkommer hvor som helst på hjul 1, 3 og 5, genudløse Gratis Spin-bonussen og tildele 10 ekstra gratis spins.

Hvis Ca$hLink Deluxe-funktionen udløses under Gratis Spin-bonussen, tildeles den samlede præmieværdi, som vises på alle Mønt-scatter-symboler, der fremkommer på hjulene.

Bonussen kan genudløses flere gange, op til maksimalt 200 gratis spins pr. bonus.

Gratis spins spilles til samme samlede indsats og antal gevinstlinjer som det udløsende spin.

Indstillinger

Al lyd

• Slå spillyde on eller off.

Lydeffekter

• Slå lydeffekter on eller off.

Musik

• Slå musik on eller off.

Regler

Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinst-symboler skal forekomme på en spillet linje og på fortløbende hjul, startende på hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien på gevinstlinjen. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.

Gratis Spins Scatter-symboler forekommer kun på hjul 1, 3 og 5 i grundspillet og under Gratis Spin-bonussen.

Bonus- og funktionsgevinster er uafhængige af linjegevinster, og de tilføjes til det samlede udbetalte beløb.

Wild-symbolet vises på hjul 2, 3, 4 og 5 i grundspillet og under Gratis Spin-bonussen.

Skattekiste-scatter-symbolet forekommer kun på hjul 5 i grundspillet og under Gratis Spin-bonussen.

Ror-mønt-scatter-symbolet forekommer kun på hjul 1 i grundspillet.

Mønt-scatter-symboler forekommer kun på hjul 1, 2, 3 og 4 i grundspillet og under Gratis Spin-bonussen.

Der kan vindes mere end 1 Grand, Mega, Major, Minor, eller Mini-gevinst i grundspillet og under Gratis Spin-bonussen.

Gevinster vises i valuta.

I dette spil er hjulet en grafisk animation, som ikke udgør et egentligt hjul, men blot anvendes for underholdningens skyld. Chancerne for at opnå bestemte segmenter er derfor ikke lige sandsynlige.

I nogle jurisdiktioner uanset indsatsstørrelse kan der være en gevinstbegrænsning på enhver transaktion. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af bonussen plus resultatet, der udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen er nået i bonussen, afsluttes bonussen omgående uanset resterende antal gratis spins.

Det samlede teoretiske afkast til spilleren er 96.15%

Yderligere oplysninger

Intellektuel ejendom

© 2023 IGT. De varemærker og/eller tjenestemærker, der er brugt heri, er enten varemærker eller registrerede varemærker for IGT, dets partnere eller licensudbydere.

Sidst opdateret 19. december 2022

Seneste opdatering: 29-05-2023